- 4 Kasım 2017
- 1.785
- 538
- 34
-
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Evet olmuş her ay aynı olmaz ki yumurtlama ben bu ay 21. Günde pik gördüm önceki ay 15te falan.Kızlar bakarmısınız pik olmuş değil mi ? Geçen ay çok geç görmüştüm piki bu ay da çok erken oldu anlayamadım. Adetinin ilk günümü 1.gün olarak sayınca bugün tam 9.gün yani çok çok erken değil mi ? Şunu değerlendiremedik elimde ovulasyon testi yoktu kargo yeni geldi ve bugün hemen bi yapayım dedim ilk yapmam da böyle çıktı. Bugünü değerlendirip yarın ve sonraki günü değerlendirsem yeterli olur mu ?
Canım her ay aynı olmayacağını bende biliyorum sadece çok erken geldi bana yani daha yeni temizlendim 2-3 gün geçti pik oldu o durum beni şaşırttı bu kadar hızlı olması.Evet olmuş her ay aynı olmaz ki yumurtlama ben bu ay 21. Günde pik gördüm önceki ay 15te falan.
Hormon dengesizliği falan var mı ben o kısmı atlamışım 9. Gün demişsiniz bana da erken geldi şu an.Canım her ay aynı olmayacağını bende biliyorum sadece çok erken geldi bana yani daha yeni temizlendim 2-3 gün geçti pik oldu o durum beni şaşırttı bu kadar hızlı olması.
Evet var fsh ve lh değerlerim yüzünden hamile kalamadım zaten bayagidir. Ama şu an bi macun kullanıyorum hayıt macunu acaba ondan mi böyle oldu bilemiyorum geçen ay ve şu an kullanıyorum geçen ay çok geç oldu 24.günde yumurtlama oldu bu ay da böyle erken. Gerçi hep değişkenlik gösteriyormuş ama çok erken gibi geldiHormon dengesizliği falan var mı ben o kısmı atlamışım 9. Gün demişsiniz bana da erken geldi şu an.
Merhaba Ben regl oldum ama adetime yakın silikleşmeye başladı benimMerhaba gebelik testi yaptiniz mi merak ettim bende neden boyle oldugunu
Anladim hayirlisi olsun. Insallah birdahaki sefere bebis olur.Merhaba Ben regl oldum ama adetime yakın silikleşmeye başladı benim
Bende hayit macunu kullandım bu ay 19. Gün adetle toplam hala yumurtlama olmadı 3 Aralık adet günüm her gün yaptım daha dün bugün silik biraz T çizgisi aşırı üzgünüm stres yapıyorumEvet var fsh ve lh değerlerim yüzünden hamile kalamadım zaten bayagidir. Ama şu an bi macun kullanıyorum hayıt macunu acaba ondan mi böyle oldu bilemiyorum geçen ay ve şu an kullanıyorum geçen ay çok geç oldu 24.günde yumurtlama oldu bu ay da böyle erken. Gerçi hep değişkenlik gösteriyormuş ama çok erken gibi geldi
Sonuncusu pik gibi duruyor yarın testini tekrarlakızlar selam benim bu ovülasyon testleriyle başım dertte. Bugün döngümün 16. Günü yarım saat arayla iki test yaptım alttaki son yaptığım bu pik mi? sizce baya koyu ama bilemedim bi bileniniz yorumlasa yasabah değerlendirmiştim akşamda değerlendirmem gerek mi sizce valla pikse kaçmasın diye diye yemin ederim takatim kalmadı artık sinirlerim bozuldu
Ben yumurtlama gördüm yanlız bilginiz olsun geçen ay kullanmaya başlamıştım tam 24.günde gördüm neredeyse pes edip birakacaktim 24.gün pik oldu devam edin pes etmeyin benimki de siliklesti koyulasti bi pik olmamıştı 24.günde tam pik oldu sonrada çatlama oldu ama gebelik olmadı bu ay da macundan ötürü sanırım belkide erken yumurtlama oldu adetin ilk gününden sayınca 9.gün pik gördüm çatlama oldu şimdi beklemedeyim. O yüzden biraz daha bekleyin yapın derimBende hayit macunu kullandım bu ay 19. Gün adetle toplam hala yumurtlama olmadı 3 Aralık adet günüm her gün yaptım daha dün bugün silik biraz T çizgisi aşırı üzgünüm stres yapıyorum
