Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olsun canım gerçekten çok zor diye düşünüyorum. Umarım hamileliğin çok rahat geçer. Şimdi yoğun mide bulantın olsa allah korusun, izin alsan belki bir ton laf eder iş yeri.. inşallah canım ya haber vericem hepinize olumlu olumsuz

İnşallah güzel haberin sebebidir bu akıntılar Yinede dikkat et kendine canım üşütme

Yine pembe lekeler falan var mi maveracim yoksa su gibi mi? Yumurtlamadan cok varsa dollenme belirtisi diye umuyorum 2-3 gun kala bi test yaparsin yine
Ya da doktoruna danissan mi?

Aynen canım izin alınmıyor malesef anlamıyorlar inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz canım

Kurudugu icin tam belli olmuyor ama 25 ve 26 ocakta mi c ve t esit koyuluktaydi? Eger oyleyse 27 sinde de catlamis gibi duruyor.
Esiniz ve siz kontrolden gectiniz mi peki?

Yine pembe lekeler falan var mi maveracim yoksa su gibi mi? Yumurtlamadan cok varsa dollenme belirtisi diye umuyorum 2-3 gun kala bi test yaparsin yine
Ya da doktoruna danissan mi?
Yok kuzu su gibi oluyo, yok gibiydi bugün ama yine oldu buraya yazdığım zamanlar
İnsallah öyledir bebiş habercisidir bunlar=)
Yazmadım hiç onada ama bakim yarın yine olursa bi fikir alim neden olabilir falan die =)

Kurudugu icin tam belli olmuyor ama 25 ve 26 ocakta mi c ve t esit koyuluktaydi? Eger oyleyse 27 sinde de catlamis gibi duruyor.
Esiniz ve siz kontrolden gectiniz mi peki?
Evet sadece 25 de eşit koyuluktaydı.. Eşimde bende bütün testleri yaptırdık.. Rahim filmimde temiz çıktı bir sorun yok dediler sebepsiz yani.. Teşekkür ederim

Evet sadece 25 de eşit koyuluktaydı.. Eşimde bende bütün testleri yaptırdık.. Rahim filmimde temiz çıktı bir sorun yok dediler sebepsiz yani.. Teşekkür ederim
1-2 saat sıvı almadan test yapıyorsunuz değil mi?
Umarım en kısa zamanda olur. Sebepsiz sorun yaşayan maalesef çok kişi var. Mesela D vitamini eksikliği de etkileyebiliyormuş. Sadece bir fikir olarak söylüyorum.

1-2 saat sıvı almadan test yapıyorsunuz değil mi?
Umarım en kısa zamanda olur. Sebepsiz sorun yaşayan maalesef çok kişi var. Mesela D vitamini eksikliği de etkileyebiliyormuş. Sadece bir fikir olarak söylüyorum.
Vitaminde mi kullanmadım 1.5 senedir folik asit kullanıyordum bi bu ay vazgeçtim artık midemi bulandırmaya başladı... Hergün saat 17.30 da 2,3 saat sıvı almadan yaptım bu kadar erken yumurtlayacağımı düşünmezdim.. Eşim de 2 kere 3er ay proxeed plus kullandı ama yok hiç gebe kalamadım kimyasal falanda olmadı yani

Teste devam edin isterseniz herhangi bir ihtimale karsi. Belki baska doktorlardan da fikir alabilirsiniz. Doktor ile yumurtalik takibi olabilir, yumurta gelistirici vitaminler varmis (inofolic combi) ben kullanmadim ama aylinli onu kullandigi ilk ay pozitif sonuc aldi.
Umarim her ne ise hemen cozulur ve bebek haberi alirsiniz

Siz de gebesiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inş sağlıkla büyüsün siz ne zamandır deniyordunuz bir problem varmıydı yoksa kendiliğinden mi oldu..

Siz de gebesiniz hayırlısıyla kucağınıza alın inş sağlıkla büyüsün siz ne zamandır deniyordunuz bir problem varmıydı yoksa kendiliğinden mi oldu..
Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkesin basina
Temmuz ayinda denemeye baslamistik ama esim sagolsun pek yardimci olmuyordu, iliski sıklığında problemimiz vardi. 6. Ayda cok sukur oldu, ovulasyon testiyle onemli gunu yakalamis olduk.
mesela ben hep hamile olunca isi birakirim diyordum kendimle alakali bazi sebeplerden dolayi, cok da sevmeden calisiyordum. Sonra birden isten ayrildim o ay oldu. Hic alakasi bile olmayabilir ama psikolojik bisey de olabilir belki, hani sizi de etkileyen psikolojik bisey varsa Cunku sebepsiz olmadiginda psikolojik faktorler one suruluyor. Olmayip olmayip tup bebek oncesi hamile kalmak gibi.

Normalde stresli bir insanım ilk başlarda bebek içinde stres yaptım ama Allah biliyor son 6 aydır falan hatta şu covidden sonra umrumda olmadı hatta eşim istedi ovülasyon testini almamı o kadar takmıyorum.. Covid, işsizlik, geçim, herşey sıkıntı stressiz yaşıyorum dersem yalan olur

En guzeli stres her seye zarar, duzenli iliski varsa gun asiri ovulasyon testine pek gerek de kalmaz zaten. Bebisiniz mutlaka dogru zamani bekliyordur, bizim simdi bilmedigimiz ama aslinda oyle oldugunda daha iyi oldu diyebilecegimi bir detay vardir belki

Teşekkür ederim inş hayırlısı olur herkes için

Aynen canim. Bugun de daha silikti.. dun ve bugunu degerlendirdik.. umarim kacmamistir ben de cok bisey anlayamadim

Yumurlama akintisi gibi mi? Ben de ovulasyondsn valla bisey anlamadim. Akintiya gore degerlendirdik bakalim..hayirlisi

Kızlar selamlar dünden beri adetim kesildi ilk gün oldu akşamına oldu ama bildiğin normal kanama yani ufak parçalar dahi geldi üstüne görme olamaz zannetmiyorum doğrusu üstüne görme nasıl oluyor bilmiyorum da yarında hormon testi için randevum var sağlık ocağında Bi sorun olabilir mi ki şimdi stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…