-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.121
İyiyim canım iş güç biraz zorluyor ama idare ediyorummİnsallahh kuzucannn=))
Bende ümitliyim baya=)
Sen nasılsın
Aynen canım doktor desteği gerçekten iyi oluyorBen iki ay ovulasyon takip ettim kuzu olmadıb
Bu ay reglinin 13. 14. gün falan yumurta büyüklüğüne bi bakim yumurtlama oluyo mu falan diye gittim doktora
Benim 14. Gün daha 11 mm di yani büyümemişti
Günde 2mm büyüse cuma cumartesi tahmini günler dedi Doktorum
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi
Öyle değerlendirdik
Ama mesela A Aylinli varya ona direkt gün vermişti
Şu günü değerlendir muhtemelen çatlıcak diye
Gerçekten tuttuda bak şimdi hamile
Olmadı bi dahaki ay öyle denersin sende olmassa
Bende yapmayacağım bu ay en sağlıklısı bence 2 günde bi zaten o ara illaki yakalarız bide ben yarın inofolic combi alıcam kullanıcam adetimin 3 günü de hormon testi yaptıracağım ve bu ay umarım dayanabilirim günüm gelene kadar test yapmayacağım ya bugün adet oldum gittim saf gibi yinede test yaptımKızlar ya ben artık bıraktim ovulasyon yapmayı ay bı silik çıkıyor bı koyu çıkıyor bı tam koyu çıkıyor aşırı stres yapıyorum bu seferde ya Rabbime bıraktım artık
Evet canım öyle yapicam ya ben bı de hamilelik geçirdim o ay dedim aman olursa olsun olmazsa birakicam artık zamana dedim o ay hamile kaldım hemde 7 gün öncesinden ogrendim sonra kimyasal oldu 2 aydır yine düşünüyorum sürekli bugün karar aldım zamana birakicamBen iki ay ovulasyon takip ettim kuzu olmadıb
Bu ay reglinin 13. 14. gün falan yumurta büyüklüğüne bi bakim yumurtlama oluyo mu falan diye gittim doktora
Benim 14. Gün daha 11 mm di yani büyümemişti
Günde 2mm büyüse cuma cumartesi tahmini günler dedi Doktorum
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi
Öyle değerlendirdik
Ama mesela A Aylinli varya ona direkt gün vermişti
Şu günü değerlendir muhtemelen çatlıcak diye
Gerçekten tuttuda bak şimdi hamile
Olmadı bi dahaki ay öyle denersin sende olmassa
Evet canım gün aşırı devam edicem artık çok stres oluyorum yaTahmini o günlerde ilişki olacaksa kafayı rahatlatmak da iyidir olur canım
Ya canım safliktan değil ki hep umut arıyoruz acaba mi diye herşeyden bir şey buluyoruz ama ben cidden yoruldum bu konuda o kadar psikoljim bozuldu ki eşime çok kötü davranmaya başladımBende yapmayacağım bu ay en sağlıklısı bence 2 günde bi zaten o ara illaki yakalarız bide ben yarın inofolic combi alıcam kullanıcam adetimin 3 günü de hormon testi yaptıracağım ve bu ay umarım dayanabilirim günüm gelene kadar test yapmayacağım ya bugün adet oldum gittim saf gibi yinede test yaptım
Bu ayda geçsin canım önümüzdeki aya olmazsa giderim çünkü kimyasalın üstünden 2 ay geçti biraz daha geçmiş olur
Ne denir bilmiyorum modum çok düşükYa canım safliktan değil ki hep umut arıyoruz acaba mi diye herşeyden bir şey buluyoruz ama ben cidden yoruldum bu konuda o kadar psikoljim bozuldu ki eşime çok kötü davranmaya başladım
Allah razı olsun burada şu paylaşımlar birbirine destek fikir alış verişi çok güzel bişey ama keşke dediğin gibi yapabilsem modum hakikaten çok düştüSongulshn E ezmoce53 stres yapmayın hiççç
