Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini anlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4-5 aydır olmayınca bi de testle denemek istedim. İnsan ister istemez hemen sorun mu var acaba diye düşünmeye başlıyor. O yüzden bir an önce olsun istiyorum işin açığı. Adetim 25 ekimde başlamıştı. Yine de bu günler olabilecek günler. Ben test yapmaya devam edeyim en iyisi. Çok teşekkür ederim

Kızlar bana da yorum yapım sadece bu haliyle ilişkş oldu sizce ihtimal var Mıdır

Yumurtlama bu cNım ♥ bugunu yarını ve dıger günü değerlendir. Hemen ayağa kalkma. 2 saat sonra duş al ve bol dua et ınsallah tutar
maalesef sadece bu şekilde değerlendirdik eşimle kavga ettiğimiz için .her ay özellikle deniyorduk bir hafta süresinde bunda sadece bir kerelik ilişkiyle olur mu .aynen kalkmadım ve sabah duş aldım

Şakın dıjıtallerle yapmayın paranıza yazıl cok pahalı onlar. Ben ınstragram dan alıyorum 20 tanesı 40 tl ozelkıkle hassas testlerden Kıxlar ınstrgramda birgebeningünlüğü diye bir sayfa var vakit ayırın bir girin o sayfaya Ebru abla takıp yapıyor ucretsız. Ve test onda satılıyor zamanınzı öldürmeyın. Ben takıbımı ona yaptırıyorum

Bende ordan aldım

Benım 6 denemem oldu hala gebelık olmadı senın kaç oldu canım. Bu Arada Ebru Ablam bıtanedır hıc skılmadan yapıyor herkesın takiibini♥
Bir yıla yakın oldu benim ben kendim takip ediyorum videolarını izledim

maalesef sadece bu şekilde değerlendirdik eşimle kavga ettiğimiz için .her ay özellikle deniyorduk bir hafta süresinde bunda sadece bir kerelik ilişkiyle olur mu .aynen kalkmadım ve sabah duş aldım
Rabbım nasıp ederse her sekılde olur Sperm zaten 3-5 gün canlı kalabılıyor onemlı olan döllenmenın olması

Sanki hiç çocuğum olmayacak gibi geliyor ama kısmet tabi
Olumlu düşün ki olumlu olsun dua et sadece Allah verıyor can’ ı ve Ruh’u Bız ne kadar ıstersek ısteyelım. Hıc sorun olmadı halde 10 yıl hamıle kalamayan var. Yada her sorunu olduğu halde hemen bırıncı yılda yada ayda kalan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…