Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aydan çok umutluydum takmamaya çalışıyorum kendime hep yıllarca bekleyen var az sabret diyorum ağlıyorum acaba diyorum Eşimle bu akşam oturdum sakin sakin güzellikle konuştum bu ay da deneyeceğiz yüksek ihtimal haftaya da Dr görüneceğiz eşimde görünecek tedbir bizden takdir Allahtan☝️bu arada Çörek otu kürü ve incir kürü yumurtalıkları güçlendiriyormuş erkekler içinde keçi boynuzu kürü sperm kalitesini arttırıyormuş denemeyi düşünüyorum 🙄🙄 duydunuz mu ya da denediniz mi?

vallahi pik mi oldu noldu ben de anlamadım, bu aksam yaptıgım test daha da silikti. :mad:

acaba dun mu pık olmustu aslında da su falan ıcmıstım testı yapmadan once ondan mı bırbırıne yakın cıktı tam cıkmadı anlamadım baska da yapmadım tekrar.
ama dunden berı akıntım daha cok , aynı yumurtlaa akıntısı kasıgımda ve belımde agrı var. bıde gogsumde. bence yumurta catladı dıye dusunuyorum. dunu degerlendıremedık bugun bakıcaz :KK68:

aynen ya doktor degerlendırmesı daha net oluyor bız oyun gıbı yapıyoruz bu testlerı evde ama, ne kadar saglıklı sonuc verıyor o da bellı degıl ben de ılk defa bu ay testle denıyorum
Su icmek bence etkileyebilir caglacim eger bugun de silik cikarsa catladigindan emin olursun bence. Umarim yakalamissinizdir onemli gunleri 🍀
Bu aydan çok umutluydum takmamaya çalışıyorum kendime hep yıllarca bekleyen var az sabret diyorum ağlıyorum acaba diyorum Eşimle bu akşam oturdum sakin sakin güzellikle konuştum bu ay da deneyeceğiz yüksek ihtimal haftaya da Dr görüneceğiz eşimde görünecek tedbir bizden takdir Allahtan☝️bu arada Çörek otu kürü ve incir kürü yumurtalıkları güçlendiriyormuş erkekler içinde keçi boynuzu kürü sperm kalitesini arttırıyormuş denemeyi düşünüyorum 🙄🙄 duydunuz mu ya da denediniz mi?
Canim bence de tedbir iyidir. Esin de olumluysa o da kontrol olursa en azindan durum tespiti yapilmis olur. Keci boynuzunu duydum esime yapmaya calistim ama bir sure sonra kendim evham edip devam ettirmedim 😁 baya oneriyorlar yine de. Diger kurleri de cok uygulayan var ama her seyin normal oldugundan emin olmadan uygulamaya cekinirdim. Bana sadece dogru zamanda yumurtayla spermi bulusturamiyoruz gibi geliyor daha cok 😁

İyiyim canım ben teşekkürler sen nasılsın
Bende iyiyim canım 😊 Senin bat ne zamandı
İyi kuzuu nolsun valla=)
Beklemeye devam =)
Dün akıntım vardı epey, dün değil önceki günü değerlendirmiştik en son artık bıraktım =)
Beklices bakalım
Sen napıyosunn nasılsın =)
Bende iyiyim canım. Süper değerlendirebilmene çok sevindim misafirlerin vardı ya.Bende şu an adet belirtileri var beklemedeyim bende 😄
Iyilik canim midem kotuydu bayadir bugun ilk defa rahat uyandim yine de dinlenmeye devam 😅 senin nasil gidiyor 🌸
Miden mi bulanıyor ? Büyüyor annesi 😍 Çalışmıyordun di mi canım? Evde dinlenerek geçirebiliyorsan süper 🤩 Adeti bekliyorum ne yapayım 😁
İyiyim canım sen naptın kaç gün geçti çatlamanın üstünden 😊 var mı bi belirti felan
İyiyim bende canım. Yumurta 17 ocak gece ya da 18 ocakta çatladı diye düşünüyorum testim bitmişti en son baktığımda 17. Akşamı ton olarak hafif soluktu ama gene pikti. Adet belirtilerim var canım adet öncesi her zamanki gibi çenede sivilcem çıktı, göğüslerim inanılmaz sızlıyor bunlar benim için adet demek 😄 Allah büyük 🙏🏻 Mide bulantın var mı seninde ?

