• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi

çok düzenliii. 24.gün mutlaka gelir. hiç şaşmaz. tüm testleri yaptırdık eşim ve ben. mayıs ayında evlendık. 8.denememızz :KK43: bu ay tutacakmı bakalım. doktor yumurtlama takıbıne cagırdı bu ay eger yıne olmassa. klomen tedavısıne baslayabılırz dedi. çünkü benım sanırım yumurtam catlamıo ve kıste donusuo. her gıttımde kist görüyolar. sonra adetluken gıdıyorum kıst kayboluyo. ayyy anlama veremiyorumm kafam karısıo cok :KK43: sen hamılemısınn canım:110:
Yok maalesef. Bende de pko var. 7. Ayda klomen ile gebelik yaşadım ama kimyasaldır 2 gun sevinebildim sadece. Ne güzel senjnki kayboluyor benim foliküller heryerde kimyasal sonrası rahim temizlendi diye seviniyordum ama nerede hala adet olmayı bekliyorum... Tarlusal kullandım. Düzenli olduğu halde pko olabiliyormus demek ki. Peki kilo insülin direnci sorunun var mı onlar da pko ya neden olabiliyor

Kızlar bu ovus. Testi nasıl oluyor regl bitmesine 1 2 gün kaldı bende alıcam çift çizgi yakalanınca mi değerlendirmemi gerekiyor

Kızlar bu ovus. Testi nasıl oluyor regl bitmesine 1 2 gün kaldı bende alıcam çift çizgi yakalanınca mi değerlendirmemi gerekiyor

Evet tatlım adet bitiminden yaklaşık 1 hafta sonra kullanmaya başlıyorsun. Çift çizgiyi görmeye başladığında, değerlendirmeye başlıyorsun..

Iyi akşamlar
Cumartesi adet oldum ve bugun bitti. Laboquick markali testlerim bugun geldi. Ne zaman baslamaliyim test yapmaya?

Normalde 28 gundu adet dongum. 7 Aralik'ta kurtaj olduğum icin dongum bozuldu 40.gun oldum adet.

Simdi yumurtlama gunlerimi kacirmamaliyim. Yarin baslayayim mi sizce?

Iyi akşamlar
Cumartesi adet oldum ve bugun bitti. Laboquick markali testlerim bugun geldi. Ne zaman baslamaliyim test yapmaya?

Normalde 28 gundu adet dongum. 7 Aralik'ta kurtaj olduğum icin dongum bozuldu 40.gun oldum adet.

Simdi yumurtlama gunlerimi kacirmamaliyim. Yarin baslayayim mi sizce?
Oncelikle gecmis olsun. Eğer döngün kaydı ise başla bence ne olur ne olmaz kaç test var elinde ? Bu ay döner belki düzenin normale inşaallah.

Tesekkur ederim Salliala Salliala evet dongum bozuldu kurtaj sebebiyle. 50 ovulasyon testi + 15 gebelik testi aldim internetten.
Yarin baslayayim oyleyse. Sabah ilk idrarla yapilmiyor galiba. Di mi?

Tesekkur ederim Salliala Salliala evet dongum bozuldu kurtaj sebebiyle. 50 ovulasyon testi + 15 gebelik testi aldim internetten.
Yarin baslayayim oyleyse. Sabah ilk idrarla yapilmiyor galiba. Di mi?
Yok ilk idrarla yapılmaz. Gün boyunca artabilen bir değer çünkü. 2 3 saatlik sıvı tüketimi olmadan yapabilirsen daha net sonic çıkar. Başla o zaman test de varmış elinde. Kafan rahat olsun.

Herkese merhaba. Teste saat 11 ile 20.00 arasında yapın diyor. Pozitifi gören arkadaşlar saate hiç dikkat ettiniz mi???
Yani ben 15.30 da yaptım. hiçbir şey çıkmadı. 16. günüm ve 30 günde bir regl oluyorum. telefondaki takvimde bugün yumurtlamayı gösteriyor :(

Herkese merhaba. Teste saat 11 ile 20.00 arasında yapın diyor. Pozitifi gören arkadaşlar saate hiç dikkat ettiniz mi???
Yani ben 15.30 da yaptım. hiçbir şey çıkmadı. 16. günüm ve 30 günde bir regl oluyorum. telefondaki takvimde bugün yumurtlamayı gösteriyor :KK43:
Yumurtlama testleri maalesef sürekli doğru göstermiyor. Yumurtlama gününde eğer, gün aşırı denemeye devam Ben çift çizgiyi 4 ayda 2 kez gördüm ama yumurtlama oluyor dedi doktor..

Kizlar testlerimi yorumlar mısınız?

Eklentiler

• img1456574925928.jpg
    img1456574925928.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 63
Evet ilk test yapisim. Duzenli olurum. Az önce yaptim yine t hiç çıkmadı. Tek çizgi vardı. Ne demek oluyo bu acaba??
Testleri aynı saatlerde yapman ve testten önce sivu tüketimini 2 saat bırakman lazim. Acaba ondan kaçırmış olabilir misin çift çizgiyi ?

Back