Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıca darısı sana joynss =)
İnsallah seninkide yarın anlamlı bi yükselme gösterir 🥰
Çifte sevinirs=)
Belki bende haftasonu verirsem güsel bi haber artık birlikte takip ederis süreçleride ne güsel olur😍
Senden de guzel haber gelse muthis olur umarim duyariz 🥰🥰
Bugun normal gebelik testinde ikinci cizgi cikinca artti gibi dusundum umarim anlamli bi yukselis vardir ya beta takibi de stresli, once betalara sonra kalp atislarina insallah 🍀🌸

Senden de guzel haber gelse muthis olur umarim duyariz 🥰🥰
Bugun normal gebelik testinde ikinci cizgi cikinca artti gibi dusundum umarim anlamli bi yukselis vardir ya beta takibi de stresli, once betalara sonra kalp atislarina insallah 🍀🌸
İnsallah kuzuu insallahh 🙏

Hay allam simdi ne tartismasi 😁 yarina bi planiniz yoksa soylersen yilbasi aksamina atraksiyon katar :)
Bencede çok mantıklı yarın söylesen çok güzel olurrrr =))))

Ay ilk konusmalarda pozitif görsek nasıl süpris yaparıs falan diyoduk aylınlıs yaaa 😁
Sen o pozisyona geldin suanda🥰
Tartışma uzamasın diye evde zıbın vardı paket yapıp yeni yıl hediyen diye verdim canım koca adam yıkıldı allahım nasıl ağladı ben şok oldum 🥰😂😂 erkenden demiş oldum yani 😂

Tartışma uzamasın diye evde zıbın vardı paket yapıp yeni yıl hediyen diye verdim canım koca adam yıkıldı allahım nasıl ağladı ben şok oldum 🥰😂😂 erkenden demiş oldum yani 😂
=) evde zıbın vardı ya öldüm yalnızz😁
İyi yapmıssın bende dayanamam muhtemelen öyle bişey olsa zaten😁
Valla benim bile senin değeri görünce bi gözlerim dolmadı değil 🤭
Tebrikler tekrar=)

hahaha hayırlı olsun ağlaması mutlu olması ne hoş :nazar: :KK68: ayy bundan sonra iyi gider inşallah hep böyle :)

Bugun ovitrellenin 8. Gunu ovulasyon testi ikincisi silik cizgi. Erke gebelik testi yaptim negatif. Sanirim yok. Cunku bazilari 12. Gune kadar cift cizgi oluyor yanıltıyor falan diyordu benim oyle bile degil
Acele etme canım bir çünkü 14 güne kadar pozitif olup sonradan negetife dönenen varmış yada negetifden pozitife giden varmış benim bugün çatlatma iğnesini 10 günüydü iki gün daha sabır edip öyle test yapıcam

İnşAllah canım benimmm 🙏🥰
Banu ciftcinin bi uygulamasi var
Oraya gore 2. Hafta dollenme 14. Gun
3. Hafta rahme tutunma 20. Gun
23. Gun gebelik testi pozitif
Yani 10. Gunde idrarda cikiyor tam olarak

35. Gun kalp atisi ve ilk doktor randevusu diyor

Benim bundan 3 gun gec ilerliyor muhtemelen gec yumurtladigim icin

senin yumurtlama erken olmustu sanki ona gore hesap edebiliriz ☺️

Canım çok sevindim ya inşşlh sağlıçakla kucağına da alırsın. Ayyy aglanmaz mı ya ben bile duygulandım okuyunca 🙂🙂

Banu ciftcinin bi uygulamasi var
Oraya gore 2. Hafta dollenme 14. Gun
3. Hafta rahme tutunma 20. Gun
23. Gun gebelik testi pozitif
Yani 10. Gunde idrarda cikiyor tam olarak

35. Gun kalp atisi ve ilk doktor randevusu diyor

Benim bundan 3 gun gec ilerliyor muhtemelen gec yumurtladigim icin

senin yumurtlama erken olmustu sanki ona gore hesap edebiliriz ☺️
Aynen canım baktım şimdi bugün tam 23. Günüm oluyor o halde 12 gün sonra ilk kontrol öneriyor ama ben yine de pazartesi gideyim diyorum bi 😊

Canım benimkinden de yüksek çıkacak zaten emin ol sabahtan git al sonucu 🥰 pazartesi de birlikte hastanee hemen hemen aynı zaman doğacaklar inşallah 😊
inşallah aylinliş ya panik bir insanım :KK48: aslında ben aralıkta işi bıraktım acaba sonrasında olur mu diye bir aklımdan geçmişti, belki böyle hayırlıdır diye. umarım sağlıkla ilerler ve yeni bebiş haberleri almaya devam ederiz :anne:

inşallah aylinliş ya panik bir insanım :KK48: aslında ben aralıkta işi bıraktım acaba sonrasında olur mu diye bir aklımdan geçmişti, belki böyle hayırlıdır diye. umarım sağlıkla ilerler ve yeni bebiş haberleri almaya devam ederiz :anne:
İnşAllah canımmm ben daha önce de demiştim bu ay hepimizden umutluyum diye 🥰 güzel haberler gelecek peşpeşe inşallah sağlıklı olur gebeliklerimiz de 🙏

X