- 20 Eylül 2023
- 1.021
- 510
- 43
- Konu Sahibi maviiderlerr
-
Adet günü dışında her ilişki de gebelik ihtimali olabilirBugünü de mi değerlendireyim Nur hanımcım dün zaten emin olamayınca es geçtim
Can’sın çok teşekkürlerAdet günü dışında her ilişki de gebelik ihtimali olabilirhatta bir çok yerde adet günleri bile ilişki yaşayanlardan çocuk sahibi olanlar var ama bu sağlıklı birşey değil tabi ki yaşayan olabilir saygı duyarız dünü es geçtiysen bugünü değerlendir ve ilişkinin hergün olması sperm kalitesini düşürüyormuş 2/3 gün de bir ilişki daha sağlıklı olabilir
Teşekkür ederim sen de öylesinCan’sın çok teşekkürlerÇok güzel cevap verip uzaktan da olsa bi arkadaş edasında yaklaşıyorsunuz
Merhaba,bugün önce kahverengi iç çamaşıra ve sonrasında peçeteye açık pembe tonlarında bir kanama oldu. Çok şaşırdım ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Sizce ne olabilir. Yumurtlama kanaması olabilir mi? BilemedimEvet yumurtlama dönemi sonrasında bu ağrılar oluyor
Yumurtlama döneminde pembe lekelenme duymadım ama enfeksiyon kapmış olabilir misiniz ? Kaç gün geçti bu arada sizin ovülasyondan, yerleşme kanaması diyeceğim ama belki olabilir. Akıntınız devam ederse doktora gidin kesildiyse bir hafta bekleyelim , inşallah yerleşme kanamasıdırMerhaba,bugün önce kahverengi iç çamaşıra ve sonrasında peçeteye açık pembe tonlarında bir kanama oldu. Çok şaşırdım ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Sizce ne olabilir. Yumurtlama kanaması olabilir mi? Bilemedim
Pardon 4 günYumurtlama döneminde pembe lekelenme duymadım ama enfeksiyon kapmış olabilir misiniz ? Kaç gün geçti bu arada sizin ovülasyondan, yerleşme kanaması diyeceğim ama belki olabilir. Akıntınız devam ederse doktora gidin, inşallah yerleşme kanamasıdır
İnşallah yerleşme kanamasıdır3 gün oldu
Henüz gelmedi. O saatten beri tekrar gelmedi. Tekrar gelirse doktora görüneyim. Teşekkür ederim haber vereceğimİnşallah yerleşme kanamasıdıryeniden gelirse doktorunuza danışın. Gelmezse bekleyelim
Çok destek oldunuz. Hep anında yazdınız Hakkınızı helal edin. Allah razı olsun sizden.İnşallah yerleşme kanamasıdıryeniden gelirse doktorunuza danışın. Gelmezse bekleyelim
Nur hanımcım şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra test yapalım 17 gün demişler ama daha erken öğrenenlerde olmuşİnşallah yerleşme kanamasıdıryeniden gelirse doktorunuza danışın. Gelmezse bekleyelim
Kaç var bataNur hanımcım şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra test yapalım 17 gün demişler ama daha erken öğrenenlerde olmuşmerakımdan yerimde duramıyorum
Sizin pik 19 EylülmüşNur hanımcım şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra test yapalım 17 gün demişler ama daha erken öğrenenlerde olmuşmerakımdan yerimde duramıyorum
Tamamdır nur hanım zor valla beklemek Allah hayırlısını versin inşallahSizin pik 19 Eylülmüşdaha çok erken test için adetinizi bekleyin
İnşallah valla çok isterim güzel haberler duymayı bendeTamamdır nur hanım zor valla beklemek Allah hayırlısını versin inşallah
Kızzz aynı gündü ya bizim pik’imiz bekleyeceğizNur hanımcım şimdi yumurtlamadan kaç gün sonra test yapalım 17 gün demişler ama daha erken öğrenenlerde olmuşmerakımdan yerimde duramıyorum
Ay inşallah inşallah hayırlı haberlerle inşallahKızzz aynı gündü ya bizim pik’imiz bekleyeceğizinşallah hayırlı haberle gelirsin canım
Benim de kasıklarıma ara ara bi batma oluyor, sol ayağım çekiliyor gibi hissediyorum. Bi ateş basması geliyor ama psikolojik bunlar benceAy inşallah inşallah hayırlı haberlerle inşallah
Bende böyle belirtiler hiç yok. Sadece bugün sabah mide bulantım çok oldu buda benim midemi üşütmemden kaynaklı diye düşünüyorum. Mide bulantıları 6 haftadan sonra oluyormuş. Akışına bıraktım gelirse başım üstüneBenim de kasıklarıma ara ara bi batma oluyor, sol ayağım çekiliyor gibi hissediyorum. Bi ateş basması geliyor ama psikolojik bunlar bencehatta eşime sabah işten gelirken test alsana dedim eczane kapalıymış bak işte bi hayır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?