Yorumları okudum çoğu pco olanlar geç yumurtlar yazıyor düzenli olarak kadin doğuma gidiyorum bana hiç pco var demedi inşallah her şey istediğimiz gibi olur eğer koyulaşma görürsem tekrar yazarımBen yumurtlama gördüm yanlız bilginiz olsun geçen ay kullanmaya başlamıştım tam 24.günde gördüm neredeyse pes edip birakacaktim 24.gün pik oldu devam edin pes etmeyin benimki de siliklesti koyulasti bi pik olmamıştı 24.günde tam pik oldu sonrada çatlama oldu ama gebelik olmadı bu ay da macundan ötürü sanırım belkide erken yumurtlama oldu adetin ilk gününden sayınca 9.gün pik gördüm çatlama oldu şimdi beklemedeyim. O yüzden biraz daha bekleyin yapın derim
Yumurtlama akıntınız var ise onu da takip edebilirsinizBen yumurtlama gördüm yanlız bilginiz olsun geçen ay kullanmaya başlamıştım tam 24.günde gördüm neredeyse pes edip birakacaktim 24.gün pik oldu devam edin pes etmeyin benimki de siliklesti koyulasti bi pik olmamıştı 24.günde tam pik oldu sonrada çatlama oldu ama gebelik olmadı bu ay da macundan ötürü sanırım belkide erken yumurtlama oldu adetin ilk gününden sayınca 9.gün pik gördüm çatlama oldu şimdi beklemedeyim. O yüzden biraz daha bekleyin yapın derim
Teşekkür ederim onu anlayamıyorum riske atmak istemediğim için 2 aydır ovulasyon testi ile piki görüyorumYumurtlama akıntınız var ise onu da takip edebilirsiniz
13:00 de tekrar yaptım bu şekilde. Bariz pik gibi duruyor. Şimdi önümüzdeki 3 günü de full değerlendirmemi mi tavsiye edersin? ilk defa ovülasyon yapıyorum da aşırı acemiyim :)Sonuncusu pik gibi duruyor yarın testini tekrarla
Evet bu testte tamamen pik olmuş. Eşinde herhangi bi problem yoksa üst üste değerlendirebilirsiniz13:00 de tekrar yaptım bu şekilde. Bariz pik gibi duruyor. Şimdi önümüzdeki 3 günü de full değerlendirmemi mi tavsiye edersin? ilk defa ovülasyon yapıyorum da aşırı acemiyim :)
Ya bu test tamamen pik dimi ya? az önce bi arkadaş, dün pikmiş bugün çatlamış dedi de. Bugün T C den çok daha koyuydu. Dün C den çok az daha silikti.Evet bu testte tamamen pik olmuş. Eşinde herhangi bi problem yoksa üst üste değerlendirebilirsiniz
Arkadaşım bu pik değil bilgin olsun pik için ikinci çizginin diğeriyle eşit kirmizilikta olması ya da daha da koyu olması gerekiyor. Henüz ya pik yapmamış ya da piki kaçırmışsın çatlama olmuş bunu anlamak için hiç atlamadan testi yapıp yapmadığını bilmek gerekir13:00 de tekrar yaptım bu şekilde. Bariz pik gibi duruyor. Şimdi önümüzdeki 3 günü de full değerlendirmemi mi tavsiye edersin? ilk defa ovülasyon yapıyorum da aşırı acemiyim :)
T çizgisi C den koyu zaten zaten canım. 1. Görsel bu akşam 2. Görselde dün akşamArkadaşım bu pik değil bilgin olsun pik için ikinci çizginin diğeriyle eşit kirmizilikta olması ya da daha da koyu olması gerekiyor. Henüz ya pik yapmamış ya da piki kaçırmışsın çatlama olmuş bunu anlamak için hiç atlamadan testi yapıp yapmadığını bilmek gerekir