• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orası öyle tabi
Bak benm bugunde gelmedi kırmızılar artık şunu düşünüyorum eger hamiş degilsem regli çabuk gelse de yumurtlma dönemimi beklesem kocama ateşim çıktı gel desem halbuki yumurtlama olmş bebek istiyorum da çagırıyorum falan biraz eğlenceye çevirmek lazım elimz ayagmz tutyor sevdklermz yanımzda şükür edelim rabbim bilir işini herşey ondan biz isyan edip umutsuz davranmayacagz :KK200: :KK60:

Bak benm bugunde gelmedi kırmızılar artık şunu düşünüyorum eger hamiş degilsem regli çabuk gelse de yumurtlma dönemimi beklesem kocama ateşim çıktı gel desem halbuki yumurtlama olmş bebek istiyorum da çagırıyorum falan biraz eğlenceye çevirmek lazım elimz ayagmz tutyor sevdklermz yanımzda şükür edelim rabbim bilir işini herşey ondan biz isyan edip umutsuz davranmayacagz :KK200: :KK60:
İşte ben biraz fazla takıntılıyım. Doktora gittim çabuk olması için bsey önerir misiniz diye. İlaç gibi bsey içtim geçtiğimiz ay. Ovülasyon testi yaptım. Ama yine de olmayınca işte üzülüyor insan ister istemez. Bilmiyorum. İnşallah hiç beklemediğim bir an verir Allah

Canım ne yaptın ? Test yaptın mı ?

Gelecek ay ikimiz de güzel haber alırız inşallah ya
Ben bu ay mola veriyorum canım çok yoruldum kendi mi dinlemktn eşimde askere gideck 21gün yok zaten dinlenicem nasip aralıga baklm ozamn eşimle beraber doktora gidip öyle başlıcaz tekrar

Ben bu ay mola veriyorum canım çok yoruldum kendi mi dinlemktn eşimde askere gideck 21gün yok zaten dinlenicem nasip aralıga baklm ozamn eşimle beraber doktora gidip öyle başlıcaz tekrar
Anladım canım. Sıkmayalım canımızı artık. Ne yapalım ?

Arkadaşlar benim testlerimde bunlar. Adetimin 10. Günü başladım yapmaya. Sağ taraflarında değerlendirdiklerimde yazıyor. Sizce yumurta çatlamış mı ilişkiye devam etmeli miyim ve bu değerlendirdiğim günlere göre hamile kalma ihtimalim varmı sizce yorumlar mısınız?

Eklentiler

• E62613B6-59DB-4188-BC88-417BF8907063.jpeg
    E62613B6-59DB-4188-BC88-417BF8907063.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar benim testlerimde bunlar. Adetimin 10. Günü başladım yapmaya. Sağ taraflarında değerlendirdiklerimde yazıyor. Sizce yumurta çatlamış mı ilişkiye devam etmeli miyim ve bu değerlendirdiğim günlere göre hamile kalma ihtimalim varmı sizce yorumlar mısınız?
Merhaba canım. Çatlama olmuş gibi görünüyor. Bugünü de değerlendirin bence mümkünse. Bu arada çok net görünüyor testinde. Markası ne acaba ?

Markası prodüktör canım.sadece 16 yazanı değerlendirmedim tabi dün. Tren kaçmamıştır dimi ya 😭

Kaçmamıştır inşallah. Bugünü de değerlendirin de bakayım. Olur inşallah
inşallah olur. Çünkü 3 sene vajinismus üzerine eşimin sperm sayısı aZlığı ve hareket problemi çıktı 3 ay ilaç kullandı artık biran önce olsun istiyoruz canım. Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim

inşallah olur. Çünkü 3 sene vajinismus üzerine eşimin sperm sayısı aZlığı ve hareket problemi çıktı 3 ay ilaç kullandı artık biran önce olsun istiyoruz canım. Bu arada cevap verdiğin için teşekkür ederim
Bir an önce cevap alırsın umarım canım. Rica ederin

Merhaba ben de cok muallakta kaldim suan. Adetimin bittigi gun basladim ben test yapmaya. 26 gunde bir adet oluyorum. Sizce catlama olmus mu anlamına geliyor? Yoksa degil mi? Ilk defa deniyorum ovülasyon testini.

Eklentiler

• 20191119_191416.jpg
    20191119_191416.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba ben de cok muallakta kaldim suan. Adetimin bittigi gun basladim ben test yapmaya. 26 gunde bir adet oluyorum. Sizce catlama olmus mu anlamına geliyor? Yoksa degil mi? Ilk defa deniyorum ovülasyon testini.
Sanki daha yumurtlama olmamış gibi. En son ne zaman yaptınız testi ? Bugün mü ?

Back