Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cok sukur beta 1600 cikti Sizden kat kat yuksek beta haberleri duyalim en kisa zamanda

yaaa harıka artmıs degerlerın :) senden de A Aylinli den de doktor kontrol sonuclarınızı da beklıyoruz bakalım nasıl oluyor ılk muayene falan. cok heyecanlı

benım de ovulasyon testlerım geldı, darısı basımıza bu ay ınsallah M-Mavera2048 Zeze1919

İnşşlh canım ben tekrardan artık bugün ovülasyon testine başlıycam çikolatayı kestim eşime sigarayı bıraktırdım. İnşşlh hepimiz burda güzrl sonuçlar alırız.

kızlar adetimin bugün son günü inşşlh bir iki günde yumurtlamayı görürüm geçen sene hiç böyle çıkmazdı bu bile sevindiriyor

Çok sağol çağlacım dün gittim ilk kontrole, keseyi gördük daha 4-5 mm'di. hem vajinal hem de karından ultrasondan göründü. geç döllenme olmuş dedi benim yumurtlama günlerime göre de öyle gözüküyordu. 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı, ama biz tıbben 3 haftada duygusal bağ kurmayız dedi. ben de temkinli yaklaşıyorum nolur nolmaz diye.

çay kahve içmiyordum hiç, içebilirsin dedi
bu ay umarım sizden de iyi haberler alırız

Eki Görüntüle 2757366 kızlar adetimin bugün son günü inşşlh bir iki günde yumurtlamayı görürüm geçen sene hiç böyle çıkmazdı bu bile sevindiriyor
zezecim öğleden sonra (Sanırım 1-4 arası gibi) yapınca daha doğru sonuç veriyormuş. belki ileride öyle takip edebilirsin.
umarım en kısa zamanda peaki görürsün. :) sende normalde yumurtlama sıkıntısı mı vardı?

Ben geçen sene de bu testlerden yaptım en pikim bile böyle değildi en bir doktora gittim yumurtalarım küçük ve azmış 25 yaşındayım ama erken menopoz olabilirsin dedi. Sonra başka bir doktora gittim korkma bu kadar dedi takipbe aldı 2,5 aya yakındır vitamin takviyesi alıyorum. Geçen ay kendiliğinden büyümüş yumurtam ama inşşlh bu ay da güzel çe büyüler

Amh'ye baktı mı peki doktor? daha çok gençsin yaş avantajın var hiç merak etme olacaktır. vitaminler muhtemelen işe yarar.
ben artık 30'um yumurta kapıya dayandı

Merhaba, ben de bugün doktora gittim kontrol için. Gelecek ay yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim. Bana da dedi ki reglin 3.gününe kadar gelmiş ol dedi. Femera kullandıracakmış onu öğrendim tabi kendisi söylemedi, ben sorarak öğrendim, çatlatma iğnesi, kontroller toplam 1 ay için bin tl tutuyormuş. Burası sgk geçen özel bir hastane.. Siz de özel hastaneye mi gidiyorsunuz? İlaçlı takip için bir ücret konuştunuz mu? Mesela benim gebelik için tamamlayıcı sağlık sigortam var, özel hastanede sadece sgk farkı olan 15tl yi veriyorum. Açıkçası bana böyle demesi çok saçma geldi.. Sağlık sigortamdan düşebilirdi, sonuçta sadece kontrol yapacak, ilaç yazacak, işlem yapmayacak.. Bilmediğimden soruyorum acaba bu işlem her yerde mi böyle bir ücretle oluyor? Sağlık sigortası karşılamıyor?

Canım merhaba, çok sık gelemiyorum buraya bugünlerde şimdi gördüm mesajını
Ben şöyle söyledim doktora
Daha önce hiç yumurta takibi yaptırmadım o yüzden yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulasıyomu yada sağlıklı mı bilmiyorum bu ay bununla alakalı bi takip istiyorum dedim
Epey önce gerekli hormon tahlillerimi yaptırmıstım, herhangi bi tahlil yaptırmama gerek olmadığını o yüzden regli bitincce gelmemi söyledi
Muhtemelen bu ay ilaç vs kullanmıcam ben
Çünkü bu ay eğer bi sıkıntı görürsek yumurtlamada bi dahaki ay ilaçla takip ederiz bu ay bi bakalım dedi
İlaçla takipte ücretleri çok bilmiyorum
İlk kontrolse bi sıkıntı olup olmadığını görmeden hemen ilaçla takip etmek çok mantıklı gelmiyo bana, sizin ilk takibiniz mi yoksa daha öncesinden bi takip yapıldı mı

A Aylinli ve J joynss =)
Sizinle sohbeti özledim valla
Çok gelemiyorum şimdilik kayınpederim bizde o işlerle biraz ilgileniyoruz
İkinizinde güzel ilerliyo anladığım kadarıyla =)
Böylede devam eder insallah =)

Benim ilk takibim olacak. Bu konuda o kadar deneyimsizim ki nasıl oluyor bilemiyorum. Sizin yazınızı okuyunca doktorunuzun bu uygulaması bana daha mantıklı geldi. Benim durumumda da doktorun başta böyle deneyelim demesini beklerdim. O yüzden acaba doktoru mu değiştirsem diye düşünüyorum. İlaçsız takip olduğunu bilsem neden böyle yapmıyoruz diye sorardım. Benim yaş 40, amh 5.63 çıktı. Polikistik yapıdaymış yumurtalıklar. Onun dışında tüm hormon kan tiroid değerleri normal. Sperm, rahim filmi hepsi normal. 20aydır deniyoruz sadece 1 kez kimyasal tuttu. Sizin durumunuz nasıl acaba? İstanbul'da mısınız? Özel hastaneye mi gidiyorsunuz?

Selam kızlar. Bugün adetimin 8.günü ovulasyon testinde yumurtlamaya yaklaşmışım sanki Siz ne düşünüyorsunuz ? 28-31 gün arası değişiyor adetlerim ama ben galiba erken yumurtluyorum. Bugünü değerlendireyim mi ?

Eklentiler

• 465731E5-A67F-4F94-B1AC-9F4EE675B86B.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…