Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde gebelik öğrenen adaylar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek0661

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
563
310
23
34
Kizlar ben 35 günde 1 adet oluyorum daha once ölü dogum yaptim bu ay gebeliğe kendimi hazir hissettim ovulasyon testi yapmaya basladim 31 mart adet gunumdu ayin 16 si yumurtam catladi 13. De pik yapti ve biraz önce ovulasyon testi yaptim tek olarak aticam onu diger peçetenin ustundekilerde adetten hemen sonraki yaptiklarim ovulasyon testim kizarmaya başladı yinemi yumurtluyorum dunde yapmıştım ama onu attım çöpe keske atmasaymisim oda biraz daha silikti belirtilere gelirse yumurtlama gunu göğüslerim cok sizlamisti ve ogunden beridir adet sancisi gibi sancim var sol kasikta sari akintim var ama yogun degil üst bacak yanmam var diger gebeligimdede ust bacagim cok yanardi bel ağrım var ara ara sicak basiyor ayaklarima kac kat corap giydim yine üşüyor halen göğüslerim sızlıyor aklim karıştı anlayan bakabilirmi gebelikmi var yoksa tekrami yumurtluyorum en son ki test bugün yaptim ovulasyondan gebelik ogrenenler yazarsa cok mutlu olurum

Son düzenleme:
Yok mu yardımcı olabilecek kimse (

Yok mu yardımcı olabilecek kimse (
Canım ben de aynı durumdayim şu an ben yeniden yumurtlama olabilir mi diye düşündüm bazen olabiliyormuş ama iki aydır takip yapıyorum ben de bir önceki takibimde silikleşince öyle silik silik girmişti şimdi catlamadan iki gün sonra yaptım yeniden koyulaşmaya başlamış ben de konu açıp sordum hatta az evvel henüz cevap alamadım

Sendedemi ayni belirtiler var

3.gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim adete 2-3 gün kala 2.çizgi sizinkinden koyuydu ertesi gün daha da koyulaşmıştı pik yapar gibi. Maalesef gebeliğim ilerlemedi kürtaj oldum Allah size ve isteyen çabalayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Amin cümlemize Kadir gecenizde mübarek olsun ama ben yumurtlama üstünden 10 gün gecince yaptim haftaya tekrar yapicam ama kasik agrisi hariç belirtiler devam ediyor inşallah kucagimiza aliriz yavrularımızı benimde bebegim yaşamadı ölü dogum yaptim cok zor ama gunahsiz yavrum cennette kendimi öyle teselli ediyorum Allah kimseye yasatmasin

Sizin de kadir geceniz mübarek olsun Allah bütün dualarınızı kabul etsin. Bazen testlerde çıkmıyor hatta adeti 3-5 gün geçtikten sonra anca silik çizgiyi görenler var umarım en hayırlı vakitte sağlıklı gebelik haberini alırsınız. Bebeğiniz için çok üzüldüm bir kadının yaşayabileceği en büyük acı ama biliyoruz ki onlar orda annelerini bekliyorlar Allah sağlıklı uzun ömürlü bir tane daha evlat nasip edecektir yavrunuz sadece vaktini bekliyor.

Ben hep öyle dedim zaten ahirette görüşürüz annem diye öyle avuttum kendimi evlat acısı zor derlerdi haklilarmis Rabbim öyle uygun görmüş öyle olmuş yoksa onunla beraber bende ölüyordum yapcak birşey yok elden birsey gelmiyor malesef inşallah bu ay benimledir bebegim umarim kucaklariz yavrularimizi

Babası olmayana yetim annesi olmayana öksüz derler ama evladını kaybetmiş anneye söylenecek hiçbir söz yok. İnşallah bu ay gelir gelmezse bile sakın üzüntüye strese girmeyin elbette gelecek o vaktini biliyor. Çok çok Amin hayırlı vakitte nasip olsun herkese.

Canım elinde gebelik testi varsa bi yap silik de olsa cıkacaktır ben de bu sekılde öğrendim suan ikinci bebişime hamileyim

Canım elinde gebelik testi varsa bi yap silik de olsa cıkacaktır ben de bu sekılde öğrendim suan ikinci bebişime hamileyim
Allah anali babali büyütsün inşallah var şimdi yapimmi yoksa sabahmi yapayim

Allah anali babali büyütsün inşallah var şimdi yapimmi yoksa sabahmi yapayim
Bence sabahı bekle canım ilk idrar ile daha garanti olsun şu an adetin gecikmiş miydi sabah konuşmuştuk senle

İstersen biraz daha bekle olmadı böyle demesi kolay da işte beklemesi zor yaparsan da haber et
Yaptimda cikmadi birsey ama bu adetten sonra yapilanlardan yaptım adetin gecmesini bekleyim en iyisi ben

Sımdı yapsan daha iyi ilk idrarla canım ama yap kızarmaya basladı mı silik de olsa cıkıyor günaydın bu arada
Saolun yaptim ama birşey cikmadi bu adetten sonra yapilan testlerden yaptim bı tane hic birşey çıkmadı adeti bekleyecem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…