Ovulasyon testinden anlayanlar bi bakabilir mi acaba? Ilk denemem anlayamadım

Yinede bilgilendirdiniz çok teşekkür ederim bir dahaki ay öyle yapıyım doktora gittigimde sorun yok dedi ama bunu takip ediyorlarmı tabi bilemiyorum
Tabiki aynı evde takıp gibi doktor ultrasonla kaç yumurta var büyüdü mü ne kadar büyüdü çatlama evresine geldi mi herseye bakıp takip ediyor. Gerekirse cat iğnesi verip ilişki öneriyor. Herseyin çaresi var. 1 yıllık korunmasız ilişki sonrasi bununla ilgili doktorlar takip baslatiyorlar. Tabi bununla birlikte bir çok duruma da bakılması gerekli. Adetli adetsiz zamanlarda hormon testleri rahim filmi erkeğin sperm analizi vs vs. Stres yapmayın doktora gidince zaten gerekli adimi ve yolu size söyleyecektir.
Peki bilginiz varsa bir sorum daha olucak bu yumurta gelişmiyor demek mi oluyor
Kimi kişilerde bazen gelişmez. Hatta sağlıklı kişilerde de sene de 1 2 ay yumurta olusmamasi da olabilir. Buda normaldir. Bazı aylar olmaz bazı aylar 2 yumurta olur gibi. Ama 1 yıllık ilişkiye rağmen olmadıysa doktor ilac desteği ile takip yapar bide öyle denersiniz. Yeniden ve hep diyorum kendini stres altında bırakma çünkü bu stres denen lanet şey olanı da oldurmaz kılıyor. Araştır öğren doktora git gerekiyorsa ama olumsuz şeyleri zihnine mahrum etme.

Ben de testlerimi aynı saatlerde yapmamıştım. Yanlış yönlendirmek istemem ama o sebepten bu kadar silik çıkmaz diye düşünüyorum. Geç yumurtluyor olabilirsiniz ya da kaçırmış da olabilirsiniz. Ama dedikleri gibi bu ay yumurtlamamış olma ihtimaliniz yüksek gibi görünüyor.

Ben düzenli yaptm aslınd ilk günden itibaren böyle koyulaşırken silikleşti bugün tekrar yaptıgımda yine ikinci çizgi belirginleşmeye başladı

Çok teşekkür ederim 2 aydır böyle olup silikleşiyor çok inanmıştım bu sefer
Merhaba konu sahibi benim burda da yazdığım gibi bende de bu sekilde oldu hatta ben yumurtlama olmayacak sandim korktum ilk denemem oldugu icin ama sonradan cok şükür pik oldu o yüzden sizde bekleyin eğer adet döngünüze henüz zaman varsa yapmaya devam edin derim. Ben pik olacak diye beklerken siliklesti yapmayı bırakacaktım hatta pikten 1 gün önce yapmadım o günde işlerim vardı pik gördüğüm gün de sırf öylesine hiç umidim yoktu yaptım ve piki gördüm şok oldum tabi. Demem o ki ben geç yumurtlamışım muhtemelen belki sizdede öyle olabilir o yüzden devam edin derim ben. Adetimin 1.gününü ilk gün olarak saymaya başladığımda tam 24.gün pik gördüm yani geç yumurtlama.

Ben sitedede yeniyim karıştırıyorum :) çok teşekkür ederim bende 2 aydır yapıyorum geçen ayda sizin anlattıgınız gibi olunca bıraktım bu sefer şansa tekrar yaptım tekrar çizgi çıkmaya başlayınca sevindim yorumunuzda rahatlattı beni :) inşallah pşk görürüm peki

Inşallah görürsünüz siz bırakmayın deneyin devam edin dediğim gibi benim gibi geç yumurtlama oluyor olabilir sizdede

Şu anda bekliyorum regl olcam mi yoksa gebelik olacak mi diye. Nasip bakalım bekleme suresindeyim. Sizde hayırlısıyla hayırlı haberler alırsınız inşallah Ben regl olursam tekrar devam edicem ovulasyona
İnşallah herkesle beraber hayırlı haberler alırsınız gerek kalmaz devam etmeye :) kaç aydır yapıyorsunuz testi

Merhabalar bende yeni başladım ovalasyon testi yapmaya ama anlayamadım yumurtlama oldu mu çatladı mı diye nasıl anlarım çift çizgi silik gibi çıkıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…