- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.161
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor diye düşünüyorum. Umarım hamileliğin çok rahat geçer. Şimdi yoğun mide bulantın olsa allah korusun, izin alsan belki bir ton laf eder iş yeri.. inşallah canım ya haber vericem hepinize olumlu olumsuzBulanıyor canım bide senin gibi çalışıyorum bende zor vallahi çalışan içinAdet ve gebelik belirtileri aynı canım o yüzden hiçç belli olmaz bende hala yeni sivilceler türemeye devam ediyor o yüzdennn belli olmaz 2 gün sonra test yap sen güzel haberi ver inşallah
Yok valla kuzuOvulasyon yanında var mi canım
İnşallah güzel haberin sebebidir bu akıntılarBenim akıntı yine coştu kızlarr
Ya üşüttüm iki gündür hastaneye git gel kayınpederimle birazda soğuktu
Yada var bişeyler anlamadım
Epey geçti günde artık yumurtlama vs de olmaz diye değerlendirmiyoruzda ama insallah kaçırmıyorumdur zamanlarıda
Yine pembe lekeler falan var mi maveracim yoksa su gibi mi? Yumurtlamadan cok varsa dollenme belirtisi diye umuyorumBenim akıntı yine coştu kızlarr
Epey geçti günde artık yumurtlama vs de olmaz diye değerlendirmiyoruzda ama insallah kaçırmıyorumdur zamanlarıda
Aynen canım izin alınmıyor malesef anlamıyorlarAllah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor diye düşünüyorum. Umarım hamileliğin çok rahat geçer. Şimdi yoğun mide bulantın olsa allah korusun, izin alsan belki bir ton laf eder iş yeri.. inşallah canım ya haber vericem hepinize olumlu olumsuz
Kurudugu icin tam belli olmuyor ama 25 ve 26 ocakta mi c ve t esit koyuluktaydi? Eger oyleyse 27 sinde de catlamis gibi duruyor.Kızlar lütfen yorumlar mısınız? Benim bat 14 şubat bu ay ilk defa ovü testi denedim..11. Gün pik gibi gördüm ama anlayamadım sizde de pik mi? Ben hiç bu kadar erken yumurtladıgımı tahmin etmezdim.. Bu fotoda silik duruyor ama ilk yaptıgım 10 dakika içinde ikiside eşitti çizgilerin.. 1.5 senedir deniyoruz ama olmuyor bilemedimEki Görüntüle 2770628
İnsallah kuzu ya =) üşütme falan değildir insallah bebiş habercisidir=)İnşallah güzel haberin sebebidir bu akıntılarYinede dikkat et kendine canım üşütme
Yok kuzu su gibi oluyo, yok gibiydi bugün ama yine oldu buraya yazdığım zamanlarYine pembe lekeler falan var mi maveracim yoksa su gibi mi? Yumurtlamadan cok varsa dollenme belirtisi diye umuyorum2-3 gun kala bi test yaparsin yine
Ya da doktoruna danissan mi?
Evet sadece 25 de eşit koyuluktaydı.. Eşimde bende bütün testleri yaptırdık.. Rahim filmimde temiz çıktı bir sorun yok dediler sebepsiz yani.. Teşekkür ederimKurudugu icin tam belli olmuyor ama 25 ve 26 ocakta mi c ve t esit koyuluktaydi? Eger oyleyse 27 sinde de catlamis gibi duruyor.
Esiniz ve siz kontrolden gectiniz mi peki?
1-2 saat sıvı almadan test yapıyorsunuz değil mi?Evet sadece 25 de eşit koyuluktaydı.. Eşimde bende bütün testleri yaptırdık.. Rahim filmimde temiz çıktı bir sorun yok dediler sebepsiz yani.. Teşekkür ederim
Vitaminde mi kullanmadım 1.5 senedir folik asit kullanıyordum bi bu ay vazgeçtim artık midemi bulandırmaya başladı... Hergün saat 17.30 da 2,3 saat sıvı almadan yaptım bu kadar erken yumurtlayacağımı düşünmezdim.. Eşim de 2 kere 3er ay proxeed plus kullandı ama yok hiç gebe kalamadım kimyasal falanda olmadı yani1-2 saat sıvı almadan test yapıyorsunuz değil mi?
Umarım en kısa zamanda olur. Sebepsiz sorun yaşayan maalesef çok kişi var. Mesela D vitamini eksikliği de etkileyebiliyormuş. Sadece bir fikir olarak söylüyorum.
