Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarrrr🙋‍♀️
Bende bu ay bişey yok galiba artık ümitlenmesem mi ki, yine negatif😔
Gunaydin mavera 🌸
Aylinli renk ile oynayinca bi cizgi var gibi, yine de temkinli olalim bence regl gecikirse bir daha bakarsin 🙏🏼Bu ay olmasa bile insallah en yakin zamanda olacak, evrene ters mesaj gondeririz konustugumuz gibi😁

Günaydın canımmm resmin rengi ile oynayınca çok beklemediyse çizgi var gibi geliyor bana bide sen baksana attığım resme??
Aaa çok ince var sanki gibi🤔
Gerçekten var mı yaa yoksa
Yok hiç beklemedi, yaptım belki iki dk geçmedi çektim attım göremeyince sen bak diye bide😐

Gunaydin mavera 🌸
Aylinli renk ile oynayinca bi cizgi var gibi, yine de temkinli olalim bence regl gecikirse bir daha bakarsin 🙏🏼Bu ay olmasa bile insallah en yakin zamanda olacak, evrene ters mesaj gondeririz konustugumuz gibi😁
Sence de var mı ki peki =)
Testi görünce üzüldüm biraz, biraz değil baya aslında😑
Hayırlısı bakalım

Ben yinede çok kaptırmım kendimi😑
Üzülcem yoksa çok =)
Ama dediğin gibi yaptım, ilk ve orta idrar
Olsa sanki belirgin çıkmas mıydı ki aylınlıs 😑
Sizinkiler çok belliydi

Sence de var mı ki peki =)
Testi görünce üzüldüm biraz, biraz değil baya aslında😑
Hayırlısı bakalım
Orijinal fotografta goremedim ama oynanan fotografta ince bi cizgi gordum :)
Üzülcem yoksa çok =)
Sizinkiler çok belliydi
Yine de sana katiliyorum sonradan uzuntu olmasin diye simdiden varmis gibi dusunmeyelim. Olursa surpriz olur sevinmesi kolay 🍀
Benim ilk kil gibi bi cizgiydi sonradan koyulasti. Hani gercekten hafif ince cizgi cikmis da olabilir, yine de kendimizi kaptirmamak iyidir ☺️
inan su an bile kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum uzun bir yol cunku.
Yine de inaniyorum olacak hepimizin hayirlisiyla saglikla 🥰

Aaa çok ince var sanki gibi🤔
Gerçekten var mı yaa yoksa
Yok hiç beklemedi, yaptım belki iki dk geçmedi çektim attım göremeyince sen bak diye bide😐
Üzülcem yoksa çok =)
Sizinkiler çok belliydi
Yok be canım nerde belliydi hatırlasana varya yok arası rengiyle oynayıp görmüştük yine 😊 inşallahhh canım benim bence var benim hissim bu yönde ve orada ince bi çizgi görüyorum inşallah ta yanılmam regli olmadığı sürece umut vardır hem her zaman 🥰😊

Yok be canım nerde belliydi hatırlasana varya yok arası rengiyle oynayıp görmüştük yine 😊 inşallahhh canım benim bence var benim hissim bu yönde ve orada ince bi çizgi görüyorum inşallah ta yanılmam regli olmadığı sürece umut vardır hem her zaman 🥰😊
İnsallah kuzu=) benimde umudum o yönde =)
Dediğin gibi regli olana kadar umut var=)
İnsallah bende katılırım aranıza🥰

Orijinal fotografta goremedim ama oynanan fotografta ince bi cizgi gordum :)

Yine de sana katiliyorum sonradan uzuntu olmasin diye simdiden varmis gibi dusunmeyelim. Olursa surpriz olur sevinmesi kolay 🍀
Benim ilk kil gibi bi cizgiydi sonradan koyulasti. Hani gercekten hafif ince cizgi cikmis da olabilir, yine de kendimizi kaptirmamak iyidir ☺️
inan su an bile kendimi cok kaptirmamaya calisiyorum uzun bir yol cunku.
Yine de inaniyorum olacak hepimizin hayirlisiyla saglikla 🥰
Reglim gecene kadar bende kaptırmıcam kendimi yoksa çok üzülücem biliyorum 😑
Bu ay farklı bi umudum var=)
O yüzden regliyi bekleyelim bakalım 😊

Evet streside çok fazladır eminim ama var mı yok mu diye beklemeye tercih ederdim beta takip etmeyi galbaaa 🤭😊
Tabiki de haklısın balım herşeyi apayrı stres ama kese var mı kalbi atıyor mu bana tutundu mu burdaki yazıları okudukça ya dış gebelik olursa ya kimyasal olursa insan kendini yiyip duruyor ama sanırım hiç bitmeyecek bi serüven olacak bizler için kucağımıza alana kadar 🙈😂

Tabiki de haklısın balım herşeyi apayrı stres ama kese var mı kalbi atıyor mu bana tutundu mu burdaki yazıları okudukça ya dış gebelik olursa ya kimyasal olursa insan kendini yiyip duruyor ama sanırım hiç bitmeyecek bi serüven olacak bizler için kucağımıza alana kadar 🙈😂
Doğru doğru kuzu=)
Ama sen hiç kötü düşünme 😘
İnsallah hersey çok güzel olcak=) ve dediğin gibi kucağına alana kadar stres muhtemelen devam edicek🤭
Bol su içmeyi ihmal etmeyin aman ikinizde ilk tutunma zamanları çok önemliymiş su =)

Bende c vitami d vitamini kan hapları hepsini içiyorumm bakalım =)
Bu ay olur insallah ama olmasada bi dahaki aya baya bi takviye yapıyorum 😁

Evet streside çok fazladır eminim ama var mı yok mu diye beklemeye tercih ederdim beta takip etmeyi galbaaa 🤭😊

bunun sonu yok sanırım şimdi beta, sonra kalp atışı, sonra doğum..umarım bunların hepsini birlikte tecrübe edeceğiz paylaşacağız :KK19:
yoksa aylinlinin dediği gibi benim de aklım çıkıyor, doktor bile bana durum gebelik düşündürüyor dedi, sonu iyi olsun da önemli olan o
Bende c vitami d vitamini kan hapları hepsini içiyorumm bakalım =)
Bu ay olur insallah ama olmasada bi dahaki aya baya bi takviye yapıyorum 😁

kesinlikle ihmal etme canım bence sende belirleyici faktör o olabilir hakikaten

Doğru doğru kuzu=)
Ama sen hiç kötü düşünme 😘
İnsallah hersey çok güzel olcak=) ve dediğin gibi kucağına alana kadar stres muhtemelen devam edicek🤭
Bol su içmeyi ihmal etmeyin aman ikinizde ilk tutunma zamanları çok önemliymiş su =)
Aynen canım içiyorum tavsiyen üzerine 😊 evet lütfen ilaçları saati saatine al ve özellikle inofolic'i lütfen düzenli kullan canım 😊

bende de bi halsizlik gidiyor kızlar sanki ateşim var gibi geliyor. 2-3 gündür de üşütünce olur ya damağım şişti :S allah korusun covid falan olmamışımdır inşallah :KK43:

bende de bi halsizlik gidiyor kızlar sanki ateşim var gibi geliyor. 2-3 gündür de üşütünce olur ya damağım şişti :S allah korusun covid falan olmamışımdır inşallah :KK43:
Allah korusun canımmm hormonlardandır diye düşünüyorum ben benimde regli olacak gibi ağrım var umarım olmaz öyle bişey 😑

X