- 10 Ağustos 2023
- 1.133
- 379
- 32
- Konu Sahibi herseyguzelolacak6
Evet canım beyaz kısım T çizgisi :)Bu testi bende kullanıyorum, beyaz kısımdaki t çizgisi, o yüzden bu test pik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım beyaz kısım T çizgisi :)Bu testi bende kullanıyorum, beyaz kısımdaki t çizgisi, o yüzden bu test pik
Tamam cnm diğer benim yorum yaptigimda pik değil gibi görünüyor ama bunlarda öyle değil zaman farkı vs de olabilir bu test 1.görseldeki pik görünüyorT çizgisi C den koyu zaten zaten canım. 1. Görsel bu akşam 2. Görselde dün akşam
Pcos oldugunuz icin hep pik cıkmış, imkanınız varsa 2 günde bir ilişkiye girin ama biliyorum cok yorucu oluyor. Bence doktorda yumurta takibi yaptırın ya da pcoslularda cogunlukla hep pik cıkıyorMerhabalar adetim biter bitmez ovülasyon testine başladım bende pcos olduğunu söylemişti doktorum ama değerlerim iyi olduğu için doğal yolla da hamile kalacağımı belirtmişti bu ay da bu şekilde ovülasyona şans vermek istedim ama ilk kez yaptığım için anlayamadım bana yardımcı olur musunuz
Yoğun çalışma temposu yüzünden hastaneye gitme fırsatım çok olmuyor o yüzden sık yaşamaya çalışıyorum ama insan strese giriyor çok yoruldum kaç aydır bekliyorum umutlaPcos oldugunuz icin hep pik cıkmış, imkanınız varsa 2 günde bir ilişkiye girin ama biliyorum cok yorucu oluyor. Bence doktorda yumurta takibi yaptırın ya da pcoslularda cogunlukla hep pik cıkıyor
Anlıyorum cnm ben de aylardır ugrasıyorum bazen ilişkiye girmek bile istemiyorum. Bir dahaki ay da deneyin bu şekilde yine çıkarsa yumurta takibi yaptırın doktorda en azından görür yumurtanız yeterince büyüyor mu diye, pcos da yumurtalar yeterince büyümedigi de oluyor cünkü ilaç verir en azındanYoğun çalışma temposu yüzünden hastaneye gitme fırsatım çok olmuyor o yüzden sık yaşamaya çalışıyorum ama insan strese giriyor çok yoruldum kaç aydır bekliyorum umutla
Canım kuruduktan sonrasını baz alma ilk 10 dkya bak. Kurduktan sonra koyulaşıyor testler. Devam tabi daha 12. Günün ben 17. Günde gördüm. Şuan sanki daha pik göremedim ama bugün yarın gibiKizlar lütfen benimde testime bakar misiniz 21i pik gibi değil gibi anlayamıyorum, kafam çok karıştı, 21inde sonra siliklesti gibi bugün tekrar belirginlesti ama neden böyle oluyor hormonal bir bozukluk yok. Devam mı etmeliyim?
Vücudumu dinlediğimden mi stresten mi sanki sürekli karnimda batmalar var sol yumurtaligim atiyor gibi, 21inden sonra ilk 10 dk daha siliklesmeye başladı gibi birde. Ayy ne zormus kafayı yedim iyice 25 28 arasi regl oluyorum erken olursa diyede korktumCanım kuruduktan sonrasını baz alma ilk 10 dkya bak. Kurduktan sonra koyulaşıyor testler. Devam tabi daha 12. Günün ben 17. Günde gördüm. Şuan sanki daha pik göremedim ama bugün yarın gibi
Testi yapmaya devam et canım bende öyleyim 3-4 gündür ha pik ha pik diye diye sonunda dün gördüm piki. Bu belirtilerin yumurtlamaya yakın olduğun için de olabilirVücudumu dinlediğimden mi stresten mi sanki sürekli karnimda batmalar var sol yumurtaligim atiyor gibi, 21inden sonra ilk 10 dk daha siliklesmeye başladı gibi birde. Ayy ne zormus kafayı yedim iyice 25 28 arasi regl oluyorum erken olursa diyede korktum
21i bana pik gibi geliyor ama umarım son 5 testim kaldi çünkü.Testi yapmaya devam et canım bende öyleyim 3-4 gündür ha pik ha pik diye diye sonunda dün gördüm piki. Bu belirtilerin yumurtlamaya yakın olduğun için de olabilir
Kuruğu için anlayamıyorum bende değerlendirmişsindir umarım ama yine de. 10. Gün baya erken yumurtlamış oluyorsun o Özsan21i bana pik gibi geliyor ama umarım son 5 testim kaldi çünkü.
21 kasim ilk hali bu 10 dk sonrasıKuruğu için anlayamıyorum bende değerlendirmişsindir umarım ama yine de. 10. Gün baya erken yumurtlamış oluyorsun o Özsan
Diğeriyle aynı koyulukta değil:/ bana tam pik gelmedi. Ama bazen yumurtalar çok büyümeden de çatlayabiliyor. Bugün yaptığını testte koyu bence yarın iyice pik olur bu. Ya da iyice silinir :/ siz bugünü de değerlendirin bence21 kasim ilk hali bu 10 dk sonrası
Yarınki teste netlesicek sanırım eğer siliklesirse demekki çatladı canimmm ben elimdekileri değerlendireyim bugünü de.ayni olursa catlamamis anlamina mi geliyorDiğeriyle aynı koyulukta değil:/ bana tam pik gelmedi. Ama bazen yumurtalar çok büyümeden de çatlayabiliyor. Bugün yaptığını testte koyu bence yarın iyice pik olur bu. Ya da iyice silinir :/ siz bugünü de değerlendirin bence
Merhaba pcostsn ötürü hep pik gibi çıkmış ondan anlayamamışsınız testi. Normalde tek çizgi çıkıyor ve pike yakın ikinci çizgi beliriyor ve pik günü de iyice koyu oluyor çift çizgiye dönüşüyor. Pcostan ötürü 2 güne 1 değerlendirirseniz sizin için iyi olacaktır. Umarım hayırlı haberler alirsinizMerhabalar adetim biter bitmez ovülasyon testine başladım bende pcos olduğunu söylemişti doktorum ama değerlerim iyi olduğu için doğal yolla da hamile kalacağımı belirtmişti bu ay da bu şekilde ovülasyona şans vermek istedim ama ilk kez yaptığım için anlayamadım bana yardımcı olur musunuz
Aynı olursa evet çatlamamış anlamına gelir ya koyulaşacak ya silikleşecek ya çatlama işi çok garipmiş benim de dün T kopkoyuydu C den. Bugün de ikisi eşit koyulukta çatladım mı çatlamadım mı bilmiyorum mesela koyuyu görünce değerlendireceğiz başka şansı yokYarınki teste netlesicek sanırım eğer siliklesirse demekki çatladı canimmm ben elimdekileri değerlendireyim bugünü de.ayni olursa catlamamis anlamina mi geliyor
Ayyy sinir stres kat sayım arttı yok bebegimmm ben bu son oluruna birakicamm olursa olur yok Ovülasyon yok vucut isisi yok akıntı takibi stresten hergun semptom uyduruyorum aklim şaştı sanırım ben çatlayacağım bu gidişleAynı olursa evet çatlamamış anlamına gelir ya koyulaşacak ya silikleşecek ya çatlama işi çok garipmiş benim de dün T kopkoyuydu C den. Bugün de ikisi eşit koyulukta çatladım mı çatlamadım mı bilmiyorum mesela koyuyu görünce değerlendireceğiz başka şansı yok