• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi

Benim de dün çift çizgi idi bugün siliklesti :KK49:
PicsArt_12-15-04.51.24.jpg

Eklentiler

• IMG_20151216_150326.jpg
    IMG_20151216_150326.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 116
Duzenli mi senin regl donemin? Benimde bugun ulasacak elime testler 10. Gun bugun bakalim bir bgun arayla yapayim diyorum. Ben gec yumurtluyomusum doktor oyle demisti.ama adet duzensizliginde bu degisebilir de demisti. Hyirlisi bakalim.:KK54:
Yok canım düzenli değil maalesef pko var bende geçen ay klomen ile gebe kaldim ama kimyasal oldu bu ay tedavisiz çatladı. Sanırım ilacın etkisi devam etti. Şaşkınım. Çok da değerlendiremedi bi dün akşam çalışma oldu. Nasip beklemeye geçtim. Yapmaya başla istersen gitgide koyulaşır o inşallah çift çizgiyi yakalarsin.

Yok canım düzenli değil maalesef pko var bende geçen ay klomen ile gebe kaldim ama kimyasal oldu bu ay tedavisiz çatladı. Sanırım ilacın etkisi devam etti. Şaşkınım. Çok da değerlendiremedi bi dün akşam çalışma oldu. Nasip beklemeye geçtim. Yapmaya başla istersen gitgide koyulaşır o inşallah çift çizgiyi yakalarsin.
Ins hayirlisiyla bakalim. Heyecanliyim bende :)

Ben 9. Gun basladim en koyu oldugu gun degerlendirdim 2 kere oldu ama tuttu insallah hamile kalirsin hemencik ama adwtin bitince gun asiri degerlendirnilla koyu cizgiyi bekleme
selam :) hayırlı uğurlu olsun bebeğin. bişey soracağım. koyu çizgiyi bekleme demişsin ya birine, kafam çok karışık aslında benim. iki güne bir yapmak açıkçası çok da mümkün olmuyor. onun için yumurtlama testi aldım ama henüz tek çizgi çıkıyor adetim biteli 3 gün oldu. Adetten biriki gün önce biraz daha renkliydi. :(

selam :) hayırlı uğurlu olsun bebeğin. bişey soracağım. koyu çizgiyi bekleme demişsin ya birine, kafam çok karışık aslında benim. iki güne bir yapmak açıkçası çok da mümkün olmuyor. onun için yumurtlama testi aldım ama henüz tek çizgi çıkıyor adetim biteli 3 gün oldu. Adetten biriki gün önce biraz daha renkliydi. :KK43:
Merhaba daha adet biteli 3 gun olmus sen gun asiri iliskiye devam et ve sabah ilk idrarla yap ovulasyonu enindw sonunds koyu cizgiyi yakalayacaksin ☺

İmzanda hamile olduğunu gördüm çok sevindim:)) en yakın süreç senin. Adetin mi geçti nasıl öğrendin hamile olduğunu?
evet 4 gün geçince 31 aralıkta beta baktırdım 77.6 çıktı 4 gün sonra yani dün 407 çıktı ama akşama kanamam başladı bugün dr a gittim tahlil istedi psikolojim bozuldu...:((

Ne için tahlil istedi?
Ne zaman çıkacak sonuç. İnşallah temiz çıkar canım bebeğin tutar seni. İçini ferah tut.
Benim de adetime 12 gün var. Belirtiler de var ama çok erken heveslenmek için:(

kızlarr merhaba aranıza yeni katıldım . sürekli dışarıdan takipçiydim. doğru formamı yazıyorum güncel forum bumu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim :110: kızlarr 7 aydır denememize rağmen çocuk sahibi olamıyoruz. bende eşimde gerekli tüm testleri yaptırdık hiç bir sorun yok. soğan kabuğunu bile denedim tutmadı. adetlerim çok düzenli 24 günde gelıyor. yumurtalama tarıhımde belli doktorda kontrolunde doktor 10. gün ovulasyon oldunu soyledı. bunlarada dıkkat etmemıze ragmen olmuyor :KK64: iki gündür teste başladım ve size resımlerını gonderıyorum size ne anlama geliyor ? :KK76:
test.jpg

Benim anladığım kadarıyla daha günü değil canım. C nin rengiyle T nin aynı olması lazım. İkisinin de koyu olması gerekiyor.

Benim anladığım kadarıyla daha günü değil canım. C nin rengiyle T nin aynı olması lazım. İkisinin de koyu olması gerekiyor.
canım çok teşekkürler. umarım bu ayy tutar. bu ayda tutmassa yumurta takıbıne başlicaz. doktorum klomen vereceğini soyledı. ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama istemsiz zaman gectıkce stres fazlalasıyorr.. ben bu asamada çalışmalara devam.:KK22::KK64: gün atlamak istemiyorum. takvime göre pazar günü yani 10.gün ovuls. gerceklesekmişş.. bakalımm inşallahh bu ayy tutarr. sende mi bu yöntemi denedin.. birde şunu söylim sana vücut ısını ölçç.. ben onuda ölçüyorum. ovul.gerceklestıkten sonra vücut ısın 37 lere cıkması lazım ve adetın gelene kadar bu sıcaklıgı koruyosan hamılesınn :) eğerkı adet gününe bir gün kala sıcaklık 35 e düşüyorsa hamıs deılsınn.. benımde 17 günüm var reglime :110:senin önerin ne :KK1::KK37:

kızlarr merhaba aranıza yeni katıldım . sürekli dışarıdan takipçiydim. doğru formamı yazıyorum güncel forum bumu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim :110: kızlarr 7 aydır denememize rağmen çocuk sahibi olamıyoruz. bende eşimde gerekli tüm testleri yaptırdık hiç bir sorun yok. soğan kabuğunu bile denedim tutmadı. adetlerim çok düzenli 24 günde gelıyor. yumurtalama tarıhımde belli doktorda kontrolunde doktor 10. gün ovulasyon oldunu soyledı. bunlarada dıkkat etmemıze ragmen olmuyor :KK64: iki gündür teste başladım ve size resımlerını gonderıyorum size ne anlama geliyor ? :KK76:Eki Görüntüle 1738663
Sen yine de gün aşırı değerlendir ne olur ne olmaz :KK66:

Muayene olmuş muydun daha önce hiç ? düzenli midir adetin ?
çok düzenliii. 24.gün mutlaka gelir. hiç şaşmaz. tüm testleri yaptırdık eşim ve ben. mayıs ayında evlendık. 8.denememızz :( bu ay tutacakmı bakalım. doktor yumurtlama takıbıne cagırdı bu ay eger yıne olmassa. klomen tedavısıne baslayabılırz dedi. çünkü benım sanırım yumurtam catlamıo ve kıste donusuo. her gıttımde kist görüyolar. sonra adetluken gıdıyorum kıst kayboluyo. ayyy anlama veremiyorumm kafam karısıo cok :( sen hamılemısınn canım:110:

Back