Tam emin olamadım da sen yine de mümkünse değerlendir bu günleri. Bir yandan da test yap bence. Bi de yarın yapıp onun resmini atEvet en alttan iki tanesi bugün. Tarih ve saatlerini yazdim uzerlerine. Dun aksamkiyle bu sabahki daha koyu, az önce yaptigim daha silik cikinca acaba catladi mi dedim
Tesekkur ederim ben de öyle düşünüyorum bakalım :)Tam emin olamadım da sen yine de mümkünse değerlendir bu günleri. Bir yandan da test yap bence. Bi de yarın yapıp onun resmini at
Rica ederimTesekkur ederim ben de öyle düşünüyorum bakalım :)
Adet takvimlerine hiç güvenme derim canım otomatikmen 14.gün yumurtlama günü diyor şimdiye kadar bende takvimle hareket etmiştim ama hiç tutturamadık bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denedim ve yumurtlama günümün 10uncu gün oldugunu ögrendim baya belirgin bir çizgiyle, her kadının yumurtlama günü farklı oluyor kiminin adet bitiminden sonra hemen olabiliyor kiminin adet dönemine çok yakın olabiliyorMerhaba kızlar. 1 senelik evliyim ve bebek istediğimiz için ovulasyon testi kullanıyorum. Anlamakta biraz güçlük çekiyorum. Bu konuda yardım istiyorum. Bir de adet tarihi takip uygulamaları sizde yumurtlama günü için ne kadar doğru sonuçlar veriyor paylaşır mısınız ? Teşekkürler
Canım 8. Gün yumurtlama olmuş , 9. Gün yumurtlama çatlamış ben öyle gördümTekrar merhaba sizce durum ne yorum yapabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2557503
Çok koyulasmayinca emin olamadim gecen ay soğan kürü yapmistim bu ay ilk defa hic belirti hissetmeyince herhalde yumurtlamadim dedim. Insallah dediginiz gibi olmustur 8 ve 9.gunleri degerlendirdik cunku :)Canım 8. Gün yumurtlama olmuş , 9. Gün yumurtlama çatlamış ben öyle gördüm
Bana yumurtlama olmuş gibi geldi , o günleri değerlendirmek çok önemliymişÇok koyulasmayinca emin olamadim gecen ay soğan kürü yapmistim bu ay ilk defa hic belirti hissetmeyince herhalde yumurtlamadim dedim. Insallah dediginiz gibi olmustur 8 ve 9.gunleri degerlendirdik cunku :)
8 ile 9 u değerlendirdiyseniz çok güzel. İnşallah iyi sonuçlar alırsınTekrar merhaba sizce durum ne yorum yapabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2557503
Adet takvimine artık hiç bakmıyorum zaten. Geçen ay için 1 ay boyunca bi ilaç kullandım. Bi de ovulasyon testi yaptım. İşe yaramadı. Şimdi de uğraşmıyorum artıkAdet takvimlerine hiç güvenme derim canım otomatikmen 14.gün yumurtlama günü diyor şimdiye kadar bende takvimle hareket etmiştim ama hiç tutturamadık bu ay ilk defa ovulasyon testi alıp denedim ve yumurtlama günümün 10uncu gün oldugunu ögrendim baya belirgin bir çizgiyle, her kadının yumurtlama günü farklı oluyor kiminin adet bitiminden sonra hemen olabiliyor kiminin adet dönemine çok yakın olabiliyor
Artık bakmıyorum ben de canım zaten. Bana da doğru gibi gelmediMerhaba canım , ben de adet uygulama takvimi kullanıyordum bıraktım çünkü yanlış gösteriyordu ondan sonra ovülasyon testi kullanmaya başladım çok farketti oradaki tarihlerle yumurtlama tarihim .
Öyle yapmak lazım bende bundan sonra öyle yapıcam çok sıkıldım bu durumdanAdet takvimine artık hiç bakmıyorum zaten. Geçen ay için 1 ay boyunca bi ilaç kullandım. Bi de ovulasyon testi yaptım. İşe yaramadı. Şimdi de uğraşmıyorum artık
Bi de ben stresin etkisine çok inanıyorum. Olsun diye uğraştıkça stres yapıyoruz. Afedersin ama günleri değerlendirirken bile aklımızda o oluyor. O da çok etkiliyor bebek olmasınıÖyle yapmak lazım bende bundan sonra öyle yapıcam çok sıkıldım bu durumdan
Haklısın canım salmak lazım aklımızdan çıkarmamız lazım bu bebek düşüncesini olur mu olmaz mı diye boşuboşuna yiyorum kendimi artık zamana bırakıcam bundan sonra en azından daha az üzülürümBi de ben stresin etkisine çok inanıyorum. Olsun diye uğraştıkça stres yapıyoruz. Afedersin ama günleri değerlendirirken bile aklımızda o oluyor. O da çok etkiliyor bebek olmasını
Aynen. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız biz deHaklısın canım salmak lazım aklımızdan çıkarmamız lazım bu bebek düşüncesini olur mu olmaz mı diye boşuboşuna yiyorum kendimi artık zamana bırakıcam bundan sonra en azından daha az üzülürüm
İnşallah kuzumAynen. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?