• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız gebelik olabilir mi?

Pelember

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
194
75
28
35
Bazen düzensiz adet oluyorm bu ay normal olcaksa 4 gün falan var adete yumurtlama akıntısını adetimin 14.günü görmüştm değerlendirdm yumurtladm mı bilmiyorum tabi ama test yapmamıştm dün ve bugün lh testi yaptm hayatımda ilkkez çift gördm lh bugün yaptığım üstteki c çizgisinden daha koyu t hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20201209_201552.jpg
    IMG_20201209_201552.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 205
Bazen düzensiz adet oluyorm bu ay normal olcaksa 4 gün falan var adete yumurtlama akıntısını adetimin 14.günü görmüştm değerlendirdm yumurtladm mı bilmiyorum tabi ama test yapmamıştm dün ve bugün lh testi yaptm hayatımda ilkkez çift gördm lh bugün yaptığım üstteki c çizgisinden daha koyu t hamilelik olabilir mi
evet hamilelik

Adetine kaç gün var gwçmişse hamilelik tir bu

Back