- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.581
Merhabalar, bugün evet koyulaşmış, yarın biraz daha koyulaşabilir gibi geldi.Kızlar benimde testlerime bakar mısınız? Pik olmuş mu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, bugün evet koyulaşmış, yarın biraz daha koyulaşabilir gibi geldi.Kızlar benimde testlerime bakar mısınız? Pik olmuş mu sizce
Canımmm süper artmış ikiz mi geliyor acabaaaKizlar cok sukur beta 1600 cikti Sizden kat kat yuksek beta haberleri duyalim en kisa zamanda
Korkmadım değil ama sanmam bugün tam 1 hafta oldu adetim gecikeli heralde normal diye düşündüm.Canımmm süper artmış ikiz mi geliyor acabaaa
Hiç belli olmaz canım gelsin de sağlıcakla inşallah ben salıya aldım randevu sen haftasonu gidersen görürsün kesin keseyi canımKorkmadım değil ama sanmam bugün tam 1 hafta oldu adetim gecikeli heralde normal diye düşündüm.
Evet sonu iyi olsun önemli olan o ben de yarın gideceğim kurtlandım artık biraz çağırırsa haftaya yine giderim eve çok yakın hehe :)Hiç belli olmaz canım gelsin de sağlıcakla inşallah ben salıya aldım randevu sen haftasonu gidersen görürsün kesin keseyi canım
Uzak olsa da kısalır o yollar canım haber ver yarın mutlaka bana daaEvet sonu iyi olsun önemli olan o ben de yarın gideceğim kurtlandım artık biraz çağırırsa haftaya yine giderim eve çok yakın hehe :)
hayırlı haberler alalım
hehehe öyle tabi :) tabi ki mutlaka sen başka test yaptıracak mısın?Uzak olsa da kısalır o yollar canım haber ver yarın mutlaka bana daa
Yaptırmayım artık diye düşünüyorum canım habire kan gidip duruyor da bilmiyorum aniden esiyorhehehe öyle tabi :) tabi ki mutlaka sen başka test yaptıracak mısın?
Evet bugünü ve sonraki 3 günü değerlendirmelisinMerhaba, buda benim bugün ki testim hemen hemen aynı gibi testlerimiz sanıyorum ki pik bu oluyor
2 ay önce ki bu canımEvet bugünü ve sonraki 3 günü değerlendirmelisin
Ayy evet sonuç ne olmuş hamile mi merak ettim2 ay önce ki bu canım
Alakasız olucak ama o emojeleri nasıl yapıyorsunuzEvet sonu iyi olsun önemli olan o ben de yarın gideceğim kurtlandım artık biraz çağırırsa haftaya yine giderim eve çok yakın hehe :)
hayırlı haberler alalım
Evet canım yeni hamileyim dahaAy
Ayy evet sonuç ne olmuş hamile mi merak ettim
Size hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünEvet canım yeni hamileyim daha
Burdan canımAlakasız olucak ama o emojeleri nasıl yapıyorsunuz
İnşAllah canım darısı sizlerin, isteyen herkesin başına inşallahSize hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
TeşekkürlerBurdan canım
Hahahah oyle valla doktora gidince cogu sey netlesir nasilsaYaptırmayım artık diye düşünüyorum canım habire kan gidip duruyor da bilmiyorum aniden esiyor