Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmamış daha teste devam edin ikiside aynı koyulukta olması gerekiyorKızlar testime bakar mısınız pik olmuş mu
Bugün 16.gün falan 30 günde bir adet oluyorum hala göremedim pikOlmamış daha teste devam edin ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor
Belki geç yumurtlama olurBugün 16.gün falan 30 günde bir adet oluyorum hala göremedim pik
Ayy olursa inşallah valla yıldım artık sürekli birşeyleri takip etmekten yaBelki geç yumurtlama olur
Valla yıldım takip etmekten ya hiç pik olmadı galiba ya sürekli aynı dediğin gibi yapacağım bendeBenimde piklerim cok koyu olmuyor herkez gibi bir gun bekle bir gun iliski seklinde değerlendiriyorum en koyu olunca tamam diyorum ve siliklestiginde catladi diyorum bak ornek atiyorum herkezde bir olmuyo
Sende bir gün bekle bir gün değerlendir ve en koyu gunu ve ertesi gün siliklesiyorsa o gunden baz al catladi diye ki iki uc gunde emin olmak icin ovu testi yapıyorum ust uste silikse bırakıyorum testi
Ben böle yaptim cok koyu olmuyor ama dedigim gibi en koyu olunca ertesi gun silik şeklinde devam edior senin acaba yumurtami catlayamadi bilemedim adet gününe yakınsan gebelik testi de yapabilirsin ihtimalValla yıldım takip etmekten ya hiç pik olmadı galiba ya sürekli aynı dediğin gibi yapacağım bende
Yok kuzum 16 oldum adet düzenlidir daha varda niye böyle oldu anlamadım hiç silik çıkmıyor hep böyleBen böle yaptim cok koyu olmuyor ama dedigim gibi en koyu olunca ertesi gun silik şeklinde devam edior senin acaba yumurtami catlayamadi bilemedim adet gününe yakınsan gebelik testi de yapabilirsin ihtimal
O zaman duzenli iliskin varsa iki ihtimal biri yumurtan catlamadi henüz ikincisi belki tuttu gebelik olusacak yani okudugum bazi formlarda gebelik oluncada bu sekilde koyu devam edior ama koyulasma bi zaman sonra oluyo kisiden kişiye degisiyor ilk secenek daha mantikli yumurta catlamiyor henüzYok kuzum 16 oldum adet düzenlidir daha varda niye böyle oldu anlamadım hiç silik çıkmıyor hep böyle
Yapmaya devam edeceğim bakalım hayırlısıO zaman duzenli iliskin varsa iki ihtimal biri yumurtan catlamadi henüz ikincisi belki tuttu gebelik olusacak yani okudugum bazi formlarda gebelik oluncada bu sekilde koyu devam edior ama koyulasma bi zaman sonra oluyo kisiden kişiye degisiyor ilk secenek daha mantikli yumurta catlamiyor henüz
Canım benimde seninki gibi aslında çok koyu olmuyor pco olduğu için arada bazen de hafif koyulaşıyor benim testimi de ekliyorum bende 18 kasımı baz aldım Aralık ayı yani bu ay rahim filmi çektirdim ve korunmalı ilişki olduğu için test yapmadımBenimde piklerim cok koyu olmuyor herkez gibi bir gun bekle bir gun iliski seklinde değerlendiriyorum en koyu olunca tamam diyorum ve siliklestiginde catladi diyorum bak ornek atiyorum herkezde bir olmuyo
Sende bir gün bekle bir gün değerlendir ve en koyu gunu ve ertesi gün siliklesiyorsa o gunden baz al catladi diye ki iki uc gunde emin olmak icin ovu testi yapıyorum ust uste silikse bırakıyorum testi
Bende pko yok da genelde bole benimki sanirim idrara zor geçenler denim ondan.Canım benimde seninki gibi aslında çok koyu olmuyor pco olduğu için arada bazen de hafif koyulaşıyor benim testimi de ekliyorum bende 18 kasımı baz aldım Aralık ayı yani bu ay rahim filmi çektirdim ve korunmalı ilişki olduğu için test yapmadım
İnşallah umudum yüksek bu ay hayırlısı olsunBende pko yok da genelde bole benimki sanirim idrara zor geçenler denim ondan.
Rahim filminde temiz çıktıysa bende ovu testi yap kanallar acik oluyomus belki tutar gebelik . Ben 3 kez yaptırdım es faktörü oldugu icin olmadi ama tutan cok kisi duydum hastanede hadi inşallah