Miden mi bulanıyor ? Büyüyor annesi 😍 Çalışmıyordun di mi canım? Evde dinlenerek geçirebiliyorsan süper 🤩 Adeti bekliyorum ne yapayım 😁
çok fazla midem ağrıyordu canım allahtan bugün daha iyiyim dün yediğim bişey iyi geldi gibi :KK45:
ben şansa aralık başında işi bırakmıştım. evde takip ettiğim işlerim var onları da bu dönem askıya aldım hastayım diye. yoksa sabah erkenden kalkıp çalışmak ve laned kurumsal hayat stresi çekilmezdi :işsiz:

senin adet ne zaman o zaman sanki 1-2 gün içerisinde mi sanki? hiç belli olmaz inşallah yüzünü güldürür bu ay :KK19:

Bende iyiyim canım 😊 Senin bat ne zamandı

Bende iyiyim canım. Süper değerlendirebilmene çok sevindim misafirlerin vardı ya.Bende şu an adet belirtileri var beklemedeyim bende 😄

İyiyim bende canım. Yumurta 17 ocak gece ya da 18 ocakta çatladı diye düşünüyorum testim bitmişti en son baktığımda 17. Akşamı ton olarak hafif soluktu ama gene pikti. Adet belirtilerim var canım adet öncesi her zamanki gibi çenede sivilcem çıktı, göğüslerim inanılmaz sızlıyor bunlar benim için adet demek 😄 Allah büyük 🙏🏻 Mide bulantın var mı seninde ?
14 Şubat canım

çok fazla midem ağrıyordu canım allahtan bugün daha iyiyim dün yediğim bişey iyi geldi gibi :KK45:
ben şansa aralık başında işi bırakmıştım. evde takip ettiğim işlerim var onları da bu dönem askıya aldım hastayım diye. yoksa sabah erkenden kalkıp çalışmak ve laned kurumsal hayat stresi çekilmezdi :işsiz:

senin adet ne zaman o zaman sanki 1-2 gün içerisinde mi sanki? hiç belli olmaz inşallah yüzünü güldürür bu ay :KK19:
Çok sevindim canım aman iyi ol. Evet ya iş hayatı çok stresli bende çalışıyorum o yüzden iyi denk gelmiş sakin hamilelik geçirenin bebesi sakin oluyor diyorlar 😍 Benimki çaki olur herhalde 🤪 Allah korusun 😁
Canım yumurtlamadan ya da çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş benimde 31 ocak- 1 ya da 2 şubat beklenen bat 😅

Çok sevindim canım aman iyi ol. Evet ya iş hayatı çok stresli bende çalışıyorum o yüzden iyi denk gelmiş sakin hamilelik geçirenin bebesi sakin oluyor diyorlar 😍 Benimki çaki olur herhalde 🤪 Allah korusun 😁
Canım yumurtlamadan ya da çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş benimde 31 ocak- 1 ya da 2 şubat beklenen bat 😅
Canim ona bakma teorik olarak 14 gun de, normal dongude oluyor. Ben hep gec yumurtladim ama 27-28 gunde bir adet oldum. Sizde hep gecikiyor mu?
hehehe hic belli olmaz canim ya saglikli olsunlar da 😁

Canim ona bakma teorik olarak 14 gun de, normal dongude oluyor. Ben hep gec yumurtladim ama 27-28 gunde bir adet oldum. Sizde hep gecikiyor mu?
hehehe hic belli olmaz canim ya saglikli olsunlar da 😁
Canım bende 28 günde bir adet oluyordum ama 3 aydır 32. Ya da 33.günde adet oluyorum. Adetin 16. günü ovulasyon pikti bir ya da iki gün sonrada çatladı bakalım ne olacak 😄 tabiki canım latife ediyorum sağlıklı olsunlarda 😍

Bulanıyor canım bide senin gibi çalışıyorum bende zor vallahi çalışan için 🙈Adet ve gebelik belirtileri aynı canım o yüzden hiçç belli olmaz bende hala yeni sivilceler türemeye devam ediyor o yüzdennn belli olmaz 😊 2 gün sonra test yap sen güzel haberi ver inşallah 🙏🥰

Benim akıntı yine coştu kızlarr 🤔
Ya üşüttüm iki gündür hastaneye git gel kayınpederimle birazda soğuktu
Yada var bişeyler anlamadım
Epey geçti günde artık yumurtlama vs de olmaz diye değerlendirmiyoruzda ama insallah kaçırmıyorumdur zamanlarıda🤔

Benim akıntı yine coştu kızlarr 🤔
Ya üşüttüm iki gündür hastaneye git gel kayınpederimle birazda soğuktu
Yada var bişeyler anlamadım
Epey geçti günde artık yumurtlama vs de olmaz diye değerlendirmiyoruzda ama insallah kaçırmıyorumdur zamanlarıda🤔
Ovulasyon yanında var mi canım

Kızlar lütfen yorumlar mısınız? Benim bat 14 şubat bu ay ilk defa ovü testi denedim..11. Gün pik gibi gördüm ama anlayamadım sizde de pik mi? Ben hiç bu kadar erken yumurtladıgımı tahmin etmezdim.. Bu fotoda silik duruyor ama ilk yaptıgım 10 dakika içinde ikiside eşitti çizgilerin.. 1.5 senedir deniyoruz ama olmuyor bilemedim ☹️
IMG_20210127_170429.jpg

X