Ya sen hamilesin zaten tereddüt etmesine gerek yokkAyy eşim almıyo zamanında paket paket netten aldırdm bıktı adambekle adetn bile geçmedi daha diyo yumurtluyo olamam demi 3 gün üstüste pızitif
Dur bdaha arym istiyeym işte ama alabilir belkiYa sen hamilesin zaten tereddüt etmesine gerek yokk
Hayırlı olsyn sağlıcakla kucağına al inşaallah adetn geçti mi pekiBuda gebelik testim Eki Görüntüle 2736940 inşallah vardır
Sağol teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. Bugün batHayırlı olsyn sağlıcakla kucağına al inşaallah adetn geçti mi peki
Eğer 3 gün çıkarsa kist olabilir yumurtlamanın dışında pozitif çıkarsa hamilesin.Benim adetlerm düzensz bazen düzenli oluyo eğer bu ay düzenli olcağım bir aysa 2 gğn var bata. Yumurtlamada 3 gün pozitif çıkmaz dimi
Hangi takviyeyi kullanıyorsunEğer 3 gün çıkarsa kist olabilir yumurtlamanın dışında pozitif çıkarsa hamilesin.Aslında benim adetlerimde düzensizdi doktor bana özel takviye edici gıda yazdı 2 ay onu kullandım düzene soktu günü gününe regl oldum. Ve ayrıca kullandığım takviye edici gıda yumurtanın büyüyüp çatlamasını kolaylaştırıp hemen hamile kalınıyor.
Özelden yazdım isminiHangi takviyeyi kullanıyorsun
Eğer 3 gün çıkarsa kist olabilir yumurtlamanın dışında pozitif çıkarsa hamilesin.Aslında benim adetlerimde düzensizdi doktor bana özel takviye edici gıda yazdı 2 ay onu kullandım düzene soktu günü gününe regl oldum. Ve ayrıca kullandığım takviye edici gıda yumurtanın büyüyüp çatlamasını kolaylaştırıp hemen hamile kalınıyor.
Eğer bu ay birden kist oluşmadıysa öle bi problemim yoktuEğer 3 gün çıkarsa kist olabilir yumurtlamanın dışında pozitif çıkarsa hamilesin.Aslında benim adetlerimde düzensizdi doktor bana özel takviye edici gıda yazdı 2 ay onu kullandım düzene soktu günü gününe regl oldum. Ve ayrıca kullandığım takviye edici gıda yumurtanın büyüyüp çatlamasını kolaylaştırıp hemen hamile kalınıyor.
Peki yumurtlamadan sonra bu testlere kadar başka test yaptınız mı yoksa ilk bunlar mı? Ben de takip ediyorum da o yüzden soruyorum benim adete 7-9 gün var t baya silik çıkıyor umudum kalmadıBazen düzensiz adet oluyorm bu ay normal olcaksa 4 gün falan var adete yumurtlama akıntısını adetimin 14.günü görmüştm değerlendirdm yumurtladm mı bilmiyorum tabi ama test yapmamıştm dün ve bugün lh testi yaptm hayatımda ilkkez çift gördm lh bugün yaptığım üstteki c çizgisinden daha koyu t hamilelik olabilir mi
Bu yumurtlamada test kullanmadm bildiğin baya üşendim ya sabah uyandm gögüs uçlarum acıyo snra geçti bir gün oldu sdc bde sağ kasıkta hafif hafif batmalar var elimde lh testi vardı onu yaptm çift çizgi öle 3 gün yaptm hala pozitif yaniPeki yumurtlamadan sonra bu testlere kadar başka test yaptınız mı yoksa ilk bunlar mı? Ben de takip ediyorum da o yüzden soruyorum benim adete 7-9 gün var t baya silik çıkıyor umudum kalmadı
Aa bide adete yakın pozitif olur diyolar gebelik varsa senin daha var ama çok erken bnm 2 gn kaldıBu yumurtlamada test kullanmadm bildiğin baya üşendim ya sabah uyandm gögüs uçlarum acıyo snra geçti bir gün oldu sdc bde sağ kasıkta hafif hafif batmalar var elimde lh testi vardı onu yaptm çift çizgi öle 3 gün yaptm hala pozitif yani
Yani bnm adete yakın veya adetken göğüslerim hassaslaşmaz çoğu kişide var bu bnde ykBu yumurtlamada test kullanmadm bildiğin baya üşendim ya sabah uyandm gögüs uçlarum acıyo snra geçti bir gün oldu sdc bde sağ kasıkta hafif hafif batmalar var elimde lh testi vardı onu yaptm çift çizgi öle 3 gün yaptm hala pozitif yani
Ben 4 gün önceden beri yapıyorum 2 güne bir, dediğim gibi bugün yaptım çok silik 7 -9 gün var. Ara ara bakıcam ama kasık ağrısı çok erken başladı ya yumurtlama oldu ertesi gününden beri ağrıyoAa bide adete yakın pozitif olur diyolar gebelik varsa senin daha var ama çok erken bnm 2 gn kaldı
Şuan 4 gün mü var regline? Başka herhangi bir belirtin var mı kasık ağrısı dışındaBu yumurtlamada test kullanmadm bildiğin baya üşendim ya sabah uyandm gögüs uçlarum acıyo snra geçti bir gün oldu sdc bde sağ kasıkta hafif hafif batmalar var elimde lh testi vardı onu yaptm çift çizgi öle 3 gün yaptm hala pozitif yani
Yumurtlamadan snra kasık ağrısı devam eden hamile kalan çok okudm burdaBen 4 gün önceden beri yapıyorum 2 güne bir, dediğim gibi bugün yaptım çok silik 7 -9 gün var. Ara ara bakıcam ama kasık ağrısı çok erken başladı ya yumurtlama oldu ertesi gününden beri ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?