Ovu testi var mı onu denesen yine koyu çıkacak mı baksanSaolun yaptim ama birşey cikmadi bu adetten sonra yapilan testlerden yaptim bı tane hic birşey çıkmadı adeti bekleyecem artik
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde gebelik öğrenen adaylar bakabilirmi
- Konu Sahibi Melek0661
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Akşam yapicam bakalim ne cikicakOvu testi var mı onu denesen yine koyu çıkacak mı baksan
Benim ovu testim bugün dünden silik çıktı sanırım ben adet olucam daha 10 gün var ama adet olacakmisim gibi belirtileri var şimdiden birkaç gündür ya erken adet olucam adet öncesi sendromlar olabilir ben ümidimi kaybettim insallah senin pozitif çıkarAkşam yapicam bakalim ne cikicak
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Bence boşuna ümidini kaybetme neticede ovu testi pek güven olmaz bide 10 gun var diyosun zaten gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen ayni tek tük farklılıkları var sadeceBenim ovu testim bugün dünden silik çıktı sanırım ben adet olucam daha 10 gün var ama adet olacakmisim gibi belirtileri var şimdiden birkaç gündür ya erken adet olucam adet öncesi sendromlar olabilir ben ümidimi kaybettim insallah senin pozitif çıkar
Benim pko var 9 aydır olmuyor valla her ay ümit etmekten yoruldum zaar olmayacak o yüzden umitlenip üzülmek istemiyorum sana dua edeceğim inşallah güzel haberini alırızBence boşuna ümidini kaybetme neticede ovu testi pek güven olmaz bide 10 gun var diyosun zaten gebelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen ayni tek tük farklılıkları var sadece
- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Adete 6 gün kala öğrenmiştim ben önce ovulasyon yaptım baktım koyu cıkıyor kızarıyo hemen gebelik testi yaptım cıktı bak senin için buldum geçmişten ilk ovulasyon testi ikinci gebelik testiSaolun yaptim ama birşey cikmadi bu adetten sonra yapilan testlerden yaptim bı tane hic birşey çıkmadı adeti bekleyecem artik
Eklentiler
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Allah razi olsun benim ovulasyon testide seninki gibi cikiyor hcg de birsey cikmadi ama benim adet haftaya cuma bu adetten 1 hafta sonra yapilan testler var ya ondan yapmistim bu ayin 25 26 si yaptigim ovulasyon testler hep bu sekilde cikti biraz oncede yaptim alttaki gibi çıktı attım çöpeAdete 6 gün kala öğrenmiştim ben önce ovulasyon yaptım baktım koyu cıkıyor kızarıyo hemen gebelik testi yaptım cıktı bak senin için buldum geçmişten ilk ovulasyon testi ikinci gebelik testi
Eklentiler
Benim de bu renk acaba test yaptıktan ne kadar sonra çektiniz bu fotoğrafı bana benimki açık renk geldi durdukça kuruma çizgisi daha beliriyor sadeceAllah razi olsun benim ovulasyon testide seninki gibi cikiyor hcg de birsey cikmadi ama benim adet haftaya cuma bu adetten 1 hafta sonra yapilan testler var ya ondan yapmistim bu ayin 25 26 si yaptigim ovulasyon testler hep bu sekilde cikti biraz oncede yaptim alttaki gibi çıktı attım çöpe
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Üstündeki bulutumsu renk dagilinca çıktı ortaya canim yani 5 dakika icersindeBenim de bu renk acaba test yaptıktan ne kadar sonra çektiniz bu fotoğrafı bana benimki açık renk geldi durdukça kuruma çizgisi daha beliriyor sadece
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Birde belitileriniz nelerdi catlama sonrasi merak ettim benim sadece bu iki gün icersinde kasik ağrım kesildi ama göğüs hassasiyetim yumurtlamadan itibaren devam ediyor birde acayip sekilde bu ay biber salcasi sürüp yedim bide domates anlamadim gitti vallahaAdete 6 gün kala öğrenmiştim ben önce ovulasyon yaptım baktım koyu cıkıyor kızarıyo hemen gebelik testi yaptım cıktı bak senin için buldum geçmişten ilk ovulasyon testi ikinci gebelik testi
Ben de 10 dk içinde belirdi düne göre açık renk geldi o yüzden sordum ben daha da koyu olması gerektiğini düşünüyordum daÜstündeki bulutumsu renk dagilinca çıktı ortaya canim yani 5 dakika icersinde
