- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Oooo çok ben bu kadar sancı mide bulntısyla yaşayamam okdrPerşembe yapmaya karar verdim şu an
Sen bi yap bakayım o zaman. Belki ben de heveslenip erken yaparımOooo çok ben bu kadar sancı mide bulntısyla yaşayamam okdr
Birbirimizi gaza getirelim de yapalımSen bi yap bakayım o zaman. Belki ben de heveslenip erken yaparım
Ay ben erken yaparım testte çıkmaz üzülürüm diye az daha beklemek istiyorum valla ya. Perşembe’ye kadar olmazsam yaparım ama kesin o günBirbirimizi gaza getirelim de yapalım
Bende gecen ay tam 11gün gecikti ama hiç belirti yaşamadgmdan b yle heveslenmemştm yaaAy ben erken yaparım testte çıkmaz üzülürüm diye az daha beklemek istiyorum valla ya. Perşembe’ye kadar olmazsam yaparım ama kesin o gün
Ben o kadar çok test yaptım ki. Hep negatif çıktı. O yüzden üzülmek istemiyorumBende gecen ay tam 11gün gecikti ama hiç belirti yaşamadgmdan b yle heveslenmemştm yaa
Ben de yurt dışındayımEvet. Cihaza takıyorum. Gülen surat veya boş yuvarlak çıkarak falan belirtiyor günleri. Yurt dışında yaşıyorum. Türkiye’deki kaset tipli olanlardan burda bulamadım. Yoksa dediğiniz gibi o koyuluk düzeyini incelemeyi ben de isterdim ama yapacak bseyim Yoktu
Benim de normalde dün olmam gerekiyordu ama 2 gündür bsey yok. 1 haftadır da kasıklarımda hafif sancı ve göğüslerimde sızı var. Test yapmak için sabırsızlanıyorum
Ben de merak ettim bak!Birbirimizi gaza getirelim de yapalım
Eşim gidip almıo negatf çıkarsa üzülmeyelm diyeymşBen de merak ettim bak!
Şuan gecikmen olmadı ama daha di mi?
Test yaparsan sonucu yaz buraya. Kasık sancın da var mı?
Ben hala kasık sancısı araştırıyorum kızlar
Ovu testine göre adetime 5 gün var.
Bugün 35. Günüm ama
Geçen ay34 de olmuştım.
Bu ay hayıt otu hapı kullandım, bi de sdce hissiyatımla iki gün ovuye baktım pik i öyle gördüm, bigün üstte attığım foto gibi koyuydu diğer gün komple açıldı.
Aslen ovu beklediğimden 4-5 gün geç geldi, eşim iş seyahatindeydi 2 hafta. Bu ay denk gelmiyo es geçicez derken adamın döndüğü gece çatladı.
Herşeyin bi sebebi vardır, bakalım bunun da var mıymıyş
Ovulasyon testi vardı bende eglencedine ondan yaptım biri kırmızı digeri ona yakın çıktıBen de merak ettim bak!
Şuan gecikmen olmadı ama daha di mi?
Test yaparsan sonucu yaz buraya. Kasık sancın da var mı?
Ben hala kasık sancısı araştırıyorum kızlar
Ovu testine göre adetime 5 gün var.
Bugün 35. Günüm ama
Geçen ay34 de olmuştım.
Bu ay hayıt otu hapı kullandım, bi de sdce hissiyatımla iki gün ovuye baktım pik i öyle gördüm, bigün üstte attığım foto gibi koyuydu diğer gün komple açıldı.
Aslen ovu beklediğimden 4-5 gün geç geldi, eşim iş seyahatindeydi 2 hafta. Bu ay denk gelmiyo es geçicez derken adamın döndüğü gece çatladı.
Herşeyin bi sebebi vardır, bakalım bunun da var mıymıyş
Bazı hatunlarda gebeyken öyle sonuç çıkıyormuş. Bende gayet ardından adet geldi ama .Ovulasyon testi vardı bende eglencedine ondan yaptım biri kırmızı digeri ona yakın çıktı
İnşallah bu ay gebe kalmışımdır da tekrar kullanmak zorunda kalmamBen de yurt dışındayım
O sebeple ben de hep onları denedim.
Ama iki marka daha var.
Fareless gibi bişi birinin adı, 5 li paket satılıyor.
Fotoğraf ekliyorum alta, bakın böyle görünüyor. Bunlarla son iki adetimde piki gördüm, ama clear blue ile baktığımda hala pik değil diyordu. Ve bu pikden tam 14 gün sonra adet gördüm. Yani doğru sonuç veriyorlar. Clearblue çok yüksek LH degeri dışında hep boş,., ve benim çok hızlı yükselip düşüyor sanırım, o anı hiç tutturamadığımdan bi ay 30 gün test yapmama rağmen pik göremedim adet gördüm.
Az daha bekleyin olmazsaEşim gidip almıo negatf çıkarsa üzülmeyelm diyeymş
Konuyu görmedimBen de bu kasık sancısı konusunda dün konu açmıştım belki denk gelmişsinizdir
Siz de kasık sancım var diyorsunuz bakalım gebe misiniz merak ediyorum
Beklemekteym bakalm ovulasyon testi yaptım iknci çizgi belirgn ama tam eşit koyulkta degl pik yapmş gbi nerdeyseAz daha bekleyin olmazsa
O şekilde de öğrenilebiliyor yani öyle mi ?Beklemekteym bakalm ovulasyon testi yaptım iknci çizgi belirgn ama tam eşit koyulkta degl pik yapmş gbi nerdeyse
Bendeki de bi acaip bu ay. Umarım ikimiz de güzel haberler alırızKonuyu görmedimadet sancısından farklı bi sancı. Test yaptığımda haber veririm
Siz de mi bebek istiyorsunuz acaba?Bendeki de bi acaip bu ay. Umarım ikimiz de güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?