Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maveracim ozledim yahu sizi 😁 adete kac gun kaldi kuzus?
Valla bende özledimmmmmm =)
Normalde 4 5 şubat gibi düşünüyodum ama tabi 11 inde yumurtlamam olsaydı eğer
Yumurtlamam geciktiği için reglde gecikir muhtemelen🤔

Sen nasılsın pekii, oh misss yaptınız kurtuldunuz A Aylinli yle bi bende becebilseydim şu bebişi=)

Olmaya cok yakin dunu degerlendirmediyseniz bugunu mutlaka degerlendirin derim. Yarinki seyrine gore yine hareket edersiniz, bakalim siliklesecek mi?
Bazen bazi testlerin hasssasiyetinede gorede degisiyomus tam kopkoyu olmayadabilirmus yada kisiden kisiye sanirim pik ben oyke dusunuhorum ama degerlendrfem kesinlikle

Valla bende özledimmmmmm =)
Normalde 4 5 şubat gibi düşünüyodum ama tabi 11 inde yumurtlamam olsaydı eğer
Yumurtlamam geciktiği için reglde gecikir muhtemelen🤔

Sen nasılsın pekii, oh misss yaptınız kurtuldunuz A Aylinli yle bi bende becebilseydim şu bebişi=)
Illa yumurtlama +14 diye sart degil canim, bende oyle olmuyordu en azindan. Hep gec yumurtladim zamaninda da adet oldum.
Bugun 19.-20. Gun mu oluyor asagi yukari?
Insallah dollenme belirtisidir oyle gecti icimden 🙏🏼
Sansa denk geldi ikimize de ama sirada siz varsiniz 💞

Ayy canim benim için rahatladı biraz inşallah olur bari bu ay .
Insallah canim 💞🍀 bizi de haberdar et mutlaka:)
Bazen bazi testlerin hasssasiyetinede gorede degisiyomus tam kopkoyu olmayadabilirmus yada kisiden kisiye sanirim pik ben oyke dusunuhorum ama degerlendrfem kesinlikle
Ben de oyle dusunuyorum, o yuzden ertesi gunku seyrine gore daha iyi anliyorum. Bugunu degerlendireceksiniz yarin daha da koyulasirsa esinizin saglik sorunu yoksa yine degerlendirirsiniz🙏🏼

Insallah canim 💞🍀 bizi de haberdar et mutlaka:)

Ben de oyle dusunuyorum, o yuzden ertesi gunku seyrine gore daha iyi anliyorum. Bugunu degerlendireceksiniz yarin daha da koyulasirsa esinizin saglik sorunu yoksa yine degerlendirirsiniz🙏🏼
Yok hyr sperm degerkeri normalin ustunde gayet iyi

Illa yumurtlama +14 diye sart degil canim, bende oyle olmuyordu en azindan. Hep gec yumurtladim zamaninda da adet oldum.
Bugun 19.-20. Gun mu oluyor asagi yukari?
Insallah dollenme belirtisidir oyle gecti icimden 🙏🏼
Sansa denk geldi ikimize de ama sirada siz varsiniz 💞
22 kuzu bugün, bakalım benim nasıl olcakİ
İnsallah öyledirr hamile hamile bana dua et emi=)
Değerlendirim mi sence bugün peki
Dün değerlendirmiştik🤭
Ama bugünkü akıntıda kafamı karıstırmadı değil🤔

22 kuzu bugün, bakalım benim nasıl olcakİ
İnsallah öyledirr hamile hamile bana dua et emi=)
Değerlendirim mi sence bugün peki
Dün değerlendirmiştik🤭
Ama bugünkü akıntıda kafamı karıstırmadı değil🤔
Oo 22 ise bence artik yumurtlama gecmistir. Hadi bize yap bir surpriz 😁 su gibi akinti falan olmasi beni suphelendirdi. Bir takip et bakalim akinti devam edecek mi?

gonulden dua ediyorum bu yola birlikte girdik birlikte de gulerek gayemize ulasalim 😇🌸

Oo 22 ise bence artik yumurtlama gecmistir. Hadi bize yap bir surpriz 😁 su gibi akinti falan olmasi beni suphelendirdi. Bir takip et bakalim akinti devam edecek mi?

gonulden dua ediyorum bu yola birlikte girdik birlikte de gulerek gayemize ulasalim 😇🌸
Ay insallah kuzu ya ne yalan söylim benimde içimden geçmedi değil acaba oldu mu bu kes diye bu kadar bi anda akıntı olunca 🤭

Yaparım bakarsın bi süpris 😍 nede güsel olur=)

Kızlar ya ben artık bıraktim ovulasyon yapmayı ay bı silik çıkıyor bı koyu çıkıyor bı tam koyu çıkıyor aşırı stres yapıyorum bu seferde ya Rabbime bıraktım artık

Kızlar ya ben artık bıraktim ovulasyon yapmayı ay bı silik çıkıyor bı koyu çıkıyor bı tam koyu çıkıyor aşırı stres yapıyorum bu seferde ya Rabbime bıraktım artık
Tahmini günleri değerlendir kuzu
Bazen stres yapıyo gerçekten =)
Yada sende benim gibi doktora git bi öyle takip et

Ne yapılıyor canım
Ben iki ay ovulasyon takip ettim kuzu olmadıb
Bu ay reglinin 13. 14. gün falan yumurta büyüklüğüne bi bakim yumurtlama oluyo mu falan diye gittim doktora
Benim 14. Gün daha 11 mm di yani büyümemişti
Günde 2mm büyüse cuma cumartesi tahmini günler dedi Doktorum
Gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi
Öyle değerlendirdik
Ama mesela A Aylinli varya ona direkt gün vermişti
Şu günü değerlendir muhtemelen çatlıcak diye
Gerçekten tuttuda bak şimdi hamile 😊
Olmadı bi dahaki ay öyle denersin sende olmassa

X