Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aynen oluyo hatta benim buraya atmadan bi gün önce 24 yada 25 i olması lazım tahmini yumurtlama günümden bigün önce falan işte o kadar silikti ki dedim bu bigünde hayatta koyulasmas
Ama ertesi gün kopkoyu çıktı bende sasırdım
Böyle anlık pik olduğu zamanlar oluyo
Bırakma sakın test yapmayı
TMM canım yarın tekrar yapıcam atarım yorumlarsınız,
4 saat mi yoksa 2 saat mi sıvıyı kesmk gerekiyor canım

TMM canım yarın tekrar yapıcam atarım yorumlarsınız,
4 saat mi yoksa 2 saat mi sıvıyı kesmk gerekiyor canım
2 saat yeterli diyo heer yerde
Bende iki saat öncesinde kesiyodum
Ben genelde şöyle yapıyorum daha düzenli oluyo hem
Sabah ilk idrar pas geçiyorum çünkü ilk idrarlada yapmayın diyolar
Ondan sonra iki saat sıvı alımını kesip test yaptım hep 10 11gibi

Saka maka regliniz gelmeyecek mi acaba kizlar ☺ tabi insan umitleniyor ama uzulmemek icin her ihtimali dusunup beklemeye devam 🙏🏼

Ben supheye mahal birakmadan kirmizi kart gorup oyun disi kaldim 🤓

aylinlis evde kac tane stok var oyle 😁😁
Bende en az 20 tane erken gebelik testi var biliyo musunuz😁😁😁
Kardeşim eczanede çalısıyo, eşantiyon gelmiş hepsini bana verdi 😁😁

Aman allahim muthis😁 her defasinda bosu bosuna testleri ziyan ettin diye kendime kiziyorum ne guzel sende bir suru var :)
Ben bi önceki regl zamanı gelmeden en az on tane harcamıstım, on güün önceden yapmaya basladığım için bedava oluncaa😅😅😅
Şimdi ama iki tane kullandım daha rekor benim için😁

Bende canım normal günüm bugündü zaten gelmeyince bi heves geldi bide geçen gördüğüm rüya çok etkiledi beni yaaa sabah olsun da alalım artık güzel haberleri 🥰
Ilk idrarla bi bak istersen aylinlis yarin da gelmezse zaten kuskulaniriz iyice, insallah iyi haberler gelir🍀

Bende canım normal günüm bugündü zaten gelmeyince bi heves geldi bide geçen gördüğüm rüya çok etkiledi beni yaaa sabah olsun da alalım artık güzel haberleri 🥰
İnsallah ya, allahım nasip etsin hepimize
En azından şurdan birimize nasip etsinde bu ay oda bize umut olsun 😍

Aynen aynen oluyo hatta benim buraya atmadan bi gün önce 24 yada 25 i olması lazım tahmini yumurtlama günümden bigün önce falan işte o kadar silikti ki dedim bu bigünde hayatta koyulasmas
Ama ertesi gün kopkoyu çıktı bende sasırdım
Böyle anlık pik olduğu zamanlar oluyo
Bırakma sakın test yapmayı
Canım günde 1 kere yeterli ama Bn 2 tane yapıyorum siz de gebelik testi yapıyorsunuz heralde bnde catlamayı gördüğüm andan itibaren baslarım gebelik testine 😀
Enson akşam 8 de yaptım yarın saat kaçta yapıyım piki kaçıracam diye korkuyorum ama aklım alarm kurup gece yapmak geciyor 🙄🙄

Canım günde 1 kere yeterli ama Bn 2 tane yapıyorum siz de gebelik testi yapıyorsunuz heralde bnde catlamayı gördüğüm andan itibaren baslarım gebelik testine 😀
Enson akşam 8 de yaptım yarın saat kaçta yapıyım piki kaçıracam diye korkuyorum ama aklım alarm kurup gece yapmak geciyor 🙄🙄
Merak etmeyin yumurta catladiktan sonra en az 24 saat geciyor, aslinda bizler biraz panik yapiyoruz. Spermler 3 gun civari yasadigi icin (hatta 5) yumurtayla bu gunlerden 1-2 gun onceki iliskiler de ihtimaller dahilinde. Biz iyice denk getirmeye calisiyoruz🍀 peak ve catladigi gunu takip etseniz yeterli. Bol sans.

Yok ya o kadar stres yapma =)
Ben pik olduğu günün aksamı yapmıstım tekrar acaba siliklestimi diye haricinde hep bi tane yaptım =)
Joynssun dediği gibi bu arada =)
Bu aralar gün aşırı değerlendirmeye bak madem günler yakın her türlü denk gelir=)

Merak etmeyin yumurta catladiktan sonra en az 24 saat geciyor, aslinda bizler biraz panik yapiyoruz. Spermler 3 gun civari yasadigi icin (hatta 5) yumurtayla bu gunlerden 1-2 gun onceki iliskiler de ihtimaller dahilinde. Biz iyice denk getirmeye calisiyoruz🍀 peak ve catladigi gunu takip etseniz yeterli. Bol sans.

Hayda gecmis olsun 🤔

banu ciftciyi kadin dogum uzmani duymussunuzfur hicbir sebep yokken hamile kalmamak uzerine yayin yapmis. Biraz uzun konusma sekli hosuna gidiyor dinledim O yuzden. Ovulasyon testlerini programlarini cope attin rahat olun diyor, psikolojik blokajlar kotu etkiliyor sperm 5 gun yasiyor 1 gun de yumurtlama o bantta iliskiye girseniz zaten sansiniz var diyor. Bilmedigimiz bisey degil ama gercekten salmak lazim belki de 😁
5 mi dr bana 48 saat demişti 5 se süper

X