İnşallah canim Rabbim agzindan duyursun inşallah
Okyanus olmadi tam 14.cu gün adet gördüm ben buda tam 30. Cu güne denk geldi hiç es gecmedik nasil tutmadi hic anlamadım yaaa bi uyandim kırmızı açık renk kan var pihtisiz bayada akmış üzüldüm yaaa bu ayda olmadi zaten kolay yumurtlayan birisi değilim zor yumurtladim neyse yine karanfil suyuna devam artık catlasin diye ugrasacam tüh uzuldum vallahaEderim canım öyle gecırdım içimden inan ki gorceksin ikinci kez kızaran genel de gebeliğe cıkıyor
Eger polikistik over yoksa kuru incir kaynat suyunu iç adetliyken baslıyorsun 21 güne kadar içip bırakıyorsun yumurtlama zamanın geldiğinde ovulasyon da pik gordu mü havuc kaynat iç catlasın diye karanfil ilk defa senden duydum üzülme bide illa ki olcak nasip dua et denemeye devam et ovulasyon testi bırakmaOkyanus olmadi tam 14.cu gün adet gördüm ben buda tam 30. Cu güne denk geldi hiç es gecmedik nasil tutmadi hic anlamadım yaaa bi uyandim kırmızı açık renk kan var pihtisiz bayada akmış üzüldüm yaaa bu ayda olmadi zaten kolay yumurtlayan birisi değilim zor yumurtladim neyse yine karanfil suyuna devam artık catlasin diye ugrasacam tüh uzuldum vallaha
Vallaha anlamadim doktordan geldim biraz önce döllenme yapmamis dedi bide hiç es gecmedim nasil oldu anlamadim bende kist falan yok hamdolsun ama cok şaşırdım kısmet değilmiş ne diyelim karanfili kaynatip içmek LH salgilattiryormus yumurta catlatiyormus bana eski bi ebe söyledi bende denedim pik yaptı 1 hafta hic es gecmedik o kadarki ilişkiden bunaldik nasil oldu anlayamadık eşimde bende saskinizEger polikistik over yoksa kuru incir kaynat suyunu iç adetliyken baslıyorsun 21 güne kadar içip bırakıyorsun yumurtlama zamanın geldiğinde ovulasyon da pik gordu mü havuc kaynat iç catlasın diye karanfil ilk defa senden duydum üzülme bide illa ki olcak nasip dua et denemeye devam et ovulasyon testi bırakma
Ben inciri hiç sevmem iykkkkEger polikistik over yoksa kuru incir kaynat suyunu iç adetliyken baslıyorsun 21 güne kadar içip bırakıyorsun yumurtlama zamanın geldiğinde ovulasyon da pik gordu mü havuc kaynat iç catlasın diye karanfil ilk defa senden duydum üzülme bide illa ki olcak nasip dua et denemeye devam et ovulasyon testi bırakma
Üzülme canım illa ki olcak nasip kısmet incir de yumurta geliştiriyo havuc da catlama yapıyo her gün değil de bir gün dur bir gün yap yada tam 48 saat arayla ilişki insallah nasip olur hayırlısı olsunVallaha anlamadim doktordan geldim biraz önce döllenme yapmamis dedi bide hiç es gecmedim nasil oldu anlamadim bende kist falan yok hamdolsun ama cok şaşırdım kısmet değilmiş ne diyelim karanfili kaynatip içmek LH salgilattiryormus yumurta catlatiyormus bana eski bi ebe söyledi bende denedim pik yaptı 1 hafta hic es gecmedik o kadarki ilişkiden bunaldik nasil oldu anlayamadık eşimde bende saskiniz
AminÜzülme canım illa ki olcak nasip kısmet incir de yumurta geliştiriyo havuc da catlama yapıyo her gün değil de bir gün dur bir gün yap yada tam 48 saat arayla ilişki insallah nasip olur hayırlısı olsun
Merhabalar yazdıklarınızı okudum fakat internetten araştırmama göre ovulasyon testleri gebelik belirtisi vermediğini okudum ama çünkü ovulasyonda LH değeri ölçülüyor. Ama gebelikte hcg hormonu ölçülüyor.3.gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim adete 2-3 gün kala 2.çizgi sizinkinden koyuydu ertesi gün daha da koyulaşmıştı pik yapar gibi. Maalesef gebeliğim ilerlemedi kürtaj oldum Allah size ve isteyen çabalayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
İkisi de birbirine benzer canım o yüzden kırmızı çıkıyor zatenMerhabalar yazdıklarınızı okudum fakat internetten araştırmama göre ovulasyon testleri gebelik belirtisi vermediğini okudum ama çünkü ovulasyonda LH değeri ölçülüyor. Ama gebelikte hcg hormonu ölçülüyor.Eki Görüntüle 3062537
Evet biliyorum bende okumuştum ama hamile değilken yaptığımda çok silik bir çizgi varken hamile kaldığım ay çizgi kırmızıydı yani arkdaşın da yazdığı gibi bu iki hormon benzerlik taşıdığı için çoğu zaman doğru çıkıyor.Merhabalar yazdıklarınızı okudum fakat internetten araştırmama göre ovulasyon testleri gebelik belirtisi vermediğini okudum ama çünkü ovulasyonda LH değeri ölçülüyor. Ama gebelikte hcg hormonu ölçülüyor.Eki Görüntüle 3062537
Aaa ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası. Peki bunu eczaneden ne diyerek alıyoruz direk söylesek anlıyorlar mı ?Evet biliyorum bende okumuştum ama hamile değilken yaptığımda çok silik bir çizgi varken hamile kaldığım ay çizgi kırmızıydı yani arkdaşın da yazdığı gibi bu iki hormon benzerlik taşıdığı için çoğu zaman doğru çıkıyor.
