• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Cumartesi, Pazar, dün ve bugünü değerlendirebildim canım. Ama pil sanırım Pazartesi o günü kaçırdım. Her şey nasip tabi ama Pazartesi gününe bi kafam takılmadı değil hani ☺️🤗🌺
İnşallah gebelik gerçekleşir ❤️ bazen spermler 5 gün kadar hayatta kalıyor yumurtan yakalamıştır belki onu

İki hafta sonra inşallah güzel haberler alalım ❤️
Bir şey sormak istiyorum ben. Dünden beri kasıklarımda ağrı var. Yumurta çatladıktan sonra ağrı devam eder mi? Temizlik yapıp kendimi yorunca daha çok ağrımaya başlıyor. Hafif hafif tatlı tatlı bir kramp şeklinde. Yorunca kendimi daha belli ediyor kendini ağrı

Valla Ebru hanm dogru yonlendiriyor tatlm bence ben smdi ne desem inan bilemedim
Bende 27,28 gunde adet oluyorum
17. 18.gunde catlama goruyorum mesela
Evet Ebru hanım devam et catlamadi dedi. Bende 27 günde bir oluyorum. 7 sinden beri test yaptığımı söyledim daha çok var dedi. Bende yumurtlama ne kadar nasıl olur bilmediğim için anlamaya çalışıyorum. Yoksa tabikii Ebru hanım çok tatlı bir kadın yanlış yönlendirmesi durumunu hiç düşünmedim. Sadece anlamaya çalışıyorum. Ağustosta 7 sinde regli oldum. Bu ay 3 ünde. Temmuzda da 11 inde oldum.

Bir şey sormak istiyorum ben. Dünden beri kasıklarımda ağrı var. Yumurta çatladıktan sonra ağrı devam eder mi? Temizlik yapıp kendimi yorunca daha çok ağrımaya başlıyor. Hafif hafif tatlı tatlı bir kramp şeklinde. Yorunca kendimi daha belli ediyor kendini ağrı
Evet yumurtlama dönemi sonrasında bu ağrılar oluyor

Hayırlısı herşey için 🙏🏻 Çok teşekkür ederim Nur hanım ☺️🤗
Nur hanım bu sabah yaptığım test hala koyu görünüyor? Hafif pko var denilmişti. Acaba pkonun etkisi mi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 95
Nur hanım bu sabah yaptığım test hala koyu görünüyor? Hafif pko var denilmişti. Acaba pkonun etkisi mi?
pko dan dolayı olabilir tabi ki çünkü olgunluğa gelen yumurtanın çatlama da sıkıntı yaşadığını duymuştum pko da. Yumurta çatlatma iğneleri falan var bu konuda doktorunuzla görüştünüz mü

Hayırlısıyla güzel haberler alalım 🙏🏻🌺 beklemede olacağız artık. 2düşükten sonra korkuyorum hep
Hiç ama hiç korkma olumlu düşün hep gerçekten en kötü hastalığa bile motivasyon moral çok iyi geliyor. İnsanoğlu eleştirmeyi çok sever. İnsanlara kulağını kapat kimseyi duyma. Olmayabilir evet belki nasibimizde yok üzülüyoruz ama hiçbir zaman şunu unutma Allah evladı biz isteyince değil zürriyetimizde ne zaman varsa o zaman yollar. Sağlığın konusunda dikkat et takvanı sağlam yap, tevekkül zaten Allah’tandır ♥️🥰

pko dan dolayı olabilir tabi ki çünkü olgunluğa gelen yumurtanın çatlama da sıkıntı yaşadığını duymuştum pko da. Yumurta çatlatma iğneleri falan var bu konuda doktorunuzla görüştünüz mü
Hayır yani çatlatma iğnesinden bahsetmedi hiç. Sadece 2 düşük yaşadığım için hsg filmi, genetik ve sma test verdim. Kan pıhtılaşmasının haricinde bi sıkıntı yok çok şükür. Doğal yolla gebelik olduğu için yine kalırsın dedi bi kaç ilaç verdi onları kullanıyorum şimdi 🌺🌺

Hiç ama hiç korkma olumlu düşün hep gerçekten en kötü hastalığa bile motivasyon moral çok iyi geliyor. İnsanoğlu eleştirmeyi çok sever. İnsanlara kulağını kapat kimseyi duyma. Olmayabilir evet belki nasibimizde yok üzülüyoruz ama hiçbir zaman şunu unutma Allah evladı biz isteyince değil zürriyetimizde ne zaman varsa o zaman yollar. Sağlığın konusunda dikkat et takvanı sağlam yap, tevekkül zaten Allah’tandır ♥️🥰
Ya çok güzel yazmışsınız, iyi dileklerin için çok teşekkürler 🙏🏻☺️ Umarım rabbim senin de gönlüne göre verir canım ❣️🌺

Back