• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi

Kızlar merhaba.. Bende testi yeni kullanmaya başladım. Dün 14 gündü ve çift çizgiyi gördüm. Bugünse yine tek çizgiye döndü Bu ne demek? Yumurtlamam 1 gün mü? İlişkiye devam etmeli miyiz?
Yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler

Kızlar merhaba.. Bende testi yeni kullanmaya başladım. Dün 14 gündü ve çift çizgiyi gördüm. Bugünse yine tek çizgiye döndü Bu ne demek? Yumurtlamam 1 gün mü? İlişkiye devam etmeli miyiz?
Yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler
Aynı koyulukta çift çizgiyi görmek demek vücuttaki LH hormonunun artmasını gösteriyor. LH hormonunun artması da yumurtlamanın 24-36 saat içinde gerçekleşeceğini gösteriyor. Yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. O yüzden çift çizginin olduğu günü, ertesi günü ve 2gün sonrasını mutlaka değerlendirin. İşinizi şansa bırakmayın :)

Aynı koyulukta çift çizgiyi görmek demek vücuttaki LH hormonunun artmasını gösteriyor. LH hormonunun artması da yumurtlamanın 24-36 saat içinde gerçekleşeceğini gösteriyor. Yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta 24 saat canlı kalabiliyor. O yüzden çift çizginin olduğu günü, ertesi günü ve 2gün sonrasını mutlaka değerlendirin. İşinizi şansa bırakmayın :)

Marhaba bugun icin sansim var mi

Eklentiler

• 20151207_180408.jpg
    20151207_180408.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 211
Bazılarına saçma gelebilir ama aklıma birşey takıldı. Ben yumurtluyorum ama onlar çatlamiyor foliküller olarak kalıyor. Yani Polikistik over sendromu var. Peki ovulasyon testi yumurtladığım zaman mi pozitif olacak yumurta çatladığında mı ? Benim test hep silik çizgide kalıyor. Acaba lh 17 civarlarinda cikmisti son tahlildr onun için mi ? Fikri olan var mı canlar ??
aynı durumdayız.bende pko luyum ve lh 16 civarıydı en son. benim testler hep silik değil ama bir degişik çıkıyor.bu sordugunuz konuda bir bilgi edinebildiniz mi?

Pek anlayamadım ama sanırım 17 den sonra siliklesmis 2 3 gün çift çizgi var gibi ama sonunda çatlamış gibi.
teşekkür ederim cevap için. umarım pko da doğru sonuç veriyodur bu testler.ben yine de bir kaç gün daha yapmaya devam etmeyi düşünüyorum bakalım belki silikleşir

teşekkür ederim cevap için. umarım pko da doğru sonuç veriyodur bu testler.ben yine de bir kaç gün daha yapmaya devam etmeyi düşünüyorum bakalım belki silikleşir
Lh değerin neydi ki çok mu yüksek acaba ? Ondan mi bu kadar com belirgin benim hep siliktir çift koyu olmaz böyle bir kere oldu o da klomen kullandığım ay çatladılar.

O
bu arada bende bu ay çatlatma iğnesi olmasan klomen kullandım
Zaman belki de birden çok folikül büyümüştür ondan üst üste çift çizgi çıkmıştır benimde 2 tane gelişmişti peşpeşe 2 gün çift çizgi çıktı akşama siliklesti.

O

Zaman belki de birden çok folikül büyümüştür ondan üst üste çift çizgi çıkmıştır benimde 2 tane gelişmişti peşpeşe 2 gün çift çizgi çıktı akşama siliklesti.
çatlatma iğnesi ol muş muydun? ve gebelikle sonuçlandı mı? umarım gebelik olmuştr?

çatlatma iğnesi ol muş muydun? ve gebelikle sonuçlandı mı? umarım gebelik olmuştr?
Çatlatma iğnesi olmadım kendisi çatladı geç de olsa. Ama kimyasal gebelik oldu maalesef sanırım kaliteli değildi yumurta. Biraz zor bir süreç atlattım..

Çatlatma iğnesi olmadım kendisi çatladı geç de olsa. Ama kimyasal gebelik oldu maalesef sanırım kaliteli değildi yumurta. Biraz zor bir süreç atlattım..
geçmiş olsun. ama kimyasal da olsa gebelik olmuş bu bir artı bence. ben de kendimi bildim bileli pko luyum mesela. 2 gebelik geçirdim. birini kaybettim 30 haftalık doğumdan sonra. 14 ay sonra yine hamile kaldım şimdi 1 çocugum var. 7,5 yaşında. ona kardeş istiyorum 1 yıldır korunmuyorum bakalım hayırlısı herşeyin.

Kızlar merhaba ben bu ayda tam çift çizgiyi görmedim maalesef.. Hep biri silik ama bugün 16.gün ve sol kasığım inanılmaz ağrıyor. Acaba yumurtam çatlıyor mu?

Arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum. Ovulasyon testlerini duydum. Marka marka degisiyor bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.sizlerin kullanip da hamile kaldiginiz markalar varsa bana tavsiyede bulunabilirmisiniz?

ben gg den ovula diye bir marka aldım 20 ovulasyon+6 gebelik testi 21 tl idi. adetim biter bitmez başladım testlere önce hayalet çizgiler vardı hatta kalitesiz mi bozuk mu diye düşündüm sonra giderek koyulaşmaya başladı yumurtlama günü 14/12/2015 ve dün çok koyuydu yani tam yumurtlama dönemine denk geliyor...testlerin üzerinde üretim ve son kullanma tarihleri de var. Ben memnun kaldım laboquick kullananlar da var onlar memnunlar mı bilmiyorum ama aşağı yukarı aynı çoğu canım...

Back