Anladım. Ben hiç yapmadım o testi uyguluma üstünden kontrol ediyorum ama bugün regli döngüm kısalmış ve şuan sistem çöktüİkisi de birbirine benzer canım o yüzden kırmızı çıkıyor zaten
Ovulasyon testi almak istiyorum dersen verirler artımed var 5 li bide labaquik var ikili satılıyo eczaneler deAnladım. Ben hiç yapmadım o testi uyguluma üstünden kontrol ediyorum ama bugün regli döngüm kısalmış ve şuan sistem çöktüo yüzden doğurganlık dönemimi hesaplayamıyorum ve reglimi iki gün geçti kısmet artık
Tamam teşekkür ederimOvulasyon testi almak istiyorum dersen verirler artımed var 5 li bide labaquik var ikili satılıyo eczaneler de
İnsallah olmustur hakkında hayırlısı olsunTamam teşekkür ederimbugünki beta değerim yarın çıkıcak eğer olumsuz sonuçlanırsa dediğiniz gibi takibini ordan yaparım çok sağolun
İnşallah nasip rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin inşallahİnsallah olmustur hakkında hayırlısı olsun
Ovulasyon veya yumurtlama testi derseniz eczacılar biliyor ama ben birkaç kez küçük ilçelerdeki eczanelerden bulamamıştım genelde büyük yerlerde daha rahat bulunuyor ama sonra hep internetten aldım toplu şekilde çünkü eczanede satılan 2 adet benim aldığım yıllarda 30 lira falandı şimdi nasıl bilmiyorum. Netten topluca almak daha uygun.Aaa ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası. Peki bunu eczaneden ne diyerek alıyoruz direk söylesek anlıyorlar mı ?
5 lisi 49 2 lisi 28 liraydı yetmiyor tabi netten almak daha mantıklı ama cok pahalandı sımdı 50 li 230 240 liraOvulasyon veya yumurtlama testi derseniz eczacılar biliyor ama ben birkaç kez küçük ilçelerdeki eczanelerden bulamamıştım genelde büyük yerlerde daha rahat bulunuyor ama sonra hep internetten aldım toplu şekilde çünkü eczanede satılan 2 adet benim aldığım yıllarda 30 lira falandı şimdi nasıl bilmiyorum. Netten topluca almak daha uygun.
Maalesef aynen öyle fiyatlar çok arttı ben en son 5-6 ay önce almıştım 20'li olanından daha fazlası çok pahalı gelmişti. Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin.5 lisi 49 2 lisi 28 liraydı yetmiyor tabi netten almak daha mantıklı ama cok pahalandı sımdı 50 li 230 240 liraher sey uctu maalesef
Amin canım ben 50 li almıştım 25 i kaldı hersey uctu ne ucuz ki ya insallah rabbim tez zaman da nasip etsin isteyen herkeze ben ogluma da ovulasyon kullanarak hamile kaldım bu gebeliği de ikinci buna da ovulasyon kullanarak hamile kaldımMaalesef aynen öyle fiyatlar çok arttı ben en son 5-6 ay önce almıştım 20'li olanından daha fazlası çok pahalı gelmişti. Allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Tamam sağolun internetten araştırırım biraz. İstanbulda yaşıyorum rahat bulurum heralde eczanelerdeOvulasyon veya yumurtlama testi derseniz eczacılar biliyor ama ben birkaç kez küçük ilçelerdeki eczanelerden bulamamıştım genelde büyük yerlerde daha rahat bulunuyor ama sonra hep internetten aldım toplu şekilde çünkü eczanede satılan 2 adet benim aldığım yıllarda 30 lira falandı şimdi nasıl bilmiyorum. Netten topluca almak daha uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?