• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi

minikPrensim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
8.920
314
163
merhaba arkadaşlar 4 eylül yani bugun yumurtlama gunum dün koyu şekilde pozitifi gordum bu sabahta yaptım yıne aynı sekilde pozitifti merak ettiğim ovulasyon testi kaç gun pozitif gösteriyor??

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 29 ağustosda adet oldum. dr kist oluşmus dedi. tedaviye ara verdi. 1 eylül de adetim bitti. 3 eylülde hafif pembe kanamam oldu. bende ovulasyona basladım ve dün 5. günün testini yaptım sonuc bu...
sizce bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim?
20150908_231702.jpg

minikPrensim minikPrensim Merhaba bişey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanarak mı gebe kaldınız?
Bu arada hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inş.

merhaba arkadaşlar 4 eylül yani bugun yumurtlama gunum dün koyu şekilde pozitifi gordum bu sabahta yaptım yıne aynı sekilde pozitifti merak ettiğim ovulasyon testi kaç gun pozitif gösteriyor??

ben sabah akşam olmak üzere 2 tane yapıyorum. 12 sinde sabah akşam koyuydu. 13 ünde sabah koyuydu akşam 8 de yaptığım silikleşmişti biraz 14 ü tamamen silikti canım

minikPrensim minikPrensim Amin inş..Bende ilk kez kullanıcam bu ay..12. gün mü başlıyorsunuz testi yapmaya..telefonumda 2 adet program var farklı günler gösteriyo yumurtlama için..karar veremedim bende ne zaman başlayacağıma..

minikPrensim minikPrensim Amin inş..Bende ilk kez kullanıcam bu ay..12. gün mü başlıyorsunuz testi yapmaya..telefonumda 2 adet program var farklı günler gösteriyo yumurtlama için..karar veremedim bende ne zaman başlayacağıma..
Ben 9. Gun basladim en koyu oldugu gun degerlendirdim 2 kere oldu ama tuttu insallah hamile kalirsin hemencik ama adwtin bitince gun asiri degerlendirnilla koyu cizgiyi bekleme

ben sabah akşam olmak üzere 2 tane yapıyorum. 12 sinde sabah akşam koyuydu. 13 ünde sabah koyuydu akşam 8 de yaptığım silikleşmişti biraz 14 ü tamamen silikti canım
o koyulukta yumurtlamissin insallah degerlendirmissindir

darısı başımıza inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin gebeliğini canım
Ben adete 5 gun kala udrarda ogrendim silik sekilde

Bazılarına saçma gelebilir ama aklıma birşey takıldı. Ben yumurtluyorum ama onlar çatlamiyor foliküller olarak kalıyor. Yani Polikistik over sendromu var. Peki ovulasyon testi yumurtladığım zaman mi pozitif olacak yumurta çatladığında mı ? Benim test hep silik çizgide kalıyor. Acaba lh 17 civarlarinda cikmisti son tahlildr onun için mi ? Fikri olan var mı canlar ??

Kızlar adeti düzensiz olan biri olarak bu testi kullanmaya adetimin kaçıncı gününde baslamaliyim sizce ilaç kullanmadan adet olamıyorum bir paketi kullanırım hı çift çizgi olmazsa diye bir endisem var o_O:oops::KK61::KK22:

Kızlar adeti düzensiz olan biri olarak bu testi kullanmaya adetimin kaçıncı gününde baslamaliyim sizce ilaç kullanmadan adet olamıyorum bir paketi kullanırım hı çift çizgi olmazsa diye bir endisem var o_O:oops::KK61::KK22:

canım ben adet bitiminin 2 gün sonrası başladım valla düzensiz olduğu için şansa bırakmak istemedim. bu ay kullandım inşallah güzel sonuçlar alırım

bende de pcos çıktı. dün evde 2 tane ovu testi kalmıştı 13. günde 2 tane koyu çizgi çıktı hatta t çizgisi c den daha koyuydu değerlendirdim ama nolur bilmiyorum. Pcolularda ovu testi doğrumu sonuç veriyor yanlış mı bilenler söyleyebilir mi ?

Bazılarına saçma gelebilir ama aklıma birşey takıldı. Ben yumurtluyorum ama onlar çatlamiyor foliküller olarak kalıyor. Yani Polikistik over sendromu var. Peki ovulasyon testi yumurtladığım zaman mi pozitif olacak yumurta çatladığında mı ? Benim test hep silik çizgide kalıyor. Acaba lh 17 civarlarinda cikmisti son tahlildr onun için mi ? Fikri olan var mı canlar ??
soğan kürünü denediniz mi pcos için

Evet 2 ay yaptım soğan kürünü 15+5 gün ama pazartesi doktora gittim. Son ultrasonun üstünden 2 adet geçmesine rağmen yine foliküller duruyordu maalesef. Klomene başladık folik asit ile beraber.
hadi ya demek ki herkeste işe yaramıyor soğan kürü. bende başladım 6. günüm bugün inş. işe yarar :)

Ben de 3 gündür test yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor. Goguslerim çok fena şiş. Acaba puregon dan dolayı mı ama kasık daki siskinligim gecti

2015-11-02 16.03.01.jpg
Kızlar özellikle hamile kalmış arkadaşlar SAT 23 ekimdi 3 Kasımda akşam 16 gibi ekteki ovulasyon testim pozitif çıktı.. Hatta gece 1 de sıvı almayarak testi tekrarladım T çizgisi C yi bile geçmişti koyulukta.. Ama araştırmalarıma göre silikleşince ilişki olucak diye dün bi deneme yapmadım :KK43:(( Kaçırdımmı acaba çatlamayı diye endişe ediyorum Bi de 2 gece önce ilişki olmuştu sperm sayısı biraz artsın boşa gitmesin diye girmedim ilişkiye :KK43: Yanlış mı yaptım acaba :KK43:

Back