Adete 1 gün kala yumurtlayıp o günü değerlendirip hamile kalanlar oluyor canım. Bu kişiler o günü değerlendirdikten sonra 14 gün sonra test yaparak yine aynı düzende gebelik testi yaparak sonuçlarına bakıyorlar. Yani olabilir. Bir de idrarda lh gebelikte de yükselmeye başlar yani inşallah hamilesindir. Eğer koyuluk referans çizginin koyuluğunu geçerse git gide ve sürekli böyle kalırsa, müjdeni alırsınMerhaba sizden küçük bir yardım istiyorum ben buay internetten kaset tipi ovulasyon testi aldım ayın 8 inde yumurtlama olduğunu gösterdi sonra silikleşmeye başladı dünden beri kasıklarımda arada bir batmalar ve aşırı derecede göğüs hassasiyeti olunca tekrar ovulasyon testi yaptım adetime 6 gün kaldı tekrar ovulasyon testi yaptım ve yine koyulaşmaya başladı 2. Kez yumurtlama olabilir mi
Gebelikte kesin artıyor mu cnmAdete 1 gün kala yumurtlayıp o günü değerlendirip hamile kalanlar oluyor canım. Bu kişiler o günü değerlendirdikten sonra 14 gün sonra test yaparak yine aynı düzende gebelik testi yaparak sonuçlarına bakıyorlar. Yani olabilir. Bir de idrarda lh gebelikte de yükselmeye başlar yani inşallah hamilesindir. Eğer koyuluk referans çizginin koyuluğunu geçerse git gide ve sürekli böyle kalırsa, müjdeni alırsın ❤
Aynısını ben yaşıyorum suan ve merak ediyorum altı gün var adete koyulaşıyorMerhaba sizden küçük bir yardım istiyorum ben buay internetten kaset tipi ovulasyon testi aldım ayın 8 inde yumurtlama olduğunu gösterdi sonra silikleşmeye başladı dünden beri kasıklarımda arada bir batmalar ve aşırı derecede göğüs hassasiyeti olunca tekrar ovulasyon testi yaptım adetime 6 gün kaldı tekrar ovulasyon testi yaptım ve yine koyulaşmaya başladı 2. Kez yumurtlama olabilir mi
Umarım sağlıkla hamileleik haberini alırsınız :)Aynısını ben yaşıyorum suan ve merak ediyorum altı gün var adete koyulaşıyor
hamılelık de olabılır. bhcg yı de yanlıslıkla algıladıgından ovulasyon tesı koyu cıkmaya baslıyor. 8 gun olmus . o yuzden ıhtımal verdım. rabbım hayırlısını versın. bende de 8. gun basladı 10. gun mu 11 mı yanlıs olmasın pik olmustu tekrar o zamn tabı gebelık testınde de cıkmıstı. sen de 2 3 gun sonra bı yaparsın devam eder de sılıklesmezsse:). :)Merhaba sizden küçük bir yardım istiyorum ben buay internetten kaset tipi ovulasyon testi aldım ayın 8 inde yumurtlama olduğunu gösterdi sonra silikleşmeye başladı dünden beri kasıklarımda arada bir batmalar ve aşırı derecede göğüs hassasiyeti olunca tekrar ovulasyon testi yaptım adetime 6 gün kaldı tekrar ovulasyon testi yaptım ve yine koyulaşmaya başladı 2. Kez yumurtlama olabilir mi
T çizgisi çok belli olursa hamilelik diyorlar ama tabi en doğru sonucu kan testi veriyorGebelikte kesin artıyor mu cnm
Tamam canımT çizgisi çok belli olursa hamilelik diyorlar ama tabi en doğru sonucu kan testi veriyor
Bakalım canom kısmetUmarım sağlıkla hamileleik haberini alırsınız :)
Pik canım gün aşırı değerlendirinKizlar ilk defa yapiyorum kargo bugun ulasti elime yorumlar misiniz lutfen yardima ihtiyacim var
Merhaba arkadaslar benim de adetime 4 gun var sanki pozitif gibi bakarmisiniz lutfenn yardimPik canım gün aşırı değerlendirin
Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti gebelik testi yapın varsa elinizde genelde gebelikten oluyor ama olmama ihtimalide var inşallah gönlünüzdeki olurMerhaba arkadaslar benim de adetime 4 gun var sanki pozitif gibi bakarmisiniz lutfenn yardim
Adetime 3 gun var bilemedim simdiden yapsam mi yada kan versem abartmis olurum erken adet belirtilerim de var insallah cnm cok tesekkur ederim hepimizin insallahYumurtlama üzerinden kaç gün geçti gebelik testi yapın varsa elinizde genelde gebelikten oluyor ama olmama ihtimalide var inşallah gönlünüzdeki olur
Canım ovü testiyle gebelik testi yapmanı önermem kanda çıkabilir istersen kan tahlili ver. Benim de böyle çıkmıştı gebe değildimHanımlar merhaba adetime 4 gün kala ovu testi yaptım yorumlar mısınız
En iyisi adet gecikmesini bekleyeyim canım teşekkürlerCanım ovü testiyle gebelik testi yapmanı önermem kanda çıkabilir istersen kan tahlili ver. Benim de böyle çıkmıştı gebe değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?