Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13 ve 14 ü de değerlendirsen iyi olurdu ama belli olmaz. Bu da yeterli olabilir

13 ve 14 ü de değerlendirsen iyi olurdu ama belli olmaz. Bu da yeterli olabilir
Spermin 2-3 gün yaşayabildiğini söylüyor doktorlar inşallah dünkü denemem bugün veya yarını da kapsar ya çok istiyorum bakalım. Bir de 2 senedir telefondan uygulama kullanıyordum ona inansam daha yıllarca boşa uğraşacaktım adetim bittikten 5 gün sonra pik oldu inanamadım

Uygulama saçma zaten aslında düşününce. Bir daha asla bakmam ona. Sadece yumurtalama gününü değerlendirip hamile kalan da var. Olur inşallah

Uygulama saçma zaten aslında düşününce. Bir daha asla bakmam ona. Sadece yumurtalama gününü değerlendirip hamile kalan da var. Olur inşallah
İnşallah canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doktorlar da yanıltıyor bu konuda 28 günde bir adet görenler 14.günmüş 30 günde bir görenler 16 diyor birçok doktor ama ben 30 günde bir adet görüp 11.gün ovulasyonda yumurtlama gördüm ovu takibi yapmak en doğrusuymuş

Ben de ilk defa ovulasyon testi yaptım. 2 gündür olmuyorum işte. İnşallah olmuştur hepimiz güzel haber alırız inşallah

Bndeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…