• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde gebelik öğrenen adaylar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım. Ben hiç yapmadım o testi uyguluma üstünden kontrol ediyorum ama bugün regli döngüm kısalmış ve şuan sistem çöktü 😂 o yüzden doğurganlık dönemimi hesaplayamıyorum ve reglimi iki gün geçti kısmet artık
Canım internetten alana toplu olarak ben öyle yaptım bir günde kargoya verildi bugün elime geçecek adetim yeni bitti her gün aynı saatte genelde öğleden sonra önerilir iki saat hiç sıvı almadan yapılan idrarla testi yapıyorsun. Benim internetten aldığım test 20 li yanında gebelik testi de var hatta ondan al.

Canım internetten alana toplu olarak ben öyle yaptım bir günde kargoya verildi bugün elime geçecek adetim yeni bitti her gün aynı saatte genelde öğleden sonra önerilir iki saat hiç sıvı almadan yapılan idrarla testi yapıyorsun. Benim internetten aldığım test 20 li yanında gebelik testi de var hatta ondan al.
Aaa çok teşekkür ederim link içinde ☺️ Ama bu ay adet olamadım henüz gebelikte yokmuş acaba geç döllenme mi oldu bilmiyorum kansızlık için ilaç verdiler onları kullanacağım adet söktürücü kullan dedi doktor ama tedirginim kullanıp kullanmamak konusunda 😔

Aaa çok teşekkür ederim link içinde ☺️ Ama bu ay adet olamadım henüz gebelikte yokmuş acaba geç döllenme mi oldu bilmiyorum kansızlık için ilaç verdiler onları kullanacağım adet söktürücü kullan dedi doktor ama tedirginim kullanıp kullanmamak konusunda 😔
Adet geciktikçe döngü de yumurtlama da kayıyor düzen bozuluyor yani ben her ay olduğu gibi ısrarla geç döllenmedir diye bekliyordum 42 de oldum bu ay adet düşün nasıl gecikti. Sen bilirsin tabi kullanma ben de kullanmazdım kullanmıyorum da😂 sonra hemen başla teste bence yumurtlama tarihini bekleme her gün yap

Tamam sağolun internetten araştırırım biraz. İstanbulda yaşıyorum rahat bulurum heralde eczanelerde ☺️
Ne demek rica ederim. Evet İstanbulda çok daha rahat bulursunuz. En hayırlı vakitte gönlünüze göre bir evlat nasip olsun.

Son düzenleme:
Amin canım ben 50 li almıştım 25 i kaldı hersey uctu ne ucuz ki ya insallah rabbim tez zaman da nasip etsin isteyen herkeze ben ogluma da ovulasyon kullanarak hamile kaldım bu gebeliği de ikinci buna da ovulasyon kullanarak hamile kaldım
Maşallah Allah bağışlasın, bu bebeği de sağ salim kucağınıza almak nasip olsun. Benim iki kızım var ovulasyon kullanmadım adet bitimi gün aşırı hamile kaldım yıllar sonra 3.bebeği istedik ovulasyon ile takip yaptım hamile kaldım fakat maalesef 8.haftada kalbi durmuş bebeğimin çok ağır grip geçirmiştim o ay, etkisi oldu mu bilmiyorum doktorum virüs yüzünden olabilir de olamayabilir de dedi. Allah önce olmayana sonra da annelik duygusunu tekrardan tatmak isteyene nasip etsin.

Maşallah Allah bağışlasın, bu bebeği de sağ salim kucağınıza almak nasip olsun. Benim iki kızım var ovulasyon kullanmadım adet bitimi gün aşırı hamile kaldım yıllar sonra 3.bebeği istedik ovulasyon ile takip yaptım hamile kaldım fakat maalesef 8.haftada kalbi durmuş bebeğimin çok ağır grip geçirmiştim o ay, etkisi oldu mu bilmiyorum doktorum virüs yüzünden olabilir de olamayabilir de dedi. Allah önce olmayana sonra da annelik duygusunu tekrardan tatmak isteyene nasip etsin.
Amin canım olabilir belki grip oldum sandın korona geçirdin olmuş olabilir kan da pıhtılaşma yaptığını söyluyolar rabbim bi daha yasatmasın ben de cok istiyorum bi kızım olsun henüz cinsiyetimiz belli değil merakla bekliyorum 🥰🙏🤲 rabbim tez zaman da sana sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin

Adet geciktikçe döngü de yumurtlama da kayıyor düzen bozuluyor yani ben her ay olduğu gibi ısrarla geç döllenmedir diye bekliyordum 42 de oldum bu ay adet düşün nasıl gecikti. Sen bilirsin tabi kullanma ben de kullanmazdım kullanmıyorum da😂 sonra hemen başla teste bence yumurtlama tarihini bekleme her gün yap
Adet söktürücü kullanmıcam ama kansızlık ilacını kullanmam gerekiyormuş.

Amin canım olabilir belki grip oldum sandın korona geçirdin olmuş olabilir kan da pıhtılaşma yaptığını söyluyolar rabbim bi daha yasatmasın ben de cok istiyorum bi kızım olsun henüz cinsiyetimiz belli değil merakla bekliyorum 🥰🙏🤲 rabbim tez zaman da sana sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin
Amin canım inşallah. Senin de gönlüne göre olsun sağlıcakla ama bir tane daha erkek olursa da oğlun için çok iyi olur ömürlük arkadaş, kız da erkek olsa her türlüsü güzel olacaktır. Benim de gönlümden erkek geçiyor ne yalan söyleyeyim ne yoksa o isteniyor ama elbette hayırlısı sağlıklısı dışında önemi yok.

Ya şimdi cidden cok pahalanmis gecen sene 50 tanesini 60 tl ye almistim bu sene 300 küsur hep fiyatlar uçmuş

Merhaba benim de adetime on gün varken bebetime gebelik testi yapmıştım 5 dk içimde ikinci çizgi gölge şeklinde çıktı . Farklı bir marka erken gebelik testi yaptım 20 dkk sonra kıl gibi hayalet çizgi çıktı . Suan adetime 1 hafta kaldı ovulasyon testi ile takip etmeye calısyorum ,3 gündür bu sekılde çıkıyor . Gebeliğini ovulasyon testi ile öğrenen var mı

Eklentiler

• 99773264-DE9D-41DC-B554-F6C46490A1F7.jpeg
    99773264-DE9D-41DC-B554-F6C46490A1F7.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 44
Back