-
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Bende sizinle ayni durumdayım 1 yıldır evliyim ..Pcos teşhisi daha bekarken konulmuştu adetlerim bazen düzenli bazen düzensiz. 3 ay önce gitmiştim hormon testleri yapıldı gebeliği etkileyecek bı düzensizlik yok dedi doktorum
Pcos teşhisi bekarken konulmuştu.adetlerim bazen düzensiz bazen düzene giriyor. 3 ay önce gitmiştim hormon testleri yapıldı gebeliği etkileyecek bi düzensizlik yok dedi doktorum 3 aylık bi ilaç verdi glifor ve opreva women diye inositol folik asit. Onları kullanıyorum 3 aydır. Evet pcostan dolayı çok stres yapıyorum acaba olmayacak mı korkum var her zaman .
Uzun süredir mi deniyorsunuz? Yapmaktan neden sıkıldığınızı anlayamadım o yüzden sordum :) sizin bugün pik olabilir öğlen deneyin tekrarEki Görüntüle 3340550 hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için canlarım bugün de test bu şekilde artık yapmaktan da sıkıldım o yüzden kafaya çok takmamaya çalışıyorum sık ilişki ile değerlendiriyorum yapacağım başka bir şey yok umudumu kaybettim artık
Sizdede mi sürekli pik çıkıyor bendede öyle hicbisey anlamadm Bi yapıyorum silik gibi bi yapıyorum koyu çıkıyor iyice sinir stres yaptım kuzumm benimde 13. Gun olucak bugün 13.30u bekliyorumEki Görüntüle 3340550 hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için canlarım bugün de test bu şekilde artık yapmaktan da sıkıldım o yüzden kafaya çok takmamaya çalışıyorum sık ilişki ile değerlendiriyorum yapacağım başka bir şey yok umudumu kaybettim artık
Eki Görüntüle 3340550 hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için canlarım bugün de test bu şekilde artık yapmaktan da sıkıldım o yüzden kafaya çok takmamaya çalışıyorum sık ilişki ile değerlendiriyorum yapacağım başka bir şey yok umudumu kaybettim artık
Ha sizin pkos varmış ondan hep yüksek çıkıyor anladımUzun süredir mi deniyorsunuz? Yapmaktan neden sıkıldığınızı anlayamadım o yüzden sordum :) sizin bugün pik olabilir öğlen deneyin tekrar
Kuzum benim herhangi bir hormon bozukluğu yok ama 3 gündür böyle bi bakar misn? Anlamıyorum sürekli böyle ama bugün mide bulantım var birde kasıkta batma gerçi 1 haftadır var geçer gibi oluyor geri geliyor ikiside ilk 10 dk icinde çekilmişti. 21i bekledikçe biraz daha koyulaştıHa sizin pkos varmış ondan hep yüksek çıkıyor anladım
Henüz çatlama olmamış canım t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama diyorlar ama değerlendir istersenKuzum benim herhangi bir hormon bozukluğu yok ama 3 gündür böyle bi bakar misn? Anlamıyorum sürekli böyle ama bugün mide bulantım var birde kasıkta batma gerçi 1 haftadır var geçer gibi oluyor geri geliyor ikiside ilk 10 dk icinde çekilmişti. 21i bekledikçe biraz daha koyulaştı
Anladığım kadarıyla 15. Gün sizde çatlama olucak gibi çünkü baya bugünkü testiniz koyuHenüz çatlama olmamış canım t çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama diyorlar ama değerlendir istersen
Bugün pik sizin şükür, yarın çatlama da olur inşallah10 dk içinde bu sonuç
Eki Görüntüle 3340561
Canım 14.gün standarttır takvimler de hep 14ü gösterir o yüzden biraz daha devam et benceKuzum benim herhangi bir hormon bozukluğu yok ama 3 gündür böyle bi bakar misn? Anlamıyorum sürekli böyle ama bugün mide bulantım var birde kasıkta batma gerçi 1 haftadır var geçer gibi oluyor geri geliyor ikiside ilk 10 dk icinde çekilmişti. 21i bekledikçe biraz daha koyulaştı
Bugünde yapıcam kuzummm ama 13.30u bekliyorum hep o saatlerde yaptım. Dun kasik agrimdan dolayı 2 tane yaptım hem 1gibi hem aksam aksam ki daha koyuydu sivi alimina dikkat ettmCanım 14.gün standarttır takvimler de hep 14ü gösterir o yüzden biraz daha devam et bence
Erken de olabilir geç de olabilir tabii vücudunu takip etmen güzel ama olmuyor mu diye düşünme çat diye oluyor bazen çünküBugünde yapıcam kuzummm ama 13.30u bekliyorum hep o saatlerde yaptım. Dun kasik agrimdan dolayı 2 tane yaptım hem 1gibi hem aksam aksam ki daha koyuydu sivi alimina dikkat ettm
Insanin elinde olmuyor balmmm ama eveet bu ay fazla taktım bende istemsiz oluyorErken de olabilir geç de olabilir tabii vücudunu takip etmen güzel ama olmuyor mu diye düşünme çat diye oluyor bazen çünkü
Valla ben de adetin peşine başladım ilk gün, hep olmayacak koyulaşmayacak diye dolandım evde, anlıyorum o yüzdenInsanin elinde olmuyor balmmm ama eveet bu ay fazla taktım bende istemsiz oluyor
Benim hep pike yakın çıkması kafamı karıştırıyor ha pik haa pik bugün yarın daha adetime 16 gun var ondan sonrada gebelik testi ile dolanırımValla ben de adetin peşine başladım ilk gün, hep olmayacak koyulaşmayacak diye dolandım evde, anlıyorum o yüzden
Ay inşallah canım benim cidden heyecanla bekliyorumBugün pik sizin şükür, yarın çatlama da olur inşallah
Kizlaaaar sanki bu sefer pik gibiiii ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u 21i 14. Gün sanırımmmmValla ben de adetin peşine başladım ilk gün, hep olmayacak koyulaşmayacak diye dolandım evde, anlıyorum o yüzden
Evet canım kesinlikle değerlendirrrKizlaaaar sanki bu sefer pik gibiiii ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u 21i 14. Gün sanırımmmmbakar misinizzzzz