Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde gebelik öğrenen adaylar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam yapicam bakalim ne cikicak
Benim ovu testim bugün dünden silik çıktı sanırım ben adet olucam daha 10 gün var ama adet olacakmisim gibi belirtileri var şimdiden birkaç gündür ya erken adet olucam adet öncesi sendromlar olabilir ben ümidimi kaybettim insallah senin pozitif çıkar

Bence boşuna ümidini kaybetme neticede ovu testi pek güven olmaz bide 10 gun var diyosun zaten gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen ayni tek tük farklılıkları var sadece

Bence boşuna ümidini kaybetme neticede ovu testi pek güven olmaz bide 10 gun var diyosun zaten gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen ayni tek tük farklılıkları var sadece
Benim pko var 9 aydır olmuyor valla her ay ümit etmekten yoruldum zaar olmayacak o yüzden umitlenip üzülmek istemiyorum sana dua edeceğim inşallah güzel haberini alırız

Saolun yaptim ama birşey cikmadi bu adetten sonra yapilan testlerden yaptim bı tane hic birşey çıkmadı adeti bekleyecem artik
Adete 6 gün kala öğrenmiştim ben önce ovulasyon yaptım baktım koyu cıkıyor kızarıyo hemen gebelik testi yaptım cıktı bak senin için buldum geçmişten ilk ovulasyon testi ikinci gebelik testi

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-28-16-02-47-765_com.google.android.apps.photos.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 307
  • Screenshot_2022-04-28-16-02-26-048_com.google.android.apps.photos.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 307
Adete 6 gün kala öğrenmiştim ben önce ovulasyon yaptım baktım koyu cıkıyor kızarıyo hemen gebelik testi yaptım cıktı bak senin için buldum geçmişten ilk ovulasyon testi ikinci gebelik testi
Allah razi olsun benim ovulasyon testide seninki gibi cikiyor hcg de birsey cikmadi ama benim adet haftaya cuma bu adetten 1 hafta sonra yapilan testler var ya ondan yapmistim bu ayin 25 26 si yaptigim ovulasyon testler hep bu sekilde cikti biraz oncede yaptim alttaki gibi çıktı attım çöpe

Eklentiler

• IMG20220425131434.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 299
Benim de bu renk acaba test yaptıktan ne kadar sonra çektiniz bu fotoğrafı bana benimki açık renk geldi durdukça kuruma çizgisi daha beliriyor sadece

Benim de bu renk acaba test yaptıktan ne kadar sonra çektiniz bu fotoğrafı bana benimki açık renk geldi durdukça kuruma çizgisi daha beliriyor sadece
Üstündeki bulutumsu renk dagilinca çıktı ortaya canim yani 5 dakika icersinde

Birde belitileriniz nelerdi catlama sonrasi merak ettim benim sadece bu iki gün icersinde kasik ağrım kesildi ama göğüs hassasiyetim yumurtlamadan itibaren devam ediyor birde acayip sekilde bu ay biber salcasi sürüp yedim bide domates anlamadim gitti vallaha

Ben de 10 dk içinde belirdi düne göre açık renk geldi o yüzden sordum ben daha da koyu olması gerektiğini düşünüyordum da
Hayırlısı olsun umutsuzluk seytandandir uymamak lazim Rabbim yardımcımız olsun umarım Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldurur hayirlisi ne diyelim en iyisi düşünmemek

2 gün daha gecsın erken gebelik al mutlaka
Benim hamile kalınca burnum kanar en belirgin o birde akıntı sürekli yumurtlama da olan akıntı gibi akıntı okuyo beyaz kremsi sonrası da göğüsler adet olcak gibi olur kasık batması bu herkez de olmaz kimi cekilme der bacagım da herkes farklı hisseder belirgin bunlar canım testler bu arada labaquikdi benim yaptıklarım artımed ve erken gebelik olarak prodüktör early cok hassas bulursan al dene

O zaman ben erken gebelik testi alayim bayramda yapayim bakalim belki çifte bayram yaşarım

Benim diger hamileligimde kasik agrisi yasadim yerlesmeye bi kac gün kala kesilmişti kasiklarim çok sertti göğüslerim cok sizlardi bacagimin üstü yanardi gündüzde çok agrirdi 6.ci haftadan sonra gecti ondan sonrada cok bulanmaya baslamistim

Evet canım benim de daha yeni yebi geciyo 6 hafta bi basladı bulantı kusma odur budur cekıyorum insallah gorceksin oyle hissediyorum mutlaka beni etiketle olur mu yapınca test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…