Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz yine de yapalım testleri çünkü ancak bunlarla anlayabiliriz. Evet onu duydum burda baskalarida kullanmış bana onu vermedi duphaston verdi adetin 16 gün kullanmaya başlıyorum her adet zamaninda. Hem adeti duzenliyormus hemde bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş
Canım doktor vermese bile alabilirsin eczaneden, bu ay M-Mavera2048 M-Mavera2048 ile faydasını görürsek biz hemenn başlayın siz de J joynss beraber 😂😂

Canım doktor vermese bile alabilirsin eczaneden, bu ay M-Mavera2048 M-Mavera2048 ile faydasını görürsek biz hemenn başlayın siz de J joynss beraber 😂😂
M-Mavera2048 M-Mavera2048 sana da mı Dr vermisti? Ay inşallah sizlere faydası olurrrr bize güzel haberler verirsiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️ peki kızlar benimde ovulasyon testi mide yorumlar misiniz üstteki ve ortadakini dün yaptım en aşağıdaki bugün akşam 18.30 da yaptım daha pik olmamis dimi

Eklentiler

• IMG_20201221_191158.jpg
    IMG_20201221_191158.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 25
M-Mavera2048 M-Mavera2048 sana da mı Dr vermisti? Ay inşallah sizlere faydası olurrrr bize güzel haberler verirsiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️ peki kızlar benimde ovulasyon testi mide yorumlar misiniz üstteki ve ortadakini dün yaptım en aşağıdaki bugün akşam 18.30 da yaptım daha pik olmamis dimi
Yok canım ama yakın pik 1-2 güne pik olur yumurta büyüyor demekki koyulaştığına göre

Ya kızlar benim kanama arttı ya😑
Bugünde sey günümüzdü😒
Napcam ben, tam zamanları tahminme görede
Boş geçirmekte istemiyodum😒
çok garip mavera ya ihmal etme bu hafta bi git doktora istersen zaten gidecektin de. 1-2 saate durulabilir belki akıntı sonrasında değerlendirirsiniz.

Hadi inşallah aynı koyuluğu görürüm ben bugüne de degerlendiriyim mi canım sizce 🙈
gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar bu süreçte. hani buna göre planlayabilirsiniz. ovulasyondan önceki günler de önemli oluyor, 1-2 gündür olmadıysa kaçırmamak adına olabilir :)

Aynen kuzu banada doktor vermişti, bayada memnun kullananlar, zaten takviye olduğu için yazdırmaya vs gerek yok eczaneden kendin alıyosun

çok garip mavera ya ihmal etme bu hafta bi git doktora istersen zaten gidecektin de. 1-2 saate durulabilir belki akıntı sonrasında değerlendirirsiniz.
Valla bende anlamadım ki😑 nedir bu
Dün yoktu bugün yine olduu
Hatra baya baya kanama gibi yani bu kes
Ama değerlendircem bi şekilde artık yapcak bişey yok😒

Valla bende anlamadım ki😑 nedir bu
Dün yoktu bugün yine olduu
Hatra baya baya kanama gibi yani bu kes
Ama değerlendircem bi şekilde artık yapcak bişey yok😒
ben yine tipik ilaçta şüpheleniyorum, o coşturmuş olabilir yumurtaları :) ara kanamalar poliple de ilişkilendiriliyor ama sürekli kontrol oluyorsun sanmıyorum. bu yorumun hiçbir bilimsel tarafı yok elbette : D

gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar bu süreçte. hani buna göre planlayabilirsiniz. ovulasyondan önceki günler de önemli oluyor, 1-2 gündür olmadıysa kaçırmamak adına olabilir :)
En son 2 gün önce oldu 🙈 bugün olsun o zaman zaten epey kırmızı çıkmış ama pik olmamış riske girmeyim ben 😂 şu çektiğimiz cilelere değecek inşallah hepimizin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ben yine tipik ilaçta şüpheleniyorum, o coşturmuş olabilir yumurtaları :) ara kanamalar poliple de ilişkilendiriliyor ama sürekli kontrol oluyorsun sanmıyorum. bu yorumun hiçbir bilimsel tarafı yok elbette : D
Ay kuzu insallah yumurtalardır valla =)
Sen basıma geleni sorma i, benim eşimde her zaman yalvarırım illa olsun olsun diye hergün, bugün adamın yorgunluğu tuttu😅

