• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Evet çatlamış oluyor canım sen pikmiş gibi değerlendir yine de çatlama görmeden emin olamayız pik miydi diye çatlama gördükten sonra o günü ve ertesi günü yine değerlendir
Merhaba. Benim 2 gündür pikti bugün silikleşti çatlamayı gördüm. Ama 2 günü değerlendirememiştim. Bugünü değerlendirebildim. Yani 3 günü değerlendirmek gerekirdi ama yalnızca üçüncü günü değerlendirebildim. Sizce işe yarar mı 😔

Merhaba. Benim 2 gündür pikti bugün silikleşti çatlamayı gördüm. Ama 2 günü değerlendirememiştim. Bugünü değerlendirebildim. Yani 3 günü değerlendirmek gerekirdi ama yalnızca üçüncü günü değerlendirebildim. Sizce işe yarar mı 😔
Tabiki sonucta çatlama olduğu gunu degerlendrmişsnz yarinida degerlndirin ❤️🤗Hakkinizda hayrlisi

Evet yumurta çatladıktan sonra şansın yüksek oluyor canım zaten ama öncesinde ilişki olsun içerde hazır beklesin spermler diye pik günü de ilişki öneriliyor

Yarayabilir bugunude degerlendirin

BAT larınız kaç? Benim 21 Aralık Birlikte bekleyelim. Ama ben umutsuzum belirtilerim başladı

BAT larınız kaç? Benim 21 Aralık Birlikte bekleyelim. Ama ben umutsuzum belirtilerim başladı
Benim sat 4 Aralık bat 31 aralık gösteriyor takvim yumurtlamaya göre değişebilir ama 29 Aralık'ta olabilir henüz tam belli degil

Benim sat 4 Aralık bat 31 aralık gösteriyor takvim yumurtlamaya göre değişebilir ama 29 Aralık'ta olabilir henüz tam belli degil
Benim sat 25 kasım 6-7kasımda pik gördüm uygulamada bat 21 aralık, genelde doğru oluyor benimki

En son 26 kasımda olmuşum ama Pcos olduğu için 4 5 gün gecikme olabiliyor. Emin değilim. Beraber bekleyelim. ❤️

BAt 20aralik ama benim adetlerim duzensiz gecen aya gore 5gun sonra adet olmam gerek dun Beta hcg ye baktilar negatif cikti enfeksiyonda ckmadi ama hala kasiklarimdaki agri gecmedi sari aknti geliyo

Kızlar bakarmisniz bu pik mi bugün

Eklentiler

• IMG_20241215_082830.jpg
    IMG_20241215_082830.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 23
En son yaptigin yumurtlama olmuş canim silikleşene kdar ikinci cizgi yapmaya devam et

Kızlar ovülasyon testim nasıl pik mi

Eklentiler

• IMG_4312.jpeg
    IMG_4312.jpeg
    88,5 KB · Görüntüleme: 19
BAt 20aralik ama benim adetlerim duzensiz gecen aya gore 5gun sonra adet olmam gerek dun Beta hcg ye baktilar negatif cikti enfeksiyonda ckmadi ama hala kasiklarimdaki agri gecmedi sari aknti geliyo
Bende de kasık ağrısı var. 20 sine kadar yolumuz var ben adet belirtisi ne yordum kendiminkini 😢 Allah kucağımızı boş bırakmasın

Back