4-5 aydır olmayınca bi de testle denemek istedim. İnsan ister istemez hemen sorun mu var acaba diye düşünmeye başlıyor. O yüzden bir an önce olsun istiyorum işin açığı. Adetim 25 ekimde başlamıştı. Yine de bu günler olabilecek günler. Ben test yapmaya devam edeyim en iyisi. Çok teşekkür ederimCanım genelde ikisi de aynı koyulukta yada ikinci çizgi baya koyu oluyor. Işte o gün ilişki yasaman gerek. Ama sana şunu soyleyeyim fazla stres yapma. Bende senin gibi sürekli test yapar dururdum. Ha çatladı ha catlayack yok günü kaçtı derken stres yaptım yine olmadı. Testleri falan bıraktım gebe kalmayı da kafamdan sildim bi baktım hamileyim. Bence böyle seylerle uğraşma oluruna birak
Yumurtlama bu cNım ♥ bugunu yarını ve dıger günü değerlendir. Hemen ayağa kalkma. 2 saat sonra duş al ve bol dua et ınsallah tutarYorumlar mısınız sadece bir gün ilişki ile olurmu ihtimal nedir sizce
Olabilir pik yapmış tek ilişkiyle kalan çokYorumlar mısınız sadece bir gün ilişki ile olurmu ihtimal nedir sizce
maalesef sadece bu şekilde değerlendirdik eşimle kavga ettiğimiz için .her ay özellikle deniyorduk bir hafta süresinde bunda sadece bir kerelik ilişkiyle olur mu .aynen kalkmadım ve sabah duş aldımYumurtlama bu cNım ♥ bugunu yarını ve dıger günü değerlendir. Hemen ayağa kalkma. 2 saat sonra duş al ve bol dua et ınsallah tutar
Nerdeyse bir yıla yakın deniyor ve özellikle yumurtlamayı değerlendiriyoruz bunda olursa çok şaşırırımOlabilir pik yapmış tek ilişkiyle kalan çok
Bende ordan aldımŞakın dıjıtallerle yapmayın paranıza yazıl cok pahalı onlar. Ben ınstragram dan alıyorum 20 tanesı 40 tl ozelkıkle hassas testlerden♥ Kıxlar ınstrgramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var vakit ayırın bir girin o sayfayaEbru abla takıp yapıyor ucretsız. Ve test onda satılıyor zamanınzı öldürmeyın. Ben takıbımı ona yaptırıyorum
Evet ama %20 ıhtımal o yüzden riske atma canım 3gun degerlendır sonra bana dua edeceksin ınsalalh bakta görOlabilir pik yapmış tek ilişkiyle kalan çok
Benım 6 denemem oldu hala gebelık olmadı senın kaç oldu canım. Bu Arada Ebru Ablam bıtanedır hıc skılmadan yapıyor herkesın takiibiniBende ordan aldım
Vakti geldiyse neden olmasınNerdeyse bir yıla yakın deniyor ve özellikle yumurtlamayı değerlendiriyoruz bunda olursa çok şaşırırım
Bir yıla yakın oldu benim ben kendim takip ediyorum videolarını izledimBenım 6 denemem oldu hala gebelık olmadı senın kaç oldu canım. Bu Arada Ebru Ablam bıtanedır hıc skılmadan yapıyor herkesın takiibini♥
arkadaş a yazmışsın sanırım. Günü geçmiş sadece bir kere olabilmiş maalesefEvet ama %20 ıhtımal o yüzden riske atma canım 3gun degerlendır sonra bana dua edeceksin ınsalalh bakta gör
Evet bir arkadasım özellikle korunduğu halde hamile kaldı belki olur değilmi umudumu kaybetmeyimVakti geldiyse neden olmasıninsanlar korunurken kalıyor
Anladım canm ınsallah gelecek ınatcı bebıslerımız duaya devamBir yıla yakın oldu benim ben kendim takip ediyorum videolarını izledim
Rabbım nasıp ederse her sekılde olurmaalesef sadece bu şekilde değerlendirdik eşimle kavga ettiğimiz için .her ay özellikle deniyorduk bir hafta süresinde bunda sadece bir kerelik ilişkiyle olur mu .aynen kalkmadım ve sabah duş aldım
İnşallahAnladım canm ınsallah gelecek ınatcı bebıslerımız duaya devam
Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor ama kısmet tabiRabbım nasıp ederse her sekılde olurSperm zaten 3-5 gün canlı kalabılıyor onemlı olan döllenmenın olması
Olumlu düşün ki olumlu olsun dua et sadece Allah verıyor can’ ı ve Ruh’uSanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor ama kısmet tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?