Kahveye bayılır diyorum bi kahve içelim yapimde, yok ya bugün canım hiç istemiyo kahve diyo bana😅 saka gibi valla ya=)

En son 2 gün önce oldu 🙈 bugün olsun o zaman zaten epey kırmızı çıkmış ama pik olmamış riske girmeyim ben 😂 şu çektiğimiz cilelere değecek inşallah hepimizin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
inşallah ya bazen kendimi damızlık gibi hissediyorum :KK70: olayları akışına bırakabilen de bir yapım yok..tez zamanda (detaylı dilek dilemek gerekirse artık hayırlısıyla bu ay içerisinde :)) hayırlısıyla tabi sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah tüm sevdiklerimizle beraber kutlarız

Ay kuzu insallah yumurtalardır valla =)
Sen basıma geleni sorma i, benim eşimde her zaman yalvarırım illa olsun olsun diye hergün, bugün adamın yorgunluğu tuttu😅

Kahveye bayılır diyorum bi kahve içelim yapimde, yok ya bugün canım hiç istemiyo kahve diyo bana😅 saka gibi valla ya=)
resmen nazar değdirdik adamcağıza :işsiz:biraz meyve portakal mandalina falan yiyin sonra belki enerjisi yerine gelir:))

tam yumurtlama zamanına denk gelmesi bana bu durumu düşündürdü ama son söz doktorun:)

inşallah ya bazen kendimi damızlık gibi hissediyorum :KK70: olayları akışına bırakabilen de bir yapım yok..tez zamanda (detaylı dilek dilemek gerekirse artık hayırlısıyla bu ay içerisinde :)) hayırlısıyla tabi sağlıklı gebeliklerimiz olur inşallah tüm sevdiklerimizle beraber kutlarız
😂😂😂 Bende valla böyle şartlandirinca görev gibi oluyor bide 🙈 inşallah bizlerde Ocak ayına hamile olarak gireriz ❤️❤️❤️🤰🤰🤰 senin bat ne zaman yumurtlama oldu dimi

Ya kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi 😔
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben😣

😂😂😂 Bende valla böyle şartlandirinca görev gibi oluyor bide 🙈 inşallah bizlerde Ocak ayına hamile olarak gireriz ❤️❤️❤️🤰🤰🤰 senin bat ne zaman yumurtlama oldu dimi
inşallah :KK200: bişey dilerken gerçekten eksik de dilememek gerekiyor o yüzden kapsamlı tüm önemli şeyleri söylüyorum dilek dilerken :KK70:
bu arada şimdi hesapladım benim bat 31 aralıkmış. 2 gündür peakti, bugün de çatlamış. ay bir süpriz yapsa gerçek bir yeni yıl müjdesi olur. hepimize en kısa zamanda nasip olur umarım :)
senin ne zamandı bat?

Ya kızlar aklım karıştı lütfen bilen beni bilgilendirirmi 😔
Son bat 27 kasım (25veya26 günde bir adet)
7 aralık ovu test pik
8 aralık ovu test silik
Adetin 11.gunu pik gordum.Bu iki gun değerlendirdik.
Şimdi bu pikten 14 gün sonra adet olunur diyorlar.benim bugün 15.günü.
Normalde ama adet günüm yarın.
Bugün ilk idrarla olmasa da test yaptım negatif. Şimdi neye göre adet günümü belirlicem ben😣
ovulasyondan sonra 14 gün deniyor ancak bu illa böyle olacak anlamı taşımıyor diye biliyorum. 1-2 günlük sapma olabilir. döngünüz belki bu ay 28 günlük bir düzende gelecek olabilir. bence 1-2 gün daha takip edebilirsiniz, sabahki idrarla erken gebelik testi yapabilirsiniz.

X