Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim çatlama olduğu gece gerçekten kasıklarımda adet sancısı gibi bir şey hissettim, allah allah dedim. hatta burada da yazmışım nasıl jet bebekse hemen tutunuyor diye :KK70: şaka maka doğru hissetmişim. sonra sürekli adet sancısı gibi sancılarım, bel ağrılarım, bacak ağrılarım oldu. bahsettiğin akıntı ise adet günü oldu, 1-2 gün devam etti. herkeste farklı farklı belirti oluyor ama takip et derim belirtileri hiç belli olmaz yani güzel haber de gelebilir :KK45:
Merhaba, benim de bat 10 şubat.23 24 25 pik, 26 ocakta çatlama oldu. 20sinden 27ye kadsr her gün değerlendirdik. 26sında(çatlama günü) kasıklarımda şiddetli sancı agrı belim kopacak gibi agrı sırt ve bacaga vuran. Çatlama bittigi halde hala devam ediyor ağrı. Sağlı sollu sancı oluyo yumurtalık bölgesinde. Karnım şişkin pantolon sıkıyor neden oluyo acaba

Kızlar selamlar dünden beri adetim kesildi ilk gün oldu akşamına oldu ama bildiğin normal kanama yani ufak parçalar dahi geldi üstüne görme olamaz zannetmiyorum doğrusu üstüne görme nasıl oluyor bilmiyorum da yarında hormon testi için randevum var sağlık ocağında Bi sorun olabilir mi ki şimdi stres yaptım😔😔
Canım dün çok üzdün kendini stresten dengesi şaşmış olabilir mi? Üstüne görme gibi bir şüphen varsa yapma tabi ama söktürecek bitki çayları içmek iyi gelebilir.
Merhaba, benim de bat 10 şubat.23 24 25 pik, 26 ocakta çatlama oldu. 20sinden 27ye kadsr her gün değerlendirdik. 26sında(çatlama günü) kasıklarımda şiddetli sancı agrı belim kopacak gibi agrı sırt ve bacaga vuran. Çatlama bittigi halde hala devam ediyor ağrı. Sağlı sollu sancı oluyo yumurtalık bölgesinde. Karnım şişkin pantolon sıkıyor neden oluyo

Merhabalar, bu dediklerinize benzer belirtiler (bel ağrısı, adet sancısı gibi ağrı) bende de olmuştu. Yumurtlama günü sonrasında başlamıştı. Döllenme belirtisi olabilir elbette ama bir takip edin isterseniz azalacak mı artacak mı ☺️ Umarım bebiş yapıyordur bu ağrıları 🍀

Canım dün çok üzdün kendini stresten dengesi şaşmış olabilir mi? Üstüne görme gibi bir şüphen varsa yapma tabi ama söktürecek bitki çayları içmek iyi gelebilir.

Merhabalar, bu dediklerinize benzer belirtiler (bel ağrısı, adet sancısı gibi ağrı) bende de olmuştu. Yumurtlama günü sonrasında başlamıştı. Döllenme belirtisi olabilir elbette ama bir takip edin isterseniz azalacak mı artacak mı ☺️ Umarım bebiş yapıyordur bu ağrıları 🍀
Ay inşallah 🙏🏻 ❤️ diğer yumurtlamalarımda hiç böyle olmuyordu. Adet olmadan bu agrı lar oluyordu genelde benim adette karnım sgrımsz kasık ve bel sırt cok agrır. ❤️❤️😍😍İnnnnnnşallah 🙏🏻 hamilelüktendir

Ay inşallah 🙏🏻 ❤️ diğer yumurtlamalarımda hiç böyle olmuyordu. Adet olmadan bu agrı lar oluyordu genelde benim adette karnım sgrımsz kasık ve bel sırt cok agrır. ❤️❤️😍😍İnnnnnnşallah 🙏🏻 hamilelüktendir
İnşallah allah gönlünüze göre versin, haberdar edin sonuçtan umarım pozitif olur 🌸🥰

Adetiniz kaç gün varken bu belirtiler başladı acaba? Benim 12 gün var şuan, adetten önce erken gebelik testi yapmak istemiyorum 10 şubatta yapacagım

Merhaba herkese
Bakabilir misinix? Pik bugun mü yoksa yarın mı olacak?
C70B82C3-00A1-473A-869C-F98E16D313A0.jpeg

☺️Benim yumurtlama zamanı ilişki oldu, ertesi gece kasığımda bir sızlama hissettim. Sanıyorum 1-2 gün içinde hemen başladı bu ağrılar. Regl olcakmışım gibi bacaklarım, karnım sızlıyordu.
Aynıları benım de oldu. Peki testi ne zaman yaptınız ne zaman öğrendınız gebeliği

Ah anladım teşekkür ederim, biraz daha bekleyeyeim o zaman 🤗
Ne demek yine de mümkünse gün aşırı değerlendirin tabi ki☺️
Aynıları benım de oldu. Peki testi ne zaman yaptınız ne zaman öğrendınız gebeliği
Geç yumurtlamıştım, çatlama 18.-19. Günde oldu sanırım. Adete 2 gün kala çoook hafif bir çizgi vardı, beklenen adet günü çift çizgi olmuştu🙏🏼

Ne demek yine de mümkünse gün aşırı değerlendirin tabi ki☺️

Geç yumurtlamıştım, çatlama 18.-19. Günde oldu sanırım. Adete 2 gün kala çoook hafif bir çizgi vardı, beklenen adet günü çift çizgi olmuştu🙏🏼
Allahımmm benim de o günler catladı adetten sonraki 19.gün innnnnnşallah pozitifi de görürüm 🤗 🌸 nasıl sevindim anlatamam. Tabii Allahın takdiri ama insan biraz umıtlanıyo

Allahımmm benim de o günler catladı adetten sonraki 19.gün innnnnnşallah pozitifi de görürüm 🤗 🌸 nasıl sevindim anlatamam. Tabii Allahın takdiri ama insan biraz umıtlanıyo
Evet canım hep bir yerden belirti arıyoruz. Kendimi de çok heveslenmemek konusunda telkin etmeye çalıştım. Yani pozitif olalım ama çok da kaptırmayalım, olmadan inanmayalım derim sonradan üzülmemek için🌸 ancak inşallah bunlar belirtilerdir ve bebek haberi alırsınız bu ay 🙏🏼

Evet canım hep bir yerden belirti arıyoruz. Kendimi de çok heveslenmemek konusunda telkin etmeye çalıştım. Yani pozitif olalım ama çok da kaptırmayalım, olmadan inanmayalım derim sonradan üzülmemek için🌸 ancak inşallah bunlar belirtilerdir ve bebek haberi alırsınız bu ay 🙏🏼
İnşAllah çok teşekkür ederim zaman ayırıp sorularımı cevapladıgınız için ❤️ Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Kızlar bugün bı yapım dedim ovulasyonu yaptım bide baktım bugün pik olmuş🤗

Eklentiler

• IMG_20210128_213021.jpg
    IMG_20210128_213021.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 21
X