• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar ben de ayrım ovulasyon testimi ama nedense yüklenmedi bana da yardımcı olabilir misiniz bi sayfada takip ettiriyorum ancak başka yorumlarda istiyorum lütfen

Eklentiler

• ECF334BF-98CC-4242-8A03-98A64538DC39.jpeg
    ECF334BF-98CC-4242-8A03-98A64538DC39.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 58
merhaba göznüz aydın sağlıkla gelsn inşallah..hep ovulasyonlamı takp yaptınız ? kaçıncı deneme de geldi bebiş.
8.ayda geldi bebişim. 8 ay boyunca yumurtlamami hep ovulasyon testi ile takip ettim. Gebelik için de normal testleri kullandım. Sonra burda gezinirken ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler olduğunu gördüm. Benim de adetime 1 gün kala bir yapayım dedim bakalım ne çıkacak dedim. Bir de baktımki sadece yumurtlama döneminde cikan o kopkoyu cizgi adete 1 gun kala da çıkmıştı. Noluyo yine mi yumurtluyorm dedim. Güldüm kendi kendime. Hatta eşime anlattım beraber güldük. Ertesi gün eşim bir anda hadi teste gidelim dedi. Gittik bir de baktımki hamileyimmm🥰 o gün kendi kendime dedimki adete 1 gün kala yapılan ovulasyon testi kopkoyu çıkıyorsa demekki hamileyim. Yani ovulasyon testi gebelik testi gibi de kullaniliyor

8.ayda geldi bebişim. 8 ay boyunca yumurtlamami hep ovulasyon testi ile takip ettim. Gebelik için de normal testleri kullandım. Sonra burda gezinirken ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler olduğunu gördüm. Benim de adetime 1 gün kala bir yapayım dedim bakalım ne çıkacak dedim. Bir de baktımki sadece yumurtlama döneminde cikan o kopkoyu cizgi adete 1 gun kala da çıkmıştı. Noluyo yine mi yumurtluyorm dedim. Güldüm kendi kendime. Hatta eşime anlattım beraber güldük. Ertesi gün eşim bir anda hadi teste gidelim dedi. Gittik bir de baktımki hamileyimmm🥰 o gün kendi kendime dedimki adete 1 gün kala yapılan ovulasyon testi kopkoyu çıkıyorsa demekki hamileyim. Yani ovulasyon testi gebelik testi gibi de kullaniliyor
çok teşekkrler.benmde bugün bat günüm..olmazsam ovulasyon yapim bakm yine olmadı yarn sabah gebelk testii yapıcam :confused:

Kızlar size bir sorum olacak yumurtlama dönemine girdim ilk günler beyaz pütürlü sıvı bir kaç gün sonra saydam şeffaf kaygan sıvı geldi bu yumurtlama günü demek mi ben bugün leri degerlendirdim acaba yanlış mı biliyorum ovulasyon dönemim başka günde olabilir mi sizlerde akıntı geliyo ama yinede test mi yapıyorsunuz kafamda deli sorular yardımcı olun lütfen kaç gündür yazıyorum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Kızlar size bir sorum olacak yumurtlama dönemine girdim ilk günler beyaz pütürlü sıvı bir kaç gün sonra saydam şeffaf kaygan sıvı geldi bu yumurtlama günü demek mi ben bugün leri degerlendirdim acaba yanlış mı biliyorum ovulasyon dönemim başka günde olabilir mi sizlerde akıntı geliyo ama yinede test mi yapıyorsunuz kafamda deli sorular yardımcı olun lütfen kaç gündür yazıyorum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[/QUOT
canım benim bildiğim kadarı ile pütürlü akıntıda doğurganlık düşük. Pütürlüden yaklaşık 3-4 gün veya daha sonra gelen yumurta akı kıvamındaki akıntının olduğu zaman ise doğurganlık seviyesi yüksek oluyor. Şunu söyleyeyim. Ben ilk defa bu ay ovülasyon testi yaptım ve yumurta akı kıvamındaki akıntının olduğu gün yumurtlama çıktı. Yalnız bana kalırsa yumurta akı kıvamındaki akıntı olduktan sonraki 3-4 gün değerlendirilmeli. Çünkü o gün yumurtlama olduğu var sayılırsa 1-2 gün sonra da çatlama oluyor. Yani o gün ve akabindeki 3-4 gün değerlendirilmeli. Umarım açıklayıcı olmuştur 😊

Ay valla Allah razı olsun ne güzel açıklamışsın yumurtlama olmadan bigün önce ve oldktan 2gün sonrasını değerlndirdik şuan akıntın yok gerisi rabbime kalmış hayırlısı ise inşallah olur :KK5: :KK200:

Ay valla Allah razı olsun ne güzel açıklamışsın yumurtlama olmadan bigün önce ve oldktan 2gün sonrasını değerlndirdik şuan akıntın yok gerisi rabbime kalmış hayırlısı ise inşallah olur :KK5: :KK200:
En sağlıklı bu şekilde yani. Olmazsa bi sonraki ay denersiniz. Stresten uzak olursak daha iyi olur. Her şeyin hayırlısı inşallah 😊❤️

En sağlıklı bu şekilde yani. Olmazsa bi sonraki ay denersiniz. Stresten uzak olursak daha iyi olur. Her şeyin hayırlısı inşallah 😊
Valla heranım düşünerek geçiyor oldumu olacak mı diye nasıl uzak durayım ki stresten söyle bana :skandal: :KK71::halay:

Valla heranım düşünerek geçiyor oldumu olacak mı diye nasıl uzak durayım ki stresten söyle bana :skandal: :KK71::halay:
Valla ben de aynı şekildeyim de ben söyleyeyim yine de işte 😂 o kadar düşünüp de vazgeçtikleri anda gebe kalan çok insan var ama. Stres yapmadıkları için artık

Valla ben de aynı şekildeyim de ben söyleyeyim yine de işte 😂 o kadar düşünüp de vazgeçtikleri anda gebe kalan çok insan var ama. Stres yapmadıkları için artık
Valla stres benim göbek adım yapmadan duramam :)

Back