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Hayırlısı olsun umutsuzluk seytandandir uymamak lazim Rabbim yardımcımız olsun umarım Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldurur hayirlisi ne diyelim en iyisi düşünmemekBen de 10 dk içinde belirdi düne göre açık renk geldi o yüzden sordum ben daha da koyu olması gerektiğini düşünüyordum da
- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
2 gün daha gecsın erken gebelik al mutlakaAllah razi olsun benim ovulasyon testide seninki gibi cikiyor hcg de birsey cikmadi ama benim adet haftaya cuma bu adetten 1 hafta sonra yapilan testler var ya ondan yapmistim bu ayin 25 26 si yaptigim ovulasyon testler hep bu sekilde cikti biraz oncede yaptim alttaki gibi çıktı attım çöpe
Benim hamile kalınca burnum kanar en belirgin o birde akıntı sürekli yumurtlama da olan akıntı gibi akıntı okuyo beyaz kremsi sonrası da göğüsler adet olcak gibi olur kasık batması bu herkez de olmaz kimi cekilme der bacagım da herkes farklı hisseder belirgin bunlar canım testler bu arada labaquikdi benim yaptıklarım artımed ve erken gebelik olarak prodüktör early cok hassas bulursan al deneBirde belitileriniz nelerdi catlama sonrasi merak ettim benim sadece bu iki gün icersinde kasik ağrım kesildi ama göğüs hassasiyetim yumurtlamadan itibaren devam ediyor birde acayip sekilde bu ay biber salcasi sürüp yedim bide domates anlamadim gitti vallaha
Hayırlısı olsunHayırlısı olsun umutsuzluk seytandandir uymamak lazim Rabbim yardımcımız olsun umarım Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldurur hayirlisi ne diyelim en iyisi düşünmemek
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
O zaman ben erken gebelik testi alayim bayramda yapayim bakalim belki çifte bayram yaşarım2 gün daha gecsın erken gebelik al mutlaka
Benim hamile kalınca burnum kanar en belirgin o birde akıntı sürekli yumurtlama da olan akıntı gibi akıntı okuyo beyaz kremsi sonrası da göğüsler adet olcak gibi olur kasık batması bu herkez de olmaz kimi cekilme der bacagım da herkes farklı hisseder belirgin bunlar canım testler bu arada labaquikdi benim yaptıklarım artımed ve erken gebelik olarak prodüktör early cok hassas bulursan al dene
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Benim diger hamileligimde kasik agrisi yasadim yerlesmeye bi kac gün kala kesilmişti kasiklarim çok sertti göğüslerim cok sizlardi bacagimin üstü yanardi gündüzde çok agrirdi 6.ci haftadan sonra gecti ondan sonrada cok bulanmaya baslamistim2 gün daha gecsın erken gebelik al mutlaka
Benim hamile kalınca burnum kanar en belirgin o birde akıntı sürekli yumurtlama da olan akıntı gibi akıntı okuyo beyaz kremsi sonrası da göğüsler adet olcak gibi olur kasık batması bu herkez de olmaz kimi cekilme der bacagım da herkes farklı hisseder belirgin bunlar canım testler bu arada labaquikdi benim yaptıklarım artımed ve erken gebelik olarak prodüktör early cok hassas bulursan al dene
- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Evet canım benim de daha yeni yebi geciyo 6 hafta bi basladı bulantı kusma odur budur cekıyorum insallah gorceksin oyle hissediyorum mutlaka beni etiketle olur mu yapınca testBenim diger hamileligimde kasik agrisi yasadim yerlesmeye bi kac gün kala kesilmişti kasiklarim çok sertti göğüslerim cok sizlardi bacagimin üstü yanardi gündüzde çok agrirdi 6.ci haftadan sonra gecti ondan sonrada cok bulanmaya baslamistim
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
Tamamdır hamile duasi kabul olurmuş bana dua etEvet canım benim de daha yeni yebi geciyo 6 hafta bi basladı bulantı kusma odur budur cekıyorum insallah gorceksin oyle hissediyorum mutlaka beni etiketle olur mu yapınca test
- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Ederim canım öyle gecırdım içimden inan ki gorceksin ikinci kez kızaran genel de gebeliğe cıkıyorTamamdır hamile duasi kabul olurmuş bana dua et
- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
İnşallah canim Rabbim agzindan duyursun inşallahEderim canım öyle gecırdım içimden inan ki gorceksin ikinci kez kızaran genel de gebeliğe cıkıyor