- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.621
Benimde hiç bi fikrim yoktu açıkcası takiple alakalıBenim ilk takibim olacak. Bu konuda o kadar deneyimsizim ki nasıl oluyor bilemiyorum. Sizin yazınızı okuyunca doktorunuzun bu uygulaması bana daha mantıklı geldi. Benim durumumda da doktorun başta böyle deneyelim demesini beklerdim. O yüzden acaba doktoru mu değiştirsem diye düşünüyorum. İlaçsız takip olduğunu bilsem neden böyle yapmıyoruz diye sorardım. Benim yaş 40, amh 5.63 çıktı. Polikistik yapıdaymış yumurtalıklar. Onun dışında tüm hormon kan tiroid değerleri normal. Sperm, rahim filmi hepsi normal. 20aydır deniyoruz sadece 1 kez kimyasal tuttu. Sizin durumunuz nasıl acaba? İstanbul'da mısınız? Özel hastaneye mi gidiyorsunuz?
Burda A Aylinli diye bi arkadasımız var o gecen ay yaptırmıstı, bu ay gebe =)
Bende iki ay kadar ovulasyonla takip ettim sonuç alamadım bu ay bi baktırim dedim, neticede ovulasyon testlerinde sağlıklı yumurta mı yada boyut yeterli mi bilemiyoruz
30 yasındayım bende, amh değerim 3,51 gibi bişeydi
Bende bi bucuk senedir istiyorum, kimyasal dahil hiç bi şekilde sonuç elde edemedim
Tahliller, rahim filmi vs hepsini yaptırdım bende bi sıkıntı çıkmadı
Kansızlık vitamin problemlerim var onla ilgili ilaçlar kullanıyorum işte
Eşimde varikosel çıktı ama oda bebek olusmasına engel değil spermler gayet yeterli dedi doktorumuz
Ama nasip olmadı bi türlü
İstanbuldayım, Başakşehirde oturuyorum buraya yakın tıp merkezinde tavsiye üzerine bi doktora basladım
Çok özel devlet diye düşünmedim ben ama mesafe açısından yakın olsun eve diye daha çok tercih etmiş oldum