- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
İnşallah ya senin bat ne zaman inşallah gelmez tabi :)Engel olmaz inşallah diyelim o zaman. Güzel haberlerimizi paylaşalım burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya senin bat ne zaman inşallah gelmez tabi :)Engel olmaz inşallah diyelim o zaman. Güzel haberlerimizi paylaşalım burda
23-25 arası olmam gerekiyor normalde. Her günüm heyecanlı. Bekleyeceğim bakalım inşallah senin?İnşallah ya senin bat ne zaman inşallah gelmez tabi :)
Benimde 26ekim beycanla bekliyoruz hadi bakalım :)23-25 arası olmam gerekiyor normalde. Her günüm heyecanlı. Bekleyeceğim bakalım inşallah senin?
Aaa nerdeyse aynı zamanlar. Haber verelim birbirimizeBenimde 26ekim beycanla bekliyoruz hadi bakalım :)
Aynen zaten sürekli buralardayım haberleşelim benim yumurtlama bitti ama çok az yine iççamaşırıma beyaz nokta kadar akıntı gelmiş hiç gelmezdi birde dizim sızlıyor sanki biri bıçak saplıyo ay bide kirada oturuyorum evim merkeze uzak yol parası çok veriyoruz diye taşınma işi çıktı 2hafta içinde taşınma derdim var oyoy bebiş varsada inş bu telaşta düşürmem yaniAaa nerdeyse aynı zamanlar. Haber verelim birbirimize
Bsey olmaz Allah’ın izni ileAynen zaten sürekli buralardayım haberleşelim benim yumurtlama bitti ama çok az yine iççamaşırıma beyaz nokta kadar akıntı gelmiş hiç gelmezdi birde dizim sızlıyor sanki biri bıçak saplıyo ay bide kirada oturuyorum evim merkeze uzak yol parası çok veriyoruz diye taşınma işi çıktı 2hafta içinde taşınma derdim var oyoy bebiş varsada inş bu telaşta düşürmem yani
Canım durumlar ne sende?Benimde 26ekim beycanla bekliyoruz hadi bakalım :)
Dün gece 2kez adet sancısı yaşadım ama ksa kısa bugnde öyle ve akşm sancı girdi kaldım bi kaç sa iye yarım saat sonra da birden mide bulantsı nette okudum adet tarihinin beklenen günü başlarmış aşırı heycanlandım yaa bide afedersin kabızlık oldu dünde beriCanım durumlar ne sende?
Benim de normalde dün olmam gerekiyordu ama 2 gündür bsey yok. 1 haftadır da kasıklarımda hafif sancı ve göğüslerimde sızı var. Test yapmak için sabırsızlanıyorumDün gece 2kez adet sancısı yaşadım ama ksa kısa bugnde öyle ve akşm sancı girdi kaldım bi kaç sa iye yarım saat sonra da birden mide bulantsı nette okudum adet tarihinin beklenen günü başlarmış aşırı heycanlandım yaa bide afedersin kabızlık oldu dünde beri
Evet. Cihaza takıyorum. Gülen surat veya boş yuvarlak çıkarak falan belirtiyor günleri. Yurt dışında yaşıyorum. Türkiye’deki kaset tipli olanlardan burda bulamadım. Yoksa dediğiniz gibi o koyuluk düzeyini incelemeyi ben de isterdim ama yapacak bseyim YoktuCanım bu testleri cihazına takıp mı yapıyorsun?
Bak en pahalısını almışsın, ben de hep bu hatayı yaptım. Bu meretlerle bi kere ovu yakalayamadım.
Git daha ucuz al çift çizgiden bak gözünle incele. 2 ay bu testleri yaptım ovu görmeden adet geldi yumurtlamıyo muyum diye psikolojim bozuldu. Cinsel hayatım altüst oldu.
Sonra diğer daha ucuzlarından aldım hoop, bigün baya koyu oluyor sonra açlıyor. Gercekten daha uygun ve kolay diğerleri.
Tavsiyem başka testle bakın.
Ben de güvenmiyorum zaten artık. Çünkü 3-4 ay ona bakarak denemiştim. 2-3 gün değerlendirip bırakmıştım. Ne kadar yanılmışımUygulamalara fazla güvenmeyin. Ben hamile kaldığım ay son hafta yumurtlamışım misal..
Bende ya çok heycanlıyımBenim de normalde dün olmam gerekiyordu ama 2 gündür bsey yok. 1 haftadır da kasıklarımda hafif sancı ve göğüslerimde sızı var. Test yapmak için sabırsızlanıyorum
Siz ne zaman yapacaksınız test? Ben yapmaya korkuyorum da negatif çıkacak diyeBende ya çok heycanlıyım
Yarın yapmak istiyorum cesart ederdem eşimi yollıcam sabah test almayaSiz ne zaman yapacaksınız test? Ben yapmaya korkuyorum da negatif çıkacak diye
Ben de normalde 1 hafta beklemek istiyorum ama nasıl dayanacam bilmiyorumYarın yapmak istiyorum cesart ederdem eşimi yollıcam sabah test almaya
Bir haftada çok ya yapalım gitsin bende bukadr belirtivarken duramam ki varsa zaten silikte olsa çıkarBen de normalde 1 hafta beklemek istiyorum ama nasıl dayanacam bilmiyorum
Perşembe yapmaya karar verdim şu anBir haftada çok ya yapalım gitsin bende bukadr belirtivarken duramam ki varsa zaten silikte olsa çıkar