• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa nerdeyse aynı zamanlar. Haber verelim birbirimize 😊
Aynen zaten sürekli buralardayım haberleşelim benim yumurtlama bitti ama çok az yine iççamaşırıma beyaz nokta kadar akıntı gelmiş hiç gelmezdi birde dizim sızlıyor sanki biri bıçak saplıyo ay bide kirada oturuyorum evim merkeze uzak yol parası çok veriyoruz diye taşınma işi çıktı 2hafta içinde taşınma derdim var oyoy bebiş varsada inş bu telaşta düşürmem yani :110: :KK200:

Aynen zaten sürekli buralardayım haberleşelim benim yumurtlama bitti ama çok az yine iççamaşırıma beyaz nokta kadar akıntı gelmiş hiç gelmezdi birde dizim sızlıyor sanki biri bıçak saplıyo ay bide kirada oturuyorum evim merkeze uzak yol parası çok veriyoruz diye taşınma işi çıktı 2hafta içinde taşınma derdim var oyoy bebiş varsada inş bu telaşta düşürmem yani :110: :KK200:
Bsey olmaz Allah’ın izni ile

Merhaba arkadaşlar gezinirken sayfanızı gördüm, dilerim herkesin gönlünden geçen en kısa sürede olur😌 ben de bu ay testle takip etmeye karar verdim ve bende pko var. Anlayan birileri yardımcı olursa çok mutlu olurum. En koyu gördüğüm hali buydu.dünli testim.

Eklentiler

• AC7FE54D-D768-4889-93C4-D370E4DA406D.jpeg
    AC7FE54D-D768-4889-93C4-D370E4DA406D.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 57
  • D4ACA770-D5F5-4557-B792-EFA7E6968D41.jpeg
    D4ACA770-D5F5-4557-B792-EFA7E6968D41.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 48
Canım durumlar ne sende? 😊
Dün gece 2kez adet sancısı yaşadım ama ksa kısa bugnde öyle ve akşm sancı girdi kaldım bi kaç sa iye yarım saat sonra da birden mide bulantsı nette okudum adet tarihinin beklenen günü başlarmış aşırı heycanlandım yaa bide afedersin kabızlık oldu dünde beri :rolleyes: :KK71:

Canım bu testleri cihazına takıp mı yapıyorsun?
Bak en pahalısını almışsın, ben de hep bu hatayı yaptım. Bu meretlerle bi kere ovu yakalayamadım.
Git daha ucuz al çift çizgiden bak gözünle incele. 2 ay bu testleri yaptım ovu görmeden adet geldi yumurtlamıyo muyum diye psikolojim bozuldu. Cinsel hayatım altüst oldu.
Sonra diğer daha ucuzlarından aldım hoop, bigün baya koyu oluyor sonra açlıyor. Gercekten daha uygun ve kolay diğerleri.
Tavsiyem başka testle bakın.

Uygulamalara fazla güvenmeyin. Ben hamile kaldığım ay son hafta yumurtlamışım misal..

Dün gece 2kez adet sancısı yaşadım ama ksa kısa bugnde öyle ve akşm sancı girdi kaldım bi kaç sa iye yarım saat sonra da birden mide bulantsı nette okudum adet tarihinin beklenen günü başlarmış aşırı heycanlandım yaa bide afedersin kabızlık oldu dünde beri :rolleyes: :KK71:
Benim de normalde dün olmam gerekiyordu ama 2 gündür bsey yok. 1 haftadır da kasıklarımda hafif sancı ve göğüslerimde sızı var. Test yapmak için sabırsızlanıyorum 😊

Canım bu testleri cihazına takıp mı yapıyorsun?
Bak en pahalısını almışsın, ben de hep bu hatayı yaptım. Bu meretlerle bi kere ovu yakalayamadım.
Git daha ucuz al çift çizgiden bak gözünle incele. 2 ay bu testleri yaptım ovu görmeden adet geldi yumurtlamıyo muyum diye psikolojim bozuldu. Cinsel hayatım altüst oldu.
Sonra diğer daha ucuzlarından aldım hoop, bigün baya koyu oluyor sonra açlıyor. Gercekten daha uygun ve kolay diğerleri.
Tavsiyem başka testle bakın.
Evet. Cihaza takıyorum. Gülen surat veya boş yuvarlak çıkarak falan belirtiyor günleri. Yurt dışında yaşıyorum. Türkiye’deki kaset tipli olanlardan burda bulamadım. Yoksa dediğiniz gibi o koyuluk düzeyini incelemeyi ben de isterdim ama yapacak bseyim Yoktu 😞

Back