Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız inşallah bir gün foruma bizlerde hamileyi diye yazarız

Ovulasyontesttakip instagram hesabım gelin birlikte takip yapabiliriz

Ben ovu kullandığım zamanlar uygulamamla hep aynı sonucu veriyodu labaquick kullandım

Canım instada birgebeningunlugu var o sayfayı takip et ve YouTube kanalına bak izle orda videolar var detaylı şekilde sana anlatıyor nasıl yapman gerektiğini hatta testlerde var o kadında ordan aldım bende yarın baslicam hem fiyat uygun hem takibini kendisi yapıyor ismis ebru çok tatlı bir kadın zaten kendide öyle gebe kaldı sayfayı gez biraz kaç kişi o testlerle gebe kaldı goreceksin her hangi bir sorun olmadığı sürece üç ay dene testleri eğer olmadı üç ayın sonunda doktora danis ebruda oyle söylüyor zaten

Ben de şu laboquick ile denemek istiyorum fakat yurt dışında olduğum için sadece clearblue bulabildim. Bunda da paketin içerisinde 10 tane var. İnşallah yeter. Bi de o sorun var

Epey video izledim YouTube da. Yurt dışında olduğumdan ve eşim çalıştığı için çok doktora gidemiyorum. Evde kendim çözüp halletmem gerek yani. O yüzden biraz zorlanıyorum ama üstesinden geleceğim inşallah

Siz o dediğim sayfayı insatgramda takip edin bence ben en açıklayıcı onu buldum testleri atarsan o yardımcı da olur sana takip eder eczaci teknisyeni zaten kendisi

Siz o dediğim sayfayı insatgramda takip edin bence ben en açıklayıcı onu buldum testleri atarsan o yardımcı da olur sana takip eder eczaci teknisyeni zaten kendisi
Dur bakayım bi o zaman. Yardım olur bana da inşallah teşekkür ederim

Dur bakayım bi o zaman. Yardım olur bana da inşallah teşekkür ederim
Olur olur sen at Ebru ablama mesaj Kaset tipi kullanma canım cubuk test al bak sana tabsıyem onlar bozuk gosterıyor yumurtlama varsa da gostermıyor bak sana örnek atacam smdı. Ben 3 ay senınkılerden kullandım megerse bozukmus. Sonra Ebru ablanın cubuk testlerden aldım o kadar hassas ki test kopkoyu oluyor hemen Bak sana örnek atacam canım

Bak gördün mü

Eklentiler

• 69C52D29-0BDF-4B87-B43C-2248671945CC.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 69
Telefondaki uygulamalar pek sağlıklı sonuç vermiyor yumurtlamanız geç olabilir.

Telefondaki uygulamalar pek sağlıklı sonuç vermiyor yumurtlamanız geç olabilir.
Ben bu yumurtlama konusunu pek anlamadığım için genelde uygulamaya göre yumurtlama günü, öncesi ve sonrasını değerlendiriyordum genelde. Ama şimdi anladığım kadarıyla ve dediğiniz gibi yumurtlamam geç oluyormuş sanırım. Test yapmak çok daha faydalı

Merhabalar benim de testimi de yorumlayabilir misiniz rıca etsem. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin o özlemden mahrum bırakmasın inşallah içinde de bizleri

Eklentiler

• E11C5540-174D-4F2E-A2E9-712A583710AE.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…