- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Hayır yapmadım. Bu testi de regl bittikten 5 Gün sonra ilk defa kullanmaya başladım bugün 8.günüm daha regl dönemime 13 gün varHamilelik testi yaptınız mı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yapmadım. Bu testi de regl bittikten 5 Gün sonra ilk defa kullanmaya başladım bugün 8.günüm daha regl dönemime 13 gün varHamilelik testi yaptınız mı hiç
Kesin gebelik var diyemem ama bi gebelik testi yapmanızda fayda var. Negatif çıkarsa ya pcos var LH çok yüksek ya da kist var. Yumurtanız büyüdü kist oldu.Hayır yapmadım. Bu testi de regl bittikten 5 Gün sonra ilk defa kullanmaya başladım bugün 8.günüm daha regl dönemime 13 gün var
Anladım 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım muayene olmuştım pcos olsaydı çıkardı sanırım adetlerim de düzenlidir. Lh normal çıkmıştı ama bu ay yükseldiyse bilemem tabi. Bidahaki ay doktora gidicem artık o zaman. Çok teşekkürlerKesin gebelik var diyemem ama bi gebelik testi yapmanızda fayda var. Negatif çıkarsa ya pcos var LH çok yüksek ya da kist var. Yumurtanız büyüdü kist oldu.
Rica ederim ama bi gebelik testi yapın çok merak ettim niye böyle çıktığını.Anladım 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım muayene olmuştım pcos olsaydı çıkardı sanırım adetlerim de düzenlidir. Lh normal çıkmıştı ama bu ay yükseldiyse bilemem tabi. Bidahaki ay doktora gidicem artık o zaman. Çok teşekkürler
Rica ederim ama bi gebelik testi yapın çok merak ettim niye böyle çıktığını.
Birde şu var ilk testi yaptıktan 2 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1.5 gün falan ben yumurtam çatladı herhlde dedim bilemedim kafam çok karıştı. Şuan gebelik testi yapsam da çıkmaz diye de düşünüyorımRica ederim ama bi gebelik testi yapın çok merak ettim niye böyle çıktığını.
Pcos var mı sizdeArkadaşlar merhaba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yardımcı olabilecek biri varmı? Benim testlerde bi anormallik var gbi geliyor hiç silikleşme olmuyor sanki. Normal mi ? Eki Görüntüle 3328600
Bildiğim kadarıyla yokPcos var mı sizde
Yoksa gebelik olabilir pcostada lh hormonu her zaman yüksek olduğu için testler hep pik olarak çıkar bence doktora gidinBildiğim kadarıyla yok
Gebelikte böyle koyu çıkarmış ovülasyon testi. Ondan diyorum ben. Bu kadar günlerce pik olması normal değil. Ya gebelik var ya kist. Ya da Pcos.Birde şu var ilk testi yaptıktan 2 gün sonra kahverengi akıntım oldu 1.5 gün falan ben yumurtam çatladı herhlde dedim bilemedim kafam çok karıştı. Şuan gebelik testi yapsam da çıkmaz diye de düşünüyorım
Yumurta takibi yaptım bu ay su an 14. Gün yumurtlamadan itibaren ve göğüs ucu hassasiyetim var üç gündür ama yarın regl günüm ovülasyon yapsam çıkar mı acaba pozitifGebelikte böyle koyu çıkarmış ovülasyon testi. Ondan diyorum ben. Bu kadar günlerce pik olması normal değil. Ya gebelik var ya kist. Ya da Pcos.
Ben ovülasyon için birşey diyemem hiç o şekilde gebelik öğrenmedim,burada okuduklarımın yalancısıyım.Yumurta takibi yaptım bu ay su an 14. Gün yumurtlamadan itibaren ve göğüs ucu hassasiyetim var üç gündür ama yarın regl günüm ovülasyon yapsam çıkar mı acaba pozitif
Teşekkür ederim siz gibi regl olcam diye wc gitmeye korkuyorumBen ovülasyon için birşey diyemem hiç o şekilde gebelik öğrenmedim,burada okuduklarımın yalancısıyım.
Ama yeteri kadar gün geçmiş,gebelik testi yapsanız da çıkar. Ben yumurtlamadan sonra 11.gün öğrendim gebeliği.
okumuşsunuzTeşekkür ederim siz gibi regl olcam diye wc gitmeye korkuyorum
14 akşam yazanda yumurtlama olmuş 15'te çatlamışArkadaşlar 14 aksam yazanda yumurtlama olup 15 inde çatlamışmı bana yorumlarmisiniz ?
Çok teşekkür ederim peki bu çatlamadan sonra kaç gun daha degerlendirmem gerekiyor14 akşam yazanda yumurtlama olmuş 15'te çatlamış
Merhaba gebelik testi yaptiniz mi merak ettim bende neden boyle oldugunuArkadaşlar merhaba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum yardımcı olabilecek biri varmı? Benim testlerde bi anormallik var gbi geliyor hiç silikleşme olmuyor sanki. Normal mi ? Eki Görüntüle 3328600
Çatlama günü dahil 2 gün daha değerlendirseniz yeterli olur gibi :)Çok teşekkür ederim peki bu çatlamadan sonra kaç gun daha degerlendirmem gerekiyor
Cok tesekkur ederim cevapladığınız içinÇatlama günü dahil 2 gün daha değerlendirseniz yeterli olur gibi :)