- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.921
Benim çok hafif akşamları arada adet sancısı gibi sancım oluyor ama o kadar hafif ki anlık olup geçiyor. Allah yüzümüzü güldürsün bu ay inşbenim çatlama olduğu gece gerçekten kasıklarımda adet sancısı gibi bir şey hissettim, allah allah dedim. hatta burada da yazmışım nasıl jet bebekse hemen tutunuyor diyeşaka maka doğru hissetmişim. sonra sürekli adet sancısı gibi sancılarım, bel ağrılarım, bacak ağrılarım oldu. bahsettiğin akıntı ise adet günü oldu, 1-2 gün devam etti. herkeste farklı farklı belirti oluyor ama takip et derim belirtileri hiç belli olmaz yani güzel haber de gelebilir
çok beklentiye girmemek iyidir ama bunlar iyiye delalet olabilir. her ay olmayan bir şeyse özellikle.Benim çok hafif akşamları arada adet sancısı gibi sancım oluyor ama o kadar hafif ki anlık olup geçiyor. Allah yüzümüzü güldürsün bu ay inş
Kız bende geçen ay adete 4 gün kala pembe damla damla lekelenme bile oldu(yerleşme kanaması şüphesi) ama adet oldumçok beklentiye girmemek iyidir ama bunlar iyiye delalet olabilir. her ay olmayan bir şeyse özellikle.ne zamandı bat? :)
bir de folik asit içiyor musun canım?
benim de yazın 2 ay full kahverengi akıntılar olmuştu, yerleşme kanaması sanıp içten içe hevesleniyordum. sonra endemotriosis çıktıKız bende geçen ay adete 4 gün kala pembe damla damla lekelenme bile oldu(yerleşme kanaması şüphesi) ama adet oldumO yüzden üzülsem bile hemen topluyorum kendimi, bende her ay acayip belirtiler oluyor ama sonu hüsran Temmuzdan beri folik asit içiyorum canım. Şuan 10 gündür inofolic kombi içiyorum Bat 31 ocak ama değişebiliyor bir kaç gün
Hayat işte sen ne sanıyorsun ne çıkıyor. Peki bebek istediğinden beri adet düzenin değişmiş miydi canım ? Erken ya da geç olma, ağrı durumları vsbenim de yazın 2 ay full kahverengi akıntılar olmuştu, yerleşme kanaması sanıp içten içe hevesleniyordum. sonra endemotriosis çıktı
sevindim o zaman yeniden pozitif olabilmene :)
süper o zaman 1 haftaya bakalım durumlar ne olacak
çok değişti diyemem, sadece denemeye başladıktan sonra rahim ağzımda endometriosis olması garipti. yani adet kanı olmaması gereken yerlere gidiyor. işte yumurtada olsa ileride çikolata kistine sebep olabiliyor. bu 2 ay sürdü, sonra doktora kontrol gittim. adet olunca yine gel dedi şansa olamadım bir dahaHayat işte sen ne sanıyorsun ne çıkıyor. Peki bebek istediğinden beri adet düzenin değişmiş miydi canım ? Erken ya da geç olma, ağrı durumları vsHaber vereceğim hepinize
Ne güzel canım çok bekletmemiş miniğinçok değişti diyemem, sadece denemeye başladıktan sonra rahim ağzımda endometriosis olması garipti. yani adet kanı olmaması gereken yerlere gidiyor. işte yumurtada olsa ileride çikolata kistine sebep olabiliyor. bu 2 ay sürdü, sonra doktora kontrol gittim. adet olunca yine gel dedi şansa olamadım bir daha
eh işte canım ama halimize çok şükür tabi kiNe güzel canım çok bekletmemiş miniğin
İnşallah canımm ❤ ahh ne güzel olur hep beraber şurada hamileliğimizi, sevincimizi paylaşsakeh işte canım ama halimize çok şükür tabi kisıra sizin miniklerde inşallah
O da olacak canim insallahİnşallah canımm ❤ ahh ne güzel olur hep beraber şurada hamileliğimizi, sevincimizi paylaşsak
Ahh kuzu sorma bu ay en değerlendirmem günleri es geçiyorum, en yapmamam gereken günlerde mecburen temizlik yapıyorummDeğerlendir canım kendinede dikkat et fazla yorma bak inşşlh çokk güzel bir şekilde büyümüştür
Canımmm şimdi çıktım doktordan çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük ama duyamadık 3 hafta sonra çağırdı o zaman dinletirim dedi
süper canım gözün aydınCanımmm şimdi çıktım doktordan çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük ama duyamadık 3 hafta sonra çağırdı o zaman dinletirim deditahlilleri de o zaman yapacakmış
Sağol canım darısı bekleyen isteyen herkese inşallahhhhsüper canım gözün aydın
bence yarın sabah 11 de testi yeniden tekrarlayın. akşam olduğu için daha az çıkmış olabilir. tamamen silik mi çıktı peki yoksa çok az mi silikleşmişti?Merhaba. Bugün adetin 23. Gününde piki gördüm sabah 11’de çok sevindim. Değerlendirdik. Akşam 18 gibi tekrar yaptım bakim ne durumda diye ve biraz silikleştiğini gördüm. Çatladı heralde ama şaşırdığım şey şu, dün hem sabah hem akşam yaptığımda ben pik görmedimki. Ne ara 24 saat pik durumunu yaşadım da çatladı bu yumurta?Sağdaki fotoğrafta en alttan başlayanlar sabah pik olanlar. En üstteki de akşam 18deki. Soldakinde de pik öncesi günleri ekledim. zamanım azaldı diye strese girdim.
Yok çok az silikleşti. Sağdaki fotoda gözüküyor biraz fark. Tekrarlicam yine sabahtan.bence yarın sabah 11 de testi yeniden tekrarlayın. akşam olduğu için daha az çıkmış olabilir. tamamen silik mi çıktı peki yoksa çok az mi silikleşmişti?
Muhtemelen bugun catlayacak bana goreYok çok az silikleşti. Sağdaki fotoda gözüküyor biraz fark. Tekrarlicam yine sabahtan.
Bugün 11de tekrar test yaptığımda yapar yapmaz T koyulaştı. Esas piki şu an yaşıyorumMuhtemelen bugun catlayacak bana gore