- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
- 18
Sabah tekrar test yaptın mı?Gebelik testi yaptm akşam negatif markası bebetime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah tekrar test yaptın mı?Gebelik testi yaptm akşam negatif markası bebetime
Yok daha yapmadmSabah tekrar test yaptın mı?
Valla bnde heveslenmiştim de hayalet çşzgi bile yokNası ya ben emindim gebesin diye
Adeti 1 gün geçsin en azndan bdaha yapaym bi ta e daha testm var lh denicem ama tekrarTestte daha çıkmamış olabilir tekrarlatın gebelik testlerinizi
Hamilesin canim Hayirli olsun inşallah darisi isteyenlereAyy eşim almıyo zamanında paket paket netten aldırdm bıktı adam bekle adetn bile geçmedi daha diyo yumurtluyo olamam demi 3 gün üstüste pızitif
Hcg testim dün negatif çıktı amaHamilesin canim Hayirli olsun inşallah darisi isteyenlere
Hcg testim dün negatif çıktı
Amin inşaallah adetim bir hün geçince tekrarlicam testiAy nasip bende adetime bir gün kala test yaptim benimkide negatif cikti hayal kirikliğina uğradim çok istiyom bugün adet olmam lazim daha olmadim hayirlisi olur inşallah
Olabilir ama 3 gün üstüste dedm yumurtlama mı olur bugün bdaha yapcm lh testiBence o zaman yumurtlamadır . Adet düzensiz görüyorsan geç yumurtlama olur bence geç yumurtladın canım
Bilmem ki canım ya lh hormonun yüksektir adete yakın lh hormon yükseliyor . Ya da gebelik ihtimali olabilir . Bence hamilelik testi yapOlabilir ama 3 gün üstüste dedm yumurtlama mı olur bugün bdaha yapcm lh testi
Demekki yumurtlamaymış koyu çıkmasının nedeniBugğnki testm biraz silikleşmiş sanırım yumurtlamaydı 3 gün süren bu siliklik yeterli mi daha mı çok silik olması gerek acaba yumurtlama için
Ovulasyon testiyle gebelik bakılmaz. Belki ikinci kkez yumurtlama oluyor gebelik testi yapın. Yoksa burda boşuna umutlanip üzülürsünüzBazen düzensiz adet oluyorm bu ay normal olcaksa 4 gün falan var adete yumurtlama akıntısını adetimin 14.günü görmüştm değerlendirdm yumurtladm mı bilmiyorum tabi ama test yapmamıştm dün ve bugün lh testi yaptm hayatımda ilkkez çift gördm lh bugün yaptığım üstteki c çizgisinden daha koyu t hamilelik olabilir mi
Elimde ne varsa onu yapıyorum işteOvulasyon testiyle gebelik bakılmaz. Belki ikinci kkez yumurtlama oluyor gebelik testi yapın. Yoksa burda boşuna umutlanip üzülürsünüz
Şimdi yarın adet günümdü yumurtlamaysa 15 gnra adet olcam dimiDemekki yumurtlamaymış koyu çıkmasının nedeni
Ayy çok güzel benim de böyleydi3 gündür yapıyorum
Ama benm bugün 5.yaptığım biraz silik çıktıAyy çok güzel benim de böyleydi