- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.301
inşallah canım herkesin yolu açık olsunAllahım isteyen herkese versin yavrum yaa kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım herkesin yolu açık olsunAllahım isteyen herkese versin yavrum yaa kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh
Amin insallahh kuzuuAllahım isteyen herkese versin yavrum yaa kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahhh
En kisa zamanda hem sana hem maveraya saglikli bebisler diliyorum gonuldenyaaaaa M-Mavera2048 ve bana da dua edııınn
benım de negatıf cıktı ptesı ıdrarda o yuzden bende bu ay bısey yok bence J joynss A Aylinli
bakalım adet gecıkene kadar umut vardır dıye dusunuyorum.
Bizde cumartesi falan test yapalım kuzu belki çıkar bizimde bi umut=))yaaaaa M-Mavera2048 ve bana da dua edııınn
benım de negatıf cıktı ptesı ıdrarda o yuzden bende bu ay bısey yok bence J joynss A Aylinli
bakalım adet gecıkene kadar umut vardır dıye dusunuyorum.
İnsallahhEn kisa zamanda hem sana hem maveraya saglikli bebisler diliyorum gonulden
1-2 saate gidip vericem bakalım:)İnsallahh
Senin test sonucunu bekliyoruz bugünde heyecanla kuzu hadi bakalım =)
Hayırlısı kuzu bakalım1-2 saate gidip vericem bakalım:)
mutlakaHayırlısı kuzu bakalım
Yaz mutlaka =)
İnanmakta güçlük çekiyorlar resmen canım söylenmeden de rahat edemezler verdin mi kansabah eşime testi gösterdim önce bir durdu sonra sen mi çizdin dedi
sonra söylendi zorla doktora götürdün ben sana sorun yok demiştim diye
sonra sarılıp tatlıya bağladık bu kadar
Evet esimin hele soylenmezse ici rahat etmezİnanmakta güçlük çekiyorlar resmen canım söylenmeden de rahat edemezler verdin mi kan
Hormon yükseliyor normalll senin ki daha da yüksek çıkar canım hastaneye ne zaman gitmek lazım nasıl olmalı hiçç bilmiyorum nasıl yapıcazzEvet esimin hele soylenmezse ici rahat etmez
Verdim ogleden sonraya bekliyorum sonucu
Biraz midem bulaniyor basim donuyor valla
Ayy çok sevindim ya senin adına zaten erkekler bebek dedin mi kızacakları varsa da adamlar gülüyor hemen inşşlh saglıçakla alırsın kucağına canımsabah eşime testi gösterdim önce bir durdu sonra sen mi çizdin dedi
sonra söylendi zorla doktora götürdün ben sana sorun yok demiştim diye
sonra sarılıp tatlıya bağladık bu kadar
Hormon yükseliyor normalll senin ki daha da yüksek çıkar canım hastaneye ne zaman gitmek lazım nasıl olmalı hiçç bilmiyorum nasıl yapıcazz
Darisi senin de basina zeze, tum isteyenlerin basinaAyy çok sevindim ya senin adına zaten erkekler bebek dedin mi kızacakları varsa da adamlar gülüyor hemen inşşlh saglıçakla alırsın kucağına canım
Amin inşşlh kuzum ya ama bugün yumurta akı akıntım oluyor anladım neyse pazartesi aerık benim için herşey netleşirmerakla bekliyorum bakalim her sey duzgunce ilerler insallah Doktorum bana 1 hafta sonra test yap demisti aslinda ondan hemen gitmesek de olur gibi ama duramayip gideriz sanirim pazartesi gitsem de bisey goremez sanirim
Darisi senin de basina zeze, tum isteyenlerin basina
Sonu iyi olsun saglikli olsunlar, 1-2 ay rotara da raziyiz
Benim esim ben istiyorum diye tamam demisti umarim bu fikre giderek daha cok alisir
O akinti gercekten belirti sanirim umarim oyle cikarAmin inşşlh kuzum ya ama bugün yumurta akı akıntım oluyor anladım neyse pazartesi aerık benim için herşey netleşir
Ayyy inşşlh ya dün geceden beri uyuyamadım vaşaha bu ay çok umutluydum. İnşşlh güzel olur herşey yaO akinti gercekten belirti sanirim umarim oyle cikar
Aynen canım ben yine de pazartesi bi gidip kan vereyim ondan sonraki haftaya da kontrole giderim diye düşündüm canımmerakla bekliyorum bakalim her sey duzgunce ilerler insallah Doktorum bana 1 hafta sonra test yap demisti aslinda ondan hemen gitmesek de olur gibi ama duramayip gideriz sanirim pazartesi gitsem de bisey goremez sanirim