- Konu Sahibi maviiderlerr
Eşitlenmiş yumurta çatlıyor gözün aydın Bu arada Eylül ayındayız mayıs nedenAyyy bu gene pozitif acaba benim çatlama ile ilgili bir problemim mi var ki yoksa böyle durumlar normal mi bat 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşitlenmiş yumurta çatlıyor gözün aydın Bu arada Eylül ayındayız mayıs nedenAyyy bu gene pozitif acaba benim çatlama ile ilgili bir problemim mi var ki yoksa böyle durumlar normal mi bat 28
Ayy ben onları yalnış yazmışım nur hanım şimdi siz yazınca farkettim temize çekerken aklım gitmişEşitlenmiş yumurta çatlıyor gözün aydın Bu arada Eylül ayındayız mayıs neden
ben de diyorum neyi hesaplıyorAyy ben onları yalnış yazmışım nur hanım şimdi siz yazınca farkettim temize çekerken aklım gitmiş
Yaaa bende bir gebenin gunlugu ebrunun testlerini ve jelini 2 ay kullandm ama sonuc alamadmBen bi gebenin günlüğün testini kullanıyorum bana ayın 4 de pik 6 da çatlama dediler ama ayın 10 da yine pik oldu sizce durum nedir arkadaşlar
İnşallah şimdi kullandığınız bir şey varmı pekiYaaa bende bir gebenin gunlugu ebrunun testlerini ve jelini 2 ay kullandm ama sonuc alamadm
Umarım siz alırsinız
Bu ay klomen kullandım doktor tavsiyesi uzerine smdi adete 2 gunum varr belirtilerim de varrr yinee olmadı:) doktora tekrar gidecegim bakalımİnşallah şimdi kullandığınız bir şey varmı peki
En son koyulaşıyordu. Kaçırdım mı sizce? Bugün silikleşti. Ufak kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var şuan.Pik yaklaşıyor testlere göre, tahmini 16/17 inde pik olacaktır. Teste devam edin ve dediğim gibi bu 3-4 günü sakın kaçırmayın
Bekliyorum mutlaka atın
Siliklestiyse yumurtan çatlamıştır canm bu gunleri degerlendirEn son koyulaşıyordu. Kaçırdım mı sizce? Bugün silikleşti. Ufak kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim var şuan.
Bakabilir misiniz. Burda Nurdan hanım bakıyordu sağolsun. 2 güne çatlar demişti. Öğlen 12.30 da yapıyorum testleri. Tarihleri yazıyor. Dün daha koyuydu. Şimdi iki test yaptım ayni anda ikisi de silik çıktı.Siliklestiyse yumurtan çatlamıştır canm bu gunleri degerlendir
Bir gebenin gunlugu ebru hanımın testleri mi buBakabilir misiniz. Burda Nurdan hanım bakıyordu sağolsun. 2 güne çatlar demişti. Öğlen 12.30 da yapıyorum testleri. Tarihleri yazıyor. Dün daha koyuydu. Şimdi iki test yaptım ayni anda ikisi de silik çıktı.
7 sinden beri yapıyorum. 18 i daha koyu oluştu.Bir gebenin gunlugu ebru hanımın testleri mi bu
Eger oyleyse ona da yaz donus yapiyor canım
Ben testlerinde hep silik cizgiyi gordum catlams gibi geldi bna
Ikisi de koyu cıkan hangi gündu ki
Tamam o zaman yumurtlama gununmus canm artk yumurtan çatlamış7 sinden beri yapıyorum. 18 i daha koyu oluştu.
Sanki 11 olan canmm ama inan yanlis bilgi vermekte istememKızlar benim testler bu ay böyle çıktı sizce hangi günüdü yumurtlama
İşte benimde kafam çok karıştı bu ay 10-11 değerlendirme olduSanki 11 olan canmm ama inan yanlis bilgi vermekte istemem
Valla bebeim kafamz karıstıgı zaman bilee degerlendirelim:))İşte benimde kafam çok karıştı bu ay 10-11 değerlendirme oldu
Şuan 20 sinin koyuluğu 7 si gibi çıktı aynı sanki başa dönmüşüm gibi. Ebru hanım da daha çatlamamış daha çok erken dedi ama 7 sinden beri de oldu baya. Bende FLO uygulamasına göre 17 siydi. O zamandan beri değerlendirdik ama koyulaşmayı görüp pik göremeden başa döndü gibi geldiTamam o zaman yumurtlama gununmus canm artk yumurtan çatlamış
18 inden beri degerlendiriyorsnuz insallah
Esinde sorun varsa gun asiri yoksa 3 gun ustt uste iliski oneriliyor
Bencede en doğru stres oluyor insan canımValla bebeim kafamz karıstıgı zaman bilee degerlendirelim:))
Ama en iyisi doktor kontrolunde gitmek sanrm
7 eylulden beri mi yapıyorsun canmŞuan 20 sinin koyuluğu 7 si gibi çıktı aynı sanki başa dönmüşüm gibi. Ebru hanım da daha çatlamamış daha çok erken dedi ama 7 sinden beri de oldu baya. Bende FLO uygulamasına göre 17 siydi. O zamandan beri değerlendirdik ama koyulaşmayı görüp pik göremeden başa döndü gibi geldi