Bizde alcaz güzel haberleriii insallah kısa zamanda
Bu ay olmassa bi dahaki ay, yeterki umutsuz olmayalımm =)
Birbirimize destek olalım
Hiç birimizin çözümsüz sorunu yok çok şükür
Bizimde olcak bebişimiz insallah, bu zamana kadar sabrettik birazcık daha sabredebiliris bence=)
Ya canım safliktan değil ki hep umut arıyoruz acaba mi diye herşeyden bir şey buluyoruz ama ben cidden yoruldum bu konuda o kadar psikoljim bozuldu ki eşime çok kötü davranmaya başladım
Stres en kötü şey, olmayınca üzülmek de çok olağan, insallah olacak kizlar maveranin dedigi gibi cozumsuz bir sorun yok cok sukurBende yapmayacağım bu ay en sağlıklısı bence 2 günde bi zaten o ara illaki yakalarız bide ben yarın inofolic combi alıcam kullanıcam adetimin 3 günü de hormon testi yaptıracağım ve bu ay umarım dayanabilirim günüm gelene kadar test yapmayacağım ya bugün adet oldum gittim saf gibi yinede test yaptım
Haklısın canım doğru söylüyorsun takmamaya calisicam artık aklımdan çıkarıcam ki stres yapmiyayim teşekkür ederim canımSongulshn E ezmoce53 stres yapmayın hiççç
Bizde alcaz güzel haberleriii insallah kısa zamanda
Bu ay olmassa bi dahaki ay, yeterki umutsuz olmayalımm =)
Birbirimize destek olalım
Hiç birimizin çözümsüz sorunu yok çok şükür
Bizimde olcak bebişimiz insallah, bu zamana kadar sabrettik birazcık daha sabredebiliris bence=)
Evet canım ben aşırı yapmaya başlamıştım hele ovulasyon tam artıyor stresimi en iyisini onu da yapmamak canımStres en kötü şey, olmayınca üzülmek de çok olağan, insallah olacak kizlar maveranin dedigi gibi cozumsuz bir sorun yok cok sukur
Aynen canım inşallah gerek kalmadan bu ay alırsın güzel haberiBu ayda geçsin canım önümüzdeki aya olmazsa giderim çünkü kimyasalın üstünden 2 ay geçti biraz daha geçmiş olur
İnşallah canım teşekkür ederimAynen canım inşallah gerek kalmadan bu ay alırsın güzel haberi
Sen ne yaptın canımcaglaaaaaa pik oldu mu
Tahmini günleri değerlendir kuzu
Bazen stres yapıyo gerçekten =)
Yada sende benim gibi doktora git bi öyle takip et
Benimde öyle çıktı canım sabah testim silik çıktı dedim herhalde çatlama oldu aksla bı daha yaptım yine koyu çıktı yapmicam artikvallahi pik mi oldu noldu ben de anlamadım, bu aksam yaptıgım test daha da silikti.
acaba dun mu pık olmustu aslında da su falan ıcmıstım testı yapmadan once ondan mı bırbırıne yakın cıktı tam cıkmadı anlamadım baska da yapmadım tekrar.
ama dunden berı akıntım daha cok , aynı yumurtlaa akıntısı kasıgımda ve belımde agrı var. bıde gogsumde. bence yumurta catladı dıye dusunuyorum. dunu degerlendıremedık bugun bakıcaz
aynen ya doktor degerlendırmesı daha net oluyor bız oyun gıbı yapıyoruz bu testlerı evde ama, ne kadar saglıklı sonuc verıyor o da bellı degıl ben de ılk defa bu ay testle denıyorum
Benimde öyle çıktı canım sabah testim silik çıktı dedim herhalde çatlama oldu aksla bı daha yaptım yine koyu çıktı yapmicam artik
Evet canım daha iyi olur bakYarin bi daha yapicam ben de ne oldugunu anlayabilmek icin
Evet canım daha iyi olur bak