-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.421
Evet canım evde gün yapıyorsunuzdır şimdi işler aksar ondan ek iş şartValla home office in ilk zamanlari yemek temizlik ne varsa yapiyordum dasimdi bir de musteri aramasi cikti. Maksat bos durmayalim. Satis da olsun Onume gelmiyor burada islemler diye. Devam eden islerin disinda bir de arama yapiyorum cagri merkezi gibi. saat 5 olmadan kalkamiyorm pc basindan resmen.
Kuzu yapamadım test
Bence de canim gitmek iyi olurKuzu yapamadım test
Reglim gelmedi henüz ama müsait olabilirsem perşembe yada cuma bi gidiim diyorum doktora
Bebiş yoksada neden gecikti bi onu öğreniris en azındann
Bi gidiyomusum bebiş var diyomus=)Bence de canim gitmek iyi olur
Dun ruyamda seni gordum aslinda 5 tane test yaptim 5 i de pozitif diyodunBi gidiyomusum bebiş var diyomus=)
Normaldr reglim böyle gecikince ohooo ne heyecanlar ne heyecanlar olurduda bende=)
Bu ara yoğunluktan düşünemiyorum bakma=)
Ayy valla mı kuzucanDun ruyamda seni gordum aslinda 5 tane test yaptim 5 i de pozitif diyodunheheh insallah oyle biseye cikar :)
Gidince direkt kese kalp atisi gorup geliyor mussun
Insallah by ihtimal gerceklesir :)
Ama oncesinde bi test yapabilseydin en azindan bilirdik hazirlardik kendimizi
Keske canimAyy valla mı kuzucan
Keskee çıksa rüyann=)
Sabah erken hastaneye gidices aslında olmadı uyanınca bi yaparım belki bakim =)
Niye gecikti onuda anlamadım =)
Taa o yumurtlama zamanlarından sonrada ne deneme ne bişey fırsat olmadı
Normalde regl olsaydım zmanında tam bu hafta yumurtlama haftamdı=)
Evet canım evde gün yapıyorsunuzdır şimdi işler aksar ondan ek iş şartkolay gelsin çağlacım
Canım doktora göründün mü ateşin normalmiymiş umarım Bi sıkıntı yoktur nasılsın?Oh süper home officein keyfini çıkaryani keyif değil tabi de işe gitmek gibi değil en azından :)
Ateşim yokmuş ama eşim de fark etmişti çıkar gibi geliyordu. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı ama şimdi geçti çok teşekkür ederim sorduğun içinCanım doktora göründün mü ateşin normalmiymiş umarım Bi sıkıntı yoktur nasılsın?
Önemli bişey olmamasına sevindim aman dikkat et Allah korusun sağlıkla gelsin inşaallah bebişAteşim yokmuş ama eşim de fark etmişti çıkar gibi geliyordu. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı ama şimdi geçti çok teşekkür ederim sorduğun için
Senin nasıl gidiyor her şey
İnşallah canım yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadırÖnemli bişey olmamasına sevindim aman dikkat et Allah korusun sağlıkla gelsin inşaallah bebiş
Ben maalesef değerlendiremedim 1 gün dışında ama şu Bi kaç gündür çok kasıklarımda ağrı var birde yoğun bir şekilde sarı akıntım var bende enfeksiyondan şüpheleniyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallahİnşallah canım yarın kontrolüm var inşallah her şey yolundadır
bugün adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün? Uğurlu günlere mi girdik
Üşütmüş olabilirsin idrar yolları çok hassas. Bol su, ayakları sıcak tutmak ve maydanoz suyu falan iyi gelebilir. Çok geçmiş olsun sana da
Çok sağol canımHayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah
16 günüm bu ay kür kullandım o mu yaptı etkiledi anlamadım belim kopuyor oturup kalkarken bacağıma ağrı giriyor kasığımda çok ağrı var yani adetimin 9 günü değerlendirebildim sadece o yüzden ihtimal bile veremiyorum ama kürden olmuş olabilir mi acaba kafama göre de kullanıyorum böyle şeyler sonum hiç iyiye gitmiyor
Maalesef hem ovülasyon testim yok hemde maalesef değerlendireme şansım yok annem rahatsız annemin yanında kalıyorum ballı tarçın kürü kullandım yorumlarına baktım kimi insanın gebelik le sonuçlanmış kimisinin dengesini bozmuş yumurtayı büyütüyor ve erken çatlamasına sebep oluyormuş bende internetten araştırıyorum bekleyip göreceğimÇok sağol canım
Ovulasyon testin varsa bakmak ister misin ki yarın belki daha yumurtlamamışsındır. Ya da bi deneme daha ayarlayabilsenolur mu olur yani
Cok gecmis olsun insallah ciddi bir sey yoktur.Maalesef hem ovülasyon testim yok hemde maalesef değerlendireme şansım yok annem rahatsız annemin yanında kalıyorum ballı tarçın kürü kullandım yorumlarına baktım kimi insanın gebelik le sonuçlanmış kimisinin dengesini bozmuş yumurtayı büyütüyor ve erken çatlamasına sebep oluyormuş bende internetten araştırıyorum bekleyip göreceğim
Teşekkürler canm çok şükür önemli bir şey yokCok gecmis olsun insallah ciddi bir sey yoktur.
Erken yumurtalattigini ben de duymustum. 10-14 gun kullanip birakmak gerekiyor sanirim kuru kist falan yapmasin diye.
Once saglik olsun da yine degerlendirirsiniz
Bence en sağlıklısı düzenli ilişki ben ovülasyon testini 1 ay yaptım görev gibi insan geriliyor şayet düzenli ilişkiye girme imkanın varsa bencede kullanma derim hem parana yazık hemde kendini boşuna germemiş olursun şahsen ben çok gerildim yinede siz bilirsinizKızlar adet bitiminden diger adete kadar gun asiri iliski yasasak ovulasyon testine gerek var mı?