Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben erken yaparım testte çıkmaz üzülürüm diye az daha beklemek istiyorum valla ya. Perşembe’ye kadar olmazsam yaparım ama kesin o gün
Bende gecen ay tam 11gün gecikti ama hiç belirti yaşamadgmdan b yle heveslenmemştm yaa

Ben de yurt dışındayım
O sebeple ben de hep onları denedim.
Ama iki marka daha var.
Fareless gibi bişi birinin adı, 5 li paket satılıyor.
Fotoğraf ekliyorum alta, bakın böyle görünüyor. Bunlarla son iki adetimde piki gördüm, ama clear blue ile baktığımda hala pik değil diyordu. Ve bu pikden tam 14 gün sonra adet gördüm. Yani doğru sonuç veriyorlar. Clearblue çok yüksek LH degeri dışında hep boş,., ve benim çok hızlı yükselip düşüyor sanırım, o anı hiç tutturamadığımdan bi ay 30 gün test yapmama rağmen pik göremedim adet gördüm.

Eklentiler

• DF056069-4047-421C-A17A-C984C4426645.jpeg
    58,7 KB · Görüntüleme: 23
Benim de normalde dün olmam gerekiyordu ama 2 gündür bsey yok. 1 haftadır da kasıklarımda hafif sancı ve göğüslerimde sızı var. Test yapmak için sabırsızlanıyorum

Ben de bu kasık sancısı konusunda dün konu açmıştım belki denk gelmişsinizdir
Siz de kasık sancım var diyorsunuz bakalım gebe misiniz merak ediyorum

Birbirimizi gaza getirelim de yapalım
Ben de merak ettim bak!
Şuan gecikmen olmadı ama daha di mi?
Test yaparsan sonucu yaz buraya. Kasık sancın da var mı ?
Ben hala kasık sancısı araştırıyorum kızlar
Ovu testine göre adetime 5 gün var.
Bugün 35. Günüm ama
Geçen ay34 de olmuştım.
Bu ay hayıt otu hapı kullandım, bi de sdce hissiyatımla iki gün ovuye baktım pik i öyle gördüm, bigün üstte attığım foto gibi koyuydu diğer gün komple açıldı.
Aslen ovu beklediğimden 4-5 gün geç geldi, eşim iş seyahatindeydi 2 hafta. Bu ay denk gelmiyo es geçicez derken adamın döndüğü gece çatladı.
Herşeyin bi sebebi vardır, bakalım bunun da var mıymıyş

Eşim gidip almıo negatf çıkarsa üzülmeyelm diyeymş

Ovulasyon testi vardı bende eglencedine ondan yaptım biri kırmızı digeri ona yakın çıktı

İnşallah bu ay gebe kalmışımdır da tekrar kullanmak zorunda kalmam ama yine de aklımda olsun tabii

Kızlar ilk defa ovu kullandım 30 günde bir adet oluyorum adetlerim düzenli, 6 gün sürüyor bittiği gün ovu testine başladım. 5 gün sonra pik gördüm 11 ve 12.günleri değerlendirdim bugün daha test yapmadım ama bugün çatlama olsa da ilişki olmasa olur mu acaba ya çok kötü denk geldi eşim bu sabah şehirdışına gitti 2 gün değerlendirebildik

Eklentiler

• 20191027_150335.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…