- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #1.041
aman yap canım sefan olsunAy acaba bende mi yapsam ki test ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman yap canım sefan olsunAy acaba bende mi yapsam ki test ya
Hahahahaha yapmamak için tutmaya çalışıyorum kendimi canım çıkmazsa sipariş ver gelsin öyle bak zor iş ama bilemiyorumhemen hemen regline 6-7 gün var değil mi? evet dur bakalım 1-2 güne belli olur bence, tabi predictor ganimet 5 dklik bi zevk için pahalı ama bence sen sabah yine yaparsın hahaha
Yap canım sende regli gününe kadar bakar dururuz artık bizAy acaba bende mi yapsam ki test ya
Evet canım dayanabilirsem bikaç gün sonra tekrar yapacağım bende bakalım test bozuk felansa boşuna üzülmek istemiyorum heves etmemek daha iyi olacak şuan benim içinKızlarrr ıkı gundur cok bakamadım foruma hafta ıcı calısınca hafta sonu ev ısı vs dınlendım bıraz ama her yazdıgınızı okudum :) M-Mavera2048 J joynss
Allah hepımıze saglıklı hamılelık versın ıns. Benım de bıraz belırtılerım var ama psıkoljık falan mı acaba dıye cok da ustune dusmuyorum.
A Aylinli ben de gordum cızgıyı :) bırkac gun sonra tekrar yap bence adetın gecıkınce
Evet canım dayanabilirsem bikaç gün sonra tekrar yapacağım bende bakalım test bozuk felansa boşuna üzülmek istemiyorum heves etmemek daha iyi olacak şuan benim için
Aynen canımm bakalım yeni yıla kadar çıkar ortaya ne olduğudayan dayan
hayırlısıysa, varsa bır sey er ya da gec zaten cıkar. ama heveslenmemek de lazım dedıgın gıbı , sonra husran oluyor
Amin insallah hepimizin isteyen herkesin en kisa zamanda saglikli bebisleri olur Surekli forumu okumak bende de aliskanlik oldu, sanki okuyunca hamile olacak misim gibi bir umut mu diyimKızlar iyi akşamlar ben 6 gün felan oldu çatlatma iğnesini vurundum. Onun dışında vitamin ilaçı kullanıyordum. Yumurtam kendiliğinden büyümüş. 4 gün falan baya Bi agrım sızım vardı baş agrısı bel agrısı yumurtalıklarım falan agrıyor du. Şimdi neredeyse hepsi geçti arada bel agrım birde kramp giriyor biraz ayakta durursam böyle olupta hamile kalabilimiyim. 1 başarısız tüp bebek var yumurtalıklarım hem azmış hemde küçükmüş eşimde desen sperm sıkıntısı var. Günlerdir okumadığım yazı kalmadı inşlah rabbim herkese verir ya 3 yıla gidiyor evliliğim rabbim herkesin yuvasına sevimli yuvrucaklar nasip etsin dua edelim kızlar birbirimiz için hergün buraya inşşlh birisin olmuştur diye giriyorum
Aynı bende öyle oluyorum hepsini okudum heralde artık inşşlh sonuç verir hepimizin güzel haberler duyarız.Amin insallah hepimizin isteyen herkesin en kisa zamanda saglikli bebisleri olur Surekli forumu okumak bende de aliskanlik oldu, sanki okuyunca hamile olacak misim gibi bir umut mu diyim
umarim tedavileriniz sonuc verir.
Bel agrisi ve kasiklarda batma bende de var genelde. Belki psikolojik, belki regl belirtisi. Ne yazik ki henuz hamilelik belirtilerini tecrube edemedim. Hamilelik ve adet belirtileri cok benziyor birbirine. Forumda en cok beyaz akintiyi okuyorum belirti olarak. Sizde agri disinda baska belirtiler var mi? Umarim bu ay surpriz vardir
Günaydınn reglinize kaç gün kaldı bende artık haftaya başlarım hergün yapmayaGünaydın kızlar nasılsınız var mı test yapann ben kaset test yaptım ama tabiki negatiffff
Ben yapamadım test=) kayınvalidemler geldi dün yatılı bikaç gün =)Günaydın kızlar nasılsınız var mı test yapann ben kaset test yaptım ama tabiki negatiffff
6 gün var yumurtlama+14 doğru ise tabiGünaydınn reglinize kaç gün kaldı bende artık haftaya başlarım hergün yapmaya
Ben yapamadım test=) kayınvalidemler geldi dün yatılı bikaç gün =)
Sıkıstıramadım araya
Banada oyalanma oldu habire düşünüp durmuyorum bari=)
İyi canım sana meşkale olmuş yumurtlama zamanı gelmediler allahtan onlar gidince başla sende test yapmaya hazır elinde de bolBir sürü erken gebelik testim var aslında benimde
O kadar çok ay geldiler ki yumurtlama zManıİyi canım sana meşkale olmuş yumurtlama zamanı gelmediler allahtan onlar gidince başla sende test yapmaya hazır elinde de bol
Ayy o güne kadar inşşlh çıkar hayırlısı ile canım6 gün var yumurtlama+14 doğru ise tabi
Erken gebelik testi mi aylinlis?Günaydın kızlar nasılsınız var mı test yapann ben kaset test yaptım ama tabiki negatiffff
Yok canım bu normal kaset test erken gebeliği de yarına yapmayı düşünüyorum çıkarsa çıkar herhalde artık 9. Gün oluyorErken gebelik testi mi aylinlis?
Ben de alacaktim da dedim yeter bosuna alma
Allahtan umut kesilmez belki cikar daha :)