- 8 Ağustos 2023
- 5.803
- 6.615
- 118
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Evet 7 Eylül7 eylulden beri mi yapıyorsun canm
Valla Ebru hanm dogru yonlendiriyor tatlm bence ben smdi ne desem inan bilemedim7 eylulden beri mi yapıyorsun canm
Yaniii herkesin yumurtlama gunu baska,testine gore de en son attigin baya koyu geldiEvet 7 Eylül
Çatlamış yumurtan canımBakabilir misiniz. Burda Nurdan hanım bakıyordu sağolsun. 2 güne çatlar demişti. Öğlen 12.30 da yapıyorum testleri. Tarihleri yazıyor. Dün daha koyuydu. Şimdi iki test yaptım ayni anda ikisi de silik çıktı.
İnşallah Hayırlı haberlerleÇatlamış yumurtan canımbugünü değerlendir
Sanırım 19 pik çatlamışmı nur hanım sanki silikleşmiş geldi bana bugünÇatlamış yumurtan canımbugünü değerlendir
İnşallah Hayırlı haberlerle
Evet dün dediğimiz gibi çatlamışSanırım 19 pik çatlamışmı nur hanım sanki silikleşmiş geldi bana bugün
Sizinki de sanırım birgebeningünlüğü nedenSanırım 19 pik çatlamışmı nur hanım sanki silikleşmiş geldi bana bugün
Nur hanım bekliyorum bakalım az kaldı şimdi ben alıştım test yapmaya artık gebeliğe başlarımEvet dün dediğimiz gibi çatlamışinşallah olur gebelik
Aynen öyle sevgi hanımcım inanın çok araştırdım 3 arkadaşım kullandı ve tam tahmin etti yumurtlamayı şaşmadı onlar şuan hamile darısı bana inşallah diyerek bende aldımSizinki de sanırım birgebeningünlüğü neden
Hahaha bağımlılık yapıyor ama demiNur hanım bekliyorum bakalım az kaldı şimdi ben alıştım test yapmaya artık gebeliğe başlarım
Ahah valla öyle. Ben saf öncesinde zannediyordum ki hemen ilk ilişkide hamile kalacağım işe girdim şimdi çıkamıyorumHahaha bağımlılık yapıyor ama demi
İnşallah öyle tabi ki , bu arada bu bir kaç günü de lütfen boş geçmeyin. Ne olur ne olmaz siz işinizi sağlama alınAhah valla öyle. Ben saf öncesinde zannediyordum ki hemen ilk ilişkide hamile kalacağım işe girdim şimdi çıkamıyorumRabbim hakkıyla annelik yapacak kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim hepsine hayırlısıyla tek tek evlatlarını kucağına almak nasip olsun yanı sırada bize diyelim
Tamam nur hanım değerlendireceğim mutlakaİnşallah öyle tabi ki , bu arada bu bir kaç günü de lütfen boş geçmeyin. Ne olur ne olmaz siz işinizi sağlama alın
İki hafta sonra inşallah güzel haberler alalımTamam nur hanım değerlendireceğim mutlakagüzel haberlerle geleceğim Allah nasip ederse inşallah
Hayırlı akşamlar. Benim sen çatlama olmuş sanırım. Kafam karıştı da anlarsanız bi bakabilir misinizEvet canım bir kaç gün içinde çatlayacak devam et teste pik olmasına bir iki gün var yok bugünleri çok iyi değerlendir pazartesiye kadar
Hayırlı akşamlar. Benim sen çatlama olmuş sanırım. Kafam karıştı da anlarsanız bi bakabilir misiniz
Cumartesi, Pazar, dün ve bugünü değerlendirebildim canım. Ama pil sanırım Pazartesi o günü kaçırdım. Her şey nasip tabi ama Pazartesi gününe bi kafam takılmadı değil hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?