Ovulasyon testinden anlayanlar bi bakabilir mi acaba? Ilk denemem anlayamadım

Bende sizinle ayni durumdayım 1 yıldır evliyim ..
Bekarken pcos olduğumu öğrendim.. tedavi sürecindeyim rabbim size de hayırlı kapılar açar inşallah....

hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için canlarım bugün de test bu şekilde artık yapmaktan da sıkıldım o yüzden kafaya çok takmamaya çalışıyorum sık ilişki ile değerlendiriyorum yapacağım başka bir şey yok umudumu kaybettim artık

Uzun süredir mi deniyorsunuz? Yapmaktan neden sıkıldığınızı anlayamadım o yüzden sordum :) sizin bugün pik olabilir öğlen deneyin tekrar

Sizdede mi sürekli pik çıkıyor bendede öyle hicbisey anlamadm Bi yapıyorum silik gibi bi yapıyorum koyu çıkıyor iyice sinir stres yaptım kuzumm benimde 13. Gun olucak bugün 13.30u bekliyorum

Uzun süredir mi deniyorsunuz? Yapmaktan neden sıkıldığınızı anlayamadım o yüzden sordum :) sizin bugün pik olabilir öğlen deneyin tekrar
Ha sizin pkos varmış ondan hep yüksek çıkıyor anladım

Ha sizin pkos varmış ondan hep yüksek çıkıyor anladım
Kuzum benim herhangi bir hormon bozukluğu yok ama 3 gündür böyle bi bakar misn? Anlamıyorum sürekli böyle ama bugün mide bulantım var birde kasıkta batma gerçi 1 haftadır var geçer gibi oluyor geri geliyor ikiside ilk 10 dk icinde çekilmişti. 21i bekledikçe biraz daha koyulaştı

Eklentiler

• IMG_20231121_132117.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20231123_203258.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 35
Henüz çatlama olmamış canım t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama diyorlar ama değerlendir istersen

Canım 14.gün standarttır takvimler de hep 14ü gösterir o yüzden biraz daha devam et bence

Bugünde yapıcam kuzummm ama 13.30u bekliyorum hep o saatlerde yaptım. Dun kasik agrimdan dolayı 2 tane yaptım hem 1gibi hem aksam aksam ki daha koyuydu sivi alimina dikkat ettm
Erken de olabilir geç de olabilir tabii vücudunu takip etmen güzel ama olmuyor mu diye düşünme çat diye oluyor bazen çünkü

Valla ben de adetin peşine başladım ilk gün, hep olmayacak koyulaşmayacak diye dolandım evde, anlıyorum o yüzden
Kizlaaaar sanki bu sefer pik gibiiii ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u 21i 14. Gün sanırımmmm bakar misinizzzzz

Eklentiler

• IMG_20231124_131029.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20231125_131908.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…