Teste devam edin isterseniz herhangi bir ihtimale karsi. Belki baska doktorlardan da fikir alabilirsiniz. Doktor ile yumurtalik takibi olabilir, yumurta gelistirici vitaminler varmis (inofolic combi) ben kullanmadim ama aylinli onu kullandigi ilk ay pozitif sonuc aldi.Vitaminde mi kullanmadım 1.5 senedir folik asit kullanıyordum bi bu ay vazgeçtim artık midemi bulandırmaya başladı... Hergün saat 17.30 da 2,3 saat sıvı almadan yaptım bu kadar erken yumurtlayacağımı düşünmezdim.. Eşim de 2 kere 3er ay proxeed plus kullandı ama yok hiç gebe kalamadım kimyasal falanda olmadı yani
Siz de gebesiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inş sağlıkla büyüsünTeste devam edin isterseniz herhangi bir ihtimale karsi. Belki baska doktorlardan da fikir alabilirsiniz. Doktor ile yumurtalik takibi olabilir, yumurta gelistirici vitaminler varmis (inofolic combi) ben kullanmadim ama aylinli onu kullandigi ilk ay pozitif sonuc aldi.
Umarim her ne ise hemen cozulur ve bebek haberi alirsiniz
Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basinaSiz de gebesiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inş sağlıkla büyüsünsiz ne zamandır deniyordunuz bir problem varmıydı yoksa kendiliğinden mi oldu..
Normalde stresli bir insanım ilk başlarda bebek içinde stres yaptım ama Allah biliyor son 6 aydır falan hatta şu covidden sonra umrumda olmadı hatta eşim istedi ovülasyon testini almamı o kadar takmıyorum.. Covid, işsizlik, geçim, herşey sıkıntı stressiz yaşıyorum dersem yalan olurCok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina
Temmuz ayinda denemeye baslamistik ama esim sagolsun pek yardimci olmuyordu, iliski sıklığında problemimiz vardi. 6. Ayda cok sukur oldu, ovulasyon testiyle onemli gunu yakalamis olduk.
mesela ben hep hamile olunca isi birakirim diyordum kendimle alakali bazi sebeplerden dolayi, cok da sevmeden calisiyordum. Sonra birden isten ayrildim o ay oldu. Hic alakasi bile olmayabilir ama psikolojik bisey de olabilir belki, hani sizi de etkileyen psikolojik bisey varsaCunku sebepsiz olmadiginda psikolojik faktorler one suruluyor. Olmayip olmayip tup bebek oncesi hamile kalmak gibi.
En guzeli stres her seye zarar, duzenli iliski varsa gun asiri ovulasyon testine pek gerek de kalmaz zaten. Bebisiniz mutlaka dogru zamani bekliyordur, bizim simdi bilmedigimiz ama aslinda oyle oldugunda daha iyi oldu diyebilecegimi bir detay vardir belkiNormalde stresli bir insanım ilk başlarda bebek içinde stres yaptım ama Allah biliyor son 6 aydır falan hatta şu covidden sonra umrumda olmadı hatta eşim istedi ovülasyon testini almamı o kadar takmıyorum.. Covid, işsizlik, geçim, herşey sıkıntı stressiz yaşıyorum dersem yalan olur
İnşallah tatlımAynen canım izin alınmıyor malesef anlamıyorlarinşallah olumlu haberlerini bekliyoruz canım
Teşekkür ederim inş hayırlısı olur herkes içinEn guzeli stres her seye zarar, duzenli iliski varsa gun asiri ovulasyon testine pek gerek de kalmaz zaten. Bebisiniz mutlaka dogru zamani bekliyordur, bizim simdi bilmedigimiz ama aslinda oyle oldugunda daha iyi oldu diyebilecegimi bir detay vardir belki
Su icmek bence etkileyebilir caglacim eger bugun de silik cikarsa catladigindan emin olursun bence. Umarim yakalamissinizdir onemli gunleri
Canim bence de tedbir iyidir. Esin de olumluysa o da kontrol olursa en azindan durum tespiti yapilmis olur. Keci boynuzunu duydum esime yapmaya calistim ama bir sure sonra kendim evham edip devam ettirmedimbaya oneriyorlar yine de. Diger kurleri de cok uygulayan var ama her seyin normal oldugundan emin olmadan uygulamaya cekinirdim. Bana sadece dogru zamanda yumurtayla spermi bulusturamiyoruz gibi geliyor daha cok
Benim akıntı yine coştu kızlarr