- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
Sabredemıyorum canımCanım 14. Gün sonrası kesin sonuçtur hatta benim 16. Günde cıkmıstı regl gününü bekle
Sabır sabırrrrSabredemıyorum canımpikten ve 10 gün sonra çıkmaz mı ki
Erken gebelik testi mi canımBen de sabredemedim ve çatlama dan sonraki 10. Gün yani az önce yaptım
Sonuç negatif.. Adet günüme 4 gün var tahminen
Hayır normal gebelik testi yaptımErken gebelik testi mi canım
ben pikten sonraki gun yani ovulasyon testinin siliklestigi gunden 11 gun sonra normal testte belli belirsiz hayalet cizgi gordum ayni gun erken gebelik testinde daha belirgin gordum sanirim daha erken cikmazdiMerhaba ben 25 nisan da Ovulasyon testinde piki gördüm. 23 25 27 nisanı değerlendirdik.
Predıctor early 6 gün öncesine kadar erken gebelik testı var elimde ama ben çok sabırsızlanıyorum en erken ne zaman testı yapmalıyım.
Bir diğer sorum 23 ve 24 nisanı degerlendırmedgım için şansımız azalmış mı oluyor
Canım onda çıkmaz onlar adet günü erken ya da gecıkınce çıkartıyor dıye bılıyorum .Hayır normal gebelik testi yaptım
O zaman erken gebelik testınde 8 gün sonra gorebılır mıyım acababen pikten sonraki gun yani ovulasyon testinin siliklestigi gunden 11 gun sonra normal testte belli belirsiz hayalet cizgi gordum ayni gun erken gebelik testinde daha belirgin gordum sanirim daha erken cikmazdi
goremeyebilirsinizde bence genelde en az 12 gun bekleyin diyorlarO zaman erken gebelik testınde 8 gün sonra gorebılır mıyım acaba
Sizin 11 gün sonra erken gebelikte daha belırgın olmuş ya bende acaba dedım 8 günde çıkar mıgoremeyebilirsinizde bence genelde en az 12 gun bekleyin diyorlar
isterseniz yapin ama ya hamileyseniz ve erken oldugu icin negatif cikarsa? Bu sefer bosuna moraliniz bozulmus olacakSizin 11 gün sonra erken gebelikte daha belırgın olmuş ya bende acaba dedım 8 günde çıkar mıallahımmm bu sabırsızlığım ne olacak bilmiyorum
Yaaa ay inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahKonu sahibi çok tatlısınyumurtlama günlerimiz aynıymış ben seni takip etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?