• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk defa ovu kullandım 30 günde bir adet oluyorum adetlerim düzenli, 6 gün sürüyor bittiği gün ovu testine başladım. 5 gün sonra pik gördüm 11 ve 12.günleri değerlendirdim bugün daha test yapmadım ama bugün çatlama olsa da ilişki olmasa olur mu acaba ya çok kötü denk geldi eşim bu sabah şehirdışına gitti 2 gün değerlendirebildik 😔
13 ve 14 ü de değerlendirsen iyi olurdu ama belli olmaz. Bu da yeterli olabilir

13 ve 14 ü de değerlendirsen iyi olurdu ama belli olmaz. Bu da yeterli olabilir
Spermin 2-3 gün yaşayabildiğini söylüyor doktorlar inşallah dünkü denemem bugün veya yarını da kapsar ya çok istiyorum bakalım. Bir de 2 senedir telefondan uygulama kullanıyordum ona inansam daha yıllarca boşa uğraşacaktım adetim bittikten 5 gün sonra pik oldu inanamadım

Spermin 2-3 gün yaşayabildiğini söylüyor doktorlar inşallah dünkü denemem bugün veya yarını da kapsar ya çok istiyorum bakalım. Bir de 2 senedir telefondan uygulama kullanıyordum ona inansam daha yıllarca boşa uğraşacaktım adetim bittikten 5 gün sonra pik oldu inanamadım
Uygulama saçma zaten aslında düşününce. Bir daha asla bakmam ona. Sadece yumurtalama gününü değerlendirip hamile kalan da var. Olur inşallah

Uygulama saçma zaten aslında düşününce. Bir daha asla bakmam ona. Sadece yumurtalama gününü değerlendirip hamile kalan da var. Olur inşallah
İnşallah canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doktorlar da yanıltıyor bu konuda 28 günde bir adet görenler 14.günmüş 30 günde bir görenler 16 diyor birçok doktor ama ben 30 günde bir adet görüp 11.gün ovulasyonda yumurtlama gördüm ovu takibi yapmak en doğrusuymuş

İnşallah canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, doktorlar da yanıltıyor bu konuda 28 günde bir adet görenler 14.günmüş 30 günde bir görenler 16 diyor birçok doktor ama ben 30 günde bir adet görüp 11.gün ovulasyonda yumurtlama gördüm ovu takibi yapmak en doğrusuymuş
Ben de ilk defa ovulasyon testi yaptım. 2 gündür olmuyorum işte. İnşallah olmuştur 😊 hepimiz güzel haber alırız inşallah

Şakın dıjıtallerle yapmayın paranıza yazıl cok pahalı onlar. Ben ınstragram dan alıyorum 20 tanesı 40 tl ozelkıkle hassas testlerden♥ Kıxlar ınstrgramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var vakit ayırın bir girin o sayfaya🙏🏻 Ebru abla takıp yapıyor ucretsız. Ve test onda satılıyor zamanınzı öldürmeyın. Ben takıbımı ona yaptırıyorum
Bndeee😊

Back