Teşekkürler darısı başıma inşallahEvet cok memnun kaldım. Hatta gebeliğini bile onunla öğrendim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama
- Konu Sahibi sevgitek
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2019
- 122
- 28
- 28
- 38
- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
merhaba göznüz aydın sağlıkla gelsn inşallah..hep ovulasyonlamı takp yaptınız ? kaçıncı deneme de geldi bebiş.Hmm anladım canım. Ben laboquik testlerini kullandım dijital kullanmadim o yüzden de anlayamadım kusura bakma nolur
- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
8.ayda geldi bebişim. 8 ay boyunca yumurtlamami hep ovulasyon testi ile takip ettim. Gebelik için de normal testleri kullandım. Sonra burda gezinirken ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler olduğunu gördüm. Benim de adetime 1 gün kala bir yapayım dedim bakalım ne çıkacak dedim. Bir de baktımki sadece yumurtlama döneminde cikan o kopkoyu cizgi adete 1 gun kala da çıkmıştı. Noluyo yine mi yumurtluyorm dedim. Güldüm kendi kendime. Hatta eşime anlattım beraber güldük. Ertesi gün eşim bir anda hadi teste gidelim dedi. Gittik bir de baktımki hamileyimmm o gün kendi kendime dedimki adete 1 gün kala yapılan ovulasyon testi kopkoyu çıkıyorsa demekki hamileyim. Yani ovulasyon testi gebelik testi gibi de kullaniliyormerhaba göznüz aydın sağlıkla gelsn inşallah..hep ovulasyonlamı takp yaptınız ? kaçıncı deneme de geldi bebiş.
- 14 Haziran 2019
- 122
- 28
- 28
- 38
Son 2 bu şekilde çıktıSonuncusu pik gibi görünüyor yumurtlama olabilir ondan sonra nasıl çıktı
Eklentiler
Bence yumurtlama olmuş ve çatlamış inşallah değerlendirmişsiniz ve hamile kalmışsınıxdırSon 2 bu şekilde çıktı
- 14 Haziran 2019
- 122
- 28
- 28
- 38
Değerlendirdik inşallah rabbim sesimi duyar teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin . Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmak lazımBence yumurtlama olmuş ve çatlamış inşallah değerlendirmişsiniz ve hamile kalmışsınıxdır
Amin inaşallah Ben 11 gün sonra test yapılır diye biliyorum. Ama ne olur ne olmaz 12 gün sonra yapın.Değerlendirdik inşallah rabbim sesimi duyar teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin . Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmak lazım
- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
çok teşekkrler.benmde bugün bat günüm..olmazsam ovulasyon yapim bakm yine olmadı yarn sabah gebelk testii yapıcam8.ayda geldi bebişim. 8 ay boyunca yumurtlamami hep ovulasyon testi ile takip ettim. Gebelik için de normal testleri kullandım. Sonra burda gezinirken ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler olduğunu gördüm. Benim de adetime 1 gün kala bir yapayım dedim bakalım ne çıkacak dedim. Bir de baktımki sadece yumurtlama döneminde cikan o kopkoyu cizgi adete 1 gun kala da çıkmıştı. Noluyo yine mi yumurtluyorm dedim. Güldüm kendi kendime. Hatta eşime anlattım beraber güldük. Ertesi gün eşim bir anda hadi teste gidelim dedi. Gittik bir de baktımki hamileyimmm o gün kendi kendime dedimki adete 1 gün kala yapılan ovulasyon testi kopkoyu çıkıyorsa demekki hamileyim. Yani ovulasyon testi gebelik testi gibi de kullaniliyor
- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
Gönlünden geçen ne ise o olsun insallahçok teşekkrler.benmde bugün bat günüm..olmazsam ovulasyon yapim bakm yine olmadı yarn sabah gebelk testii yapıcam
- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 33
inşallah canm yaaaaGönlünden geçen ne ise o olsun insallah
- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Kızlar size bir sorum olacak yumurtlama dönemine girdim ilk günler beyaz pütürlü sıvı bir kaç gün sonra saydam şeffaf kaygan sıvı geldi bu yumurtlama günü demek mi ben bugün leri degerlendirdim acaba yanlış mı biliyorum ovulasyon dönemim başka günde olabilir mi sizlerde akıntı geliyo ama yinede test mi yapıyorsunuz kafamda deli sorular yardımcı olun lütfen kaç gündür yazıyorum
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Kızlar size bir sorum olacak yumurtlama dönemine girdim ilk günler beyaz pütürlü sıvı bir kaç gün sonra saydam şeffaf kaygan sıvı geldi bu yumurtlama günü demek mi ben bugün leri degerlendirdim acaba yanlış mı biliyorum ovulasyon dönemim başka günde olabilir mi sizlerde akıntı geliyo ama yinede test mi yapıyorsunuz kafamda deli sorular yardımcı olun lütfen kaç gündür yazıyorum
[/QUOT
canım benim bildiğim kadarı ile pütürlü akıntıda doğurganlık düşük. Pütürlüden yaklaşık 3-4 gün veya daha sonra gelen yumurta akı kıvamındaki akıntının olduğu zaman ise doğurganlık seviyesi yüksek oluyor. Şunu söyleyeyim. Ben ilk defa bu ay ovülasyon testi yaptım ve yumurta akı kıvamındaki akıntının olduğu gün yumurtlama çıktı. Yalnız bana kalırsa yumurta akı kıvamındaki akıntı olduktan sonraki 3-4 gün değerlendirilmeli. Çünkü o gün yumurtlama olduğu var sayılırsa 1-2 gün sonra da çatlama oluyor. Yani o gün ve akabindeki 3-4 gün değerlendirilmeli. Umarım açıklayıcı olmuşturKızlar size bir sorum olacak yumurtlama dönemine girdim ilk günler beyaz pütürlü sıvı bir kaç gün sonra saydam şeffaf kaygan sıvı geldi bu yumurtlama günü demek mi ben bugün leri degerlendirdim acaba yanlış mı biliyorum ovulasyon dönemim başka günde olabilir mi sizlerde akıntı geliyo ama yinede test mi yapıyorsunuz kafamda deli sorular yardımcı olun lütfen kaç gündür yazıyorum
- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
En sağlıklı bu şekilde yani. Olmazsa bi sonraki ay denersiniz. Stresten uzak olursak daha iyi olur. Her şeyin hayırlısı inşallahAy valla Allah razı olsun ne güzel açıklamışsın yumurtlama olmadan bigün önce ve oldktan 2gün sonrasını değerlndirdik şuan akıntın yok gerisi rabbime kalmış hayırlısı ise inşallah olur
- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Valla heranım düşünerek geçiyor oldumu olacak mı diye nasıl uzak durayım ki stresten söyle banaEn sağlıklı bu şekilde yani. Olmazsa bi sonraki ay denersiniz. Stresten uzak olursak daha iyi olur. Her şeyin hayırlısı inşallah ❤
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Valla ben de aynı şekildeyim de ben söyleyeyim yine de işte o kadar düşünüp de vazgeçtikleri anda gebe kalan çok insan var ama. Stres yapmadıkları için artıkValla heranım düşünerek geçiyor oldumu olacak mı diye nasıl uzak durayım ki stresten söyle bana
- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
Valla stres benim göbek adım yapmadan duramam :)Valla ben de aynı şekildeyim de ben söyleyeyim yine de işte o kadar düşünüp de vazgeçtikleri anda gebe kalan çok insan var ama. Stres yapmadıkları için artık
- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Engel olmaz inşallah diyelim o zaman. Güzel haberlerimizi paylaşalım burdaValla stres benim göbek adım yapmadan duramam :)