Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabah eşime testi gösterdim önce bir durdu sonra sen mi çizdin dedi :KK45:
sonra söylendi zorla doktora götürdün ben sana sorun yok demiştim diye
sonra sarılıp tatlıya bağladık bu kadar :KK48:

İnanmakta güçlük çekiyorlar resmen canım 😂😂 söylenmeden de rahat edemezler 😂verdin mi kan

Benim de Malesef negatif kızlar pazartesi tekrar doktora gidicem kan baktırcam Bi umut 🤣sabaha kadar rüyamda 50 tane test yaptım. Dogacak çocuklarımız test hastası olacak ha 😂😂

Ayy çok sevindim ya senin adına zaten erkekler bebek dedin mi kızacakları varsa da adamlar gülüyor hemen inşşlh saglıçakla alırsın kucağına canım 😍😍

Hormon yükseliyor normalll 🥰 senin ki daha da yüksek çıkar canım 😊 hastaneye ne zaman gitmek lazım nasıl olmalı hiçç bilmiyorum nasıl yapıcazz😂

merakla bekliyorum bakalim her sey duzgunce ilerler insallah 🙏🏼 Doktorum bana 1 hafta sonra test yap demisti aslinda ondan hemen gitmesek de olur gibi ama duramayip gideriz sanirim pazartesi 😁 gitsem de bisey goremez sanirim
Ayy çok sevindim ya senin adına zaten erkekler bebek dedin mi kızacakları varsa da adamlar gülüyor hemen inşşlh saglıçakla alırsın kucağına canım 😍😍
Darisi senin de basina zeze, tum isteyenlerin basina 🥰
Sonu iyi olsun saglikli olsunlar, 1-2 ay rotara da raziyiz
Benim esim ben istiyorum diye tamam demisti umarim bu fikre giderek daha cok alisir 🙏🏼

merakla bekliyorum bakalim her sey duzgunce ilerler insallah 🙏🏼 Doktorum bana 1 hafta sonra test yap demisti aslinda ondan hemen gitmesek de olur gibi ama duramayip gideriz sanirim pazartesi 😁 gitsem de bisey goremez sanirim

Darisi senin de basina zeze, tum isteyenlerin basina 🥰
Sonu iyi olsun saglikli olsunlar, 1-2 ay rotara da raziyiz
Benim esim ben istiyorum diye tamam demisti umarim bu fikre giderek daha cok alisir 🙏🏼
Amin inşşlh kuzum ya ama bugün yumurta akı akıntım oluyor anladım neyse pazartesi aerık benim için herşey netleşir 🙂

Aynen canım ben yine de pazartesi bi gidip kan vereyim ondan sonraki haftaya da kontrole giderim diye düşündüm